עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניפגש אצל האורטופד..הוא לא טבעי עחי...
אני הולך על טקסס כנראה, בקשר לדדליפט בנפח אפשר ללכת על 8שלשות במקום 5*5 ?
ואל תגידו לי אל תעשה דד בנפח כי נפשית אני לא אשרוד עם 3-5חזרות של דד בשבוע
שכחת שאתה מדבר עם נחבי aka זוקפי פלדה' 😃ניפגש אצל האורטופד..
סתאם,
אישית,אני עשיתי (ועושה) לפי השיטה הרגילה,כמובן שאפשר לשחק עם התבנית בשביל המטרה שלך.
ביי
אופ1 :(
אני יודע איך התוכניות בנויות, השאלה למה עדיף לינארית בחיטוב על פני טקסס.
טקסס,בחיטוב
@the Raccoon
הבנתי,אבל למה אתה שם תמונה של שי יוניסי בפרופיל?אחרי שהפכתי ביני לבין עצמי במה שהיה בתקופה ההיא, הבנתי שאי אפשר להמליץ על התכנית בצורה גורפת לתקופת החיטוב, ואני אסביר-
כשאני עשיתי טקסס בחיטוב, זה היה :
-חיטוב של כחמישה שבועות
-בכל זאת הגיע כשל במשקלים בסקוואט ובדדליפט התחתון בערך בשבוע החמישי,
בגלל שלא הצלחתי להתתאושש עד העצימות בכל מה שקשור לפלג הגוף התחתון.
יש עוד נקודות שגרמו לתכנית להתאים לי :
-לטקסס נכנסתי תוך כדי חזרה לסקוואט אחרי פציעה ארוכה, עם הבדל של 90~ קילו בין הסקוואט לדדליפט
-מה שלחצתי לפני החיטוב בעצימות, היה רחוק מהטריפל האמיתי שלי.
זאת אומרת שבסה"כ הוצאתי לפועל כוח שהיה לי בטנק כבר/ הייתה חסרה עבודה עצבית עליו, אבל לא מסת שריר ( סקוואט ).
בשורה התחתונה לגבי טקסס בחיטוב :
אני חושב שמתאמן שרק עבר להתקדמות שבועית, יוכל להפיק ממנה יותר התקדמות בשלב הראשון של החיטוב ( אם מדברים על חיטוב לא דרסטי, ועל אדם שלא מתרסק במשקלים בחיטוב )
רק שההמלצה שלי תהיה להמשיך בה כל עוד הכל עולה נורא קליל, ולאחר מכן לעבור לתכנית עם עומס ידידותי יותר.
בשורה התחתונה לגבי טקסס בחיטוב :
אני חושב שמתאמן שרק עבר להתקדמות שבועית, יוכל להפיק ממנה יותר התקדמות בשלב הראשון של החיטוב ( אם מדברים על חיטוב לא דרסטי, ועל אדם שלא מתרסק במשקלים בחיטוב )
רק שההמלצה שלי תהיה להמשיך בה כל עוד הכל עולה נורא קליל, ולאחר מכן לעבור לתכנית עם עומס ידידותי יותר.
אני התקדמתי עם הליניארית של סטאר בצורה מעולה. ממש לא מסכים שצריך ככה לשלול אותה על הסף. יש כאלה שנפח נמוך מעולה להם לסקוואט. להלן אני. ביצעתי פעם אחת ליניארית מלאה וכרגע סוג של עושה ליניארית לסקוואט, בשני המקרים מאד לא התאכזבתי. גם אם זה בחזרה מפציעה, להוסיף 50 קילו לסקוואט שלי בתנאי צבא של חוסר באימונים ובתזונה אני חושב שזה מעולה. ואגב זה היו 50 קילו רצופים, הכשל הראשון שלי הגיע ב190 והשלשה הראשונה שעשיתי בכלל הייתה ב180.לא רואה שום סיבה לעשות לינארית של ביל סטאר אלא בחיטוב
אני התקדמתי עם הליניארית של סטאר בצורה מעולה. ממש לא מסכים שצריך ככה לשלול אותה על הסף. יש כאלה שנפח נמוך מעולה להם לסקוואט. להלן אני. ביצעתי פעם אחת ליניארית מלאה וכרגע סוג של עושה ליניארית לסקוואט, בשני המקרים מאד לא התאכזבתי. גם אם זה בחזרה מפציעה, להוסיף 50 קילו לסקוואט שלי בתנאי צבא של חוסר באימונים ובתזונה אני חושב שזה מעולה. ואגב זה היו 50 קילו רצופים, הכשל הראשון שלי הגיע ב190 והשלשה הראשונה שעשיתי בכלל הייתה ב180.
אז מה עדיף לי ?אני התקדמתי עם הליניארית של סטאר בצורה מעולה. ממש לא מסכים שצריך ככה לשלול אותה על הסף. יש כאלה שנפח נמוך מעולה להם לסקוואט. להלן אני. ביצעתי פעם אחת ליניארית מלאה וכרגע סוג של עושה ליניארית לסקוואט, בשני המקרים מאד לא התאכזבתי. גם אם זה בחזרה מפציעה, להוסיף 50 קילו לסקוואט שלי בתנאי צבא של חוסר באימונים ובתזונה אני חושב שזה מעולה. ואגב זה היו 50 קילו רצופים, הכשל הראשון שלי הגיע ב190 והשלשה הראשונה שעשיתי בכלל הייתה ב180.
אתה יכול לשלב. ליניארית, עם טקסס ללחיצות.אז מה עדיף לי ?
רוצה לתת דגש לסקוואט אבל לא להזניח בנץ ודד
מסובך מדי לא ?אתה יכול לשלב. ליניארית, עם טקסס ללחיצות.
לא יודע בטוח אני אתבלבללמה?
איך תראה תכנית כזאת ?אין סיבה.
סתכל על המבנה של ליניארית, התרגיל האמצעי הוא לחיצה? תחליף אותו בבנץ'/פרס.איך תראה תכנית כזאת ?