הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

וידויו של שמן צמרת

danielt4455

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
danielt4455 הוסיף לוג חדש:

וידויו של שמן צמרת - שיתוף סיפור אישי ובקשה לעצות

האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל, אז אני פשוט אתחיל, אני בן 19 מהמרכז (מעדיף להשאר בעילום שם), ואני "שמן לשעבר", כל חיי סבלתי ממשקל עודף (בסדר גודל של 15-20 קילו לפחות), וזה תמיד הפריע לי, עד שלפני כשנה החלטתי שאני עושה עם זה משהו.
התחלתי להתעניין בתזונה, באימונים, והכל הלך טוב ויפה, הורדתי בערך 18 קילו (שזה מכובד בהתחשב בזה שגבהתי כמעט ב5 סנטימטר).
אבל הגעתי לנקודה שפשוט נתקעתי איפה שאני, ולא בגלל שהגוף שלי הפסיק לרדת, אלא בגלל שאני פשוט לא מצליח להתמיד יותר, תמיד איכשהו יהיה את היום הזה שאני...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

משום מה יש לך תפיסה אידיאלית של 'סוף חיטוב'. מגיעים למשקל היעד, הגוף חטוב כמו בפרסומות ואז חיים באושר ועושר עד עצם היום ה...זהו שלא!

מעטים מחטבים עד הסוף.
ראשית בגלל שאין ממש סוף... אתה עולה קצת יורד קצת מבלה קצת מפצה קצת. הבעיה שבסוף "הכל נחשב" וטווח הטעות - האנושית - הוא 0. ולכן הדגש כאן הוא על קצת.
גם אלה שלא מחטבים עד הסוף עובדים קשה לשמר תוצאות, משקל ומסת שריר.
כולם! נשברים וקמים. ההבדל הוא בכמה חזק נשברים וכמה מהר קמים.

ההמלצה שלי ראשית לגבי האימונים תמצא מסגרת מובנית לאימונים. תנסה קרוספיט למשל. תכיר אנשים כמוך, המפגש החברתי והאימון הקבוצתי יעשו את השאר.
לגבי התפריט אתה יודע מה צריל לעשות עכשיו נותר לקבוע קו אדום עצמי למשל לא עולה יותר משני קילו. עלית אתה חוזר לחטב.
והכי חשוב תסלח לעצמך על טעויות ואז במקום להתרסק אחרי כל משבר פשוט תקום בבוקר ותמשיך.​

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית