הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס מטוד

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנית הזו אבל בינתים רציתי רק לדעת כמה זמן מנוחה בין סט לסט?
והאם היא אמורה להיות כך לדוגמא: ראשון אימון, שני מנוחה, שלישי אימון, רביעי מנוחה, חמישי אימון, ושישי שבת מנוחה?

לא ממש משנה כמה זמן בין סט לסט כל עוד אתה מספיק להתאושש אבל לא צריך להגזים (אני לוקח בנפח 2-5 דקות)
לגבי הימים בתוכנית המקורית זה "נפח מנוחה התאוששות מנוחה עצימות מנוחה מנוחה"
תסדר את זה באיזה ימים שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אוקיי.
ובכל אימון עושים את אותם התרגילים? זאת אומרת לדוגמא כך זה בסדר? : לאנצ'ים, בנץ' פרס, מילטרי פרס, מתח.
אני לא עושה סקוואט כי כשעשיתי תקופה נתפס לי הגב חזק כמה פעמים, ולומר את האמת לא ראיתי שינוי גדול בין התקופה שעשיתי לבין התקופה שלא. ואני גם לא בכיוון תחרויות וכו'.. (וראיתי המון סרטוני הדרכה)

אוקיי.
ובכל אימון עושים את אותם התרגילים? זאת אומרת לדוגמא כך זה בסדר? : לאנצ'ים, בנץ' פרס, מילטרי פרס, מתח.
אני לא עושה סקוואט כי כשעשיתי תקופה נתפס לי הגב חזק כמה פעמים, ולומר את האמת לא ראיתי שינוי גדול בין התקופה שעשיתי לבין התקופה שלא. ואני גם לא בכיוון תחרויות וכו'.. (וראיתי המון סרטוני הדרכה)

לא רואה סיבה לעשות טקסס ולא לעשות סקוואט או דדליפט, פלוס בתוכנית הבנץ והפרס הם לא באותו יום

• פותח/ת השרשור
בגדול צודק, אבל בגלל שנתפס לי הגב ונפצעתי מהם, החלטתי לוותר. ובהסתכלות לעתיד ואני לא מתחרה, עדיף לי לא לסכן את עצמי סתם. גם עם תרגילים אחרים אפשר להתפתח ולהשיג אחלה גוף. לא חושב כך?
כל מטרת הטקסס אצלי היא להתקדם במשקלים בתרגילים שאני כן מבצע, אז איך הכי טוב לי לעשות את זה? איזה תרגילים באיזה ימים?

בגדול צודק, אבל בגלל שנתפס לי הגב ונפצעתי מהם, החלטתי לוותר. ובהסתכלות לעתיד ואני לא מתחרה, עדיף לי לא לסכן את עצמי סתם. גם עם תרגילים אחרים אפשר להתפתח ולהשיג אחלה גוף. לא חושב כך?
כל מטרת הטקסס אצלי היא להתקדם במשקלים בתרגילים שאני כן מבצע, אז איך הכי טוב לי לעשות את זה? איזה תרגילים באיזה ימים?

כנראה הטכניקה שלך לא הייתה נכונה, תעלה לפה סרטונים יש פה המון אנשים שיכולים לעזור לך, ופשוט תמצא את התוכנית ותעשה כמו שהיא כתובה.

יש לך את הלינארית של ביל סטאר. אבל בתכלס בלי סקוואט הרגליים שלך בקושי יצברו מאסה. בזמן ביצוע הסקוואט, הגוף מפריש הורמון גדילה בכמות ענקית וכתוצאה מכך הגוף כולו גדל. חבל שתוותר על תרגיל כל כך חשוב. לי היו כאבים נוראיים בברך ובגב התחתון לפני שעשיתי סקוואט. התחלתי ללמוד טכניקה לעומק עם מוט ריק ולאט לאט התקדמתי והפלא ופלא הכאבים נעלמו וזה באמת מדהים כי שום תרופה לא עזרה לי. אל תקפוץ ישר לתוכנית אינטנסיבית כמו נפח, תנסה לעשות את הלינארית אבל באמת פשוט תשאיר את האגו בבית ותתחיל ללמוד טכניקה ואתה תראה שתודה לנו בסוף.

לא רואה סיבה לעשות תכנית כוח בלי סקוואט\דדליפט.
הם לא תרגילים מסוכנים, אתה פשוט בחרת לוותר במקום לעבוד על טכניקה.

אוקיי.
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
טוב עזבו. תודה על התשובות, אבל נראה לי שאני הולך לנסות תכנית AB.
אני אפתח אשכול חדש, אשמח אם תוכלו להתייחס ולעזור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית