ייעוץ ייעוץ לקניית חגורה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אז אני מעוניין לקנות חגורה להרמות
האם חגורה של RDX אותו עובי לכל האורך תספיק או שכדאי באמת להשקיעה ב LONGHORN או BRAHMA ?
בנוסף רציתי לדעת האם יש הבדל בין 11 ממ או 13 ?

ההבדל במחיר הוא דיי משמעותי בין RDX ל 2 האחרים ולכן אני שואל.

אשמח להכוונה תודה.

לי יש RDX ששווה לכל אורכה. חגורה טובה, מסיבית ונותנת אחלה תמיכה במחיר שפוי שלא צריך לקרוע לך את הכיס יותר מדי. הרבה אנשים "רגילים" שרואים אותי בחדר הכושר איתה ומתאמן איתה מאוד מתלהבים ממנה.

לטעמי קודם תנסה את RDX ולאט לאט תעלה רמה לחברות ולחגורות שציינת כי כל עוד אתה לא מתחרה לא חושב שישנו טעם לקנות אותם.

אציין שאין לי ניסיון עם חגורות של החברות המובילות שציינת אז תחכה גם לתגובות של אנשים אחרים.

מה שאמרו לי כאן לפני כמה זמן כששאלתי אותה שאלה: אם אתה מתכוון להמשיך באימוני כוח עדיף להשקיע בחגורה טובה, כי בכל מקרה עוד כמה זמן תחליף את ה RDX.

אני לא מתכוון להתחרות.
יש לך מושג למה אמרו שיהיה צורך להחליף את ה RDX ?
מה שהבנתי גם שהיא לא עמידה ותתפרק אחרי זמן מסויים וגם שהיא לא מספקת את אותה תמיכה כמו טיטאן/אינזר. גם שמתי לב כאן בפורום שאנשים כן מתקדמים מ RDX לחגורות הנ"ל אחרי כמה זמן.
אני לא התנסיתי עם RDX ככה שמה שאני אומר שזה רק מה שהבנתי מאנשים כאן

• פותח/ת השרשור
מה שהבנתי גם שהיא לא עמידה ותתפרק אחרי זמן מסויים וגם שהיא לא מספקת את אותה תמיכה כמו טיטאן/אינזר. גם שמתי לב כאן בפורום שאנשים כן מתקדמים מ RDX לחגורות הנ"ל אחרי כמה זמן.
אני לא התנסיתי עם RDX ככה שמה שאני אומר שזה רק מה שהבנתי מאנשים כאן

ההבדל במחיר הוא בין 170 שקל ל 600+ בערך, שזה פי 3.
אז אם החגורה נהרסת אחרי שנה או שבאמת התמיכה ממש גרועה אז אני מוכן להשקיעה את ה 600

אתה יודע הבדלים בין 11 ממ ל 13 ?

ההבדל במחיר הוא בין 170 שקל ל 600+ בערך, שזה פי 3.
אז אם החגורה נהרסת אחרי שנה או שבאמת התמיכה ממש גרועה אז אני מוכן להשקיעה את ה 600

אתה יודע הבדלים בין 11 ממ ל 13 ?
תראה עדיף שתראה תגובות של עוד אנשים, כאלה שהתנסו בשתי החגורות עדיף...
אין 11, יש 10 ו 13. ההבדל מן הסתם ש 13 יותר עבה... אני זוכר שקיבלתי דעות שונות אם כדאי 10 או 13, בסוף הלכתי על 10 של אינזר
ועוד משהו לגבי המחיר, תחשוב שאם החגורה תשמש אותך עוד הרבה שנים 600 ש"ח זה לא נורא בכלל.
אגב נראה לי בטיטאן ישראל יש עכשיו הנחות על החגורות, תבדוק את זה

• פותח/ת השרשור
תראה עדיף שתראה תגובות של עוד אנשים, כאלה שהתנסו בשתי החגורות עדיף...
אין 11, יש 10 ו 13. ההבדל מן הסתם ש 13 יותר עבה... אני זוכר שקיבלתי דעות שונות אם כדאי 10 או 13, בסוף הלכתי על 10 של אינזר
ועוד משהו לגבי המחיר, תחשוב שאם החגורה תשמש אותך עוד הרבה שנים 600 ש"ח זה לא נורא בכלל.
אגב נראה לי בטיטאן ישראל יש עכשיו הנחות על החגורות, תבדוק את זה

סבבה תודה, ולגבי המחיר אני מסכים ש 600 לכל החיים זה קצת, אבל השאלה האם RDX יהרס הרבה יותר מהר

אם יש לך כסף ואתה לא מתכוון להפסיק בקרוב, תקנה אינזר/בסט בלטס/לונגהורן.
אם אין לך תקנה RDX.
אני עם שלי כבר יותר משנה ואני חושב שהיא עדיין בסדר, אבל אין מקום להשוות בינה לבין חגורה באמת טובה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כסף ואתה לא מתכוון להפסיק בקרוב, תקנה אינזר/בסט בלטס/לונגהורן.
אם אין לך תקנה RDX.
אני עם שלי כבר יותר משנה ואני חושב שהיא עדיין בסדר, אבל אין מקום להשוות בינה לבין חגורה באמת טובה.

אתה ניסיתה את אחת החגורות האלו ?

• פותח/ת השרשור
אם החברות נותנות אחריות לכל החיים, אז כנראה שיש להן סיבה לעשות את זה.
חוץ מזה שחגורות טובות מרגישות הרבה יותר איכותי וזו כבר סיבה טובה.

טוב שלחתי הודעה לטיטאן ישראל לברר מחירים.
יצא לך לנסות את 10ממ וה 13 ?

הRDX מאוד בסיסית. עושה את העבודה. הבעייה העיקרית איתה זה שמאוד קשה לסגור אותה כמו שצריך על הגוף ושיהיה מספיק הדוק, כי היא double prong, כלומר שני פינים - שזה מאוד לא נוח ואני לא מבין למה עושים חגורות כאלה.

לי יש ניסיון עם אינזר ועם בסט בלטס (פין אחד, שניים והחגורה הספציפית שלי היא lever) ואני יכול להגיד שהחגורות של שתי החברות מרגישות מעולה, אבל באלה שניסיתי שהיו דאבל פרונג זה מאוד הקשה על הסגירה. מאוד לא ממליץ דאבל פרונג. בטח שלא אם אתה כבר משקיע 600 שקל. אם זה בשביל לשלם 170 במקום 600 עוד יש היגיון בזה.

השורה התחתונה היא שזה כנראה לא קריטי על איזו חברה תלך מבין הגדולות. הRDX היא הבחירה הבסיסית ולא בטוח בכלל שאתה צריך משהו מעבר לכך.

מבחינת עובי - חגורה ראשונה חד משמעי אמליץ על 10 מ"מ.

• פותח/ת השרשור
השורה התחתונה היא שזה כנראה לא קריטי על איזו חברה תלך מבין הגדולות. הRDX היא הבחירה הבסיסית ולא בטוח בכלל שאתה צריך משהו מעבר לכך.
.

אפשר הסבר קצת יותר למה לדעתך אפשר להסתפק ב RDX ?
היא יושבת מספיק טוב ? מחזיקה הרבה זמן ? בכללי זה ניראה לי 2 הקרטריונים החשובים ביותר בשביל חגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית