הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השמן שיחטב את הלוג לפני שהוא יחטב את עצמו [הוסר]

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
Batman הוסיף לוג חדש:

הלוג של השמן שיחטב את הלוג לפני שהוא יחטב את עצמו - לוג של ילד בן 15 שמת להתחטב כבר.

שלום לכולם,
זהו הלוג הראשון שלי בתקווה שאני אתמיד וארזה כבר!
בן 15, שוקל 89 גובה 185 מטרה 14 קילו, סביב ה23 אחוז שומן, ירדתי כבר קילו שבוע שעבר כנראה מנוזלים, והעלתי אותו חזרה בגלל כמה פעילויות..
אני עדיין עובד חזק על טכניקה ואשמח לטיפים להרזייה ומוטיבציה, תודה

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Batman עדכן את הלוג ״הלוג של השמן שיחטב את הלוג לפני שהוא יחטב את עצמו״:

עדכון לוג: 07/12/14

אימון תחילת שבוע, בעיקרון התוכנית שלי מבוססת על התוכנית FBW של האתר רק שאני קצת שיניתי אותה:
סקוואט: 3 סטים 6 חזרות
בנץ פרס 3 סטים 8 חזרות (עדיין עובד חזק על טכניקה)
barbell bent over row ק3סטים 8 חזרות
shoulder press שתי סטים 10 חזרות
דדליפט 8 חזרות
כפיפת מרפקים בישיבה
שכיבות שמיכה 3/4 וdragon flag שלוש סטים 15 חזרות

האימון של אתמול, היה נחמד, העלתי את הדדליפט כי הרגשתי שאני יכול ורציתי כבר כמה אימונים, מחכה כבר לאימון של מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש לך תפריט מסודר?
אתה עושה אירובי?

תוריד את הדדליפט ל6 חזרות, אין צורך לעשות 8

• פותח/ת השרשור
יש לך תפריט מסודר?
אתה עושה אירובי?
כן יש לי בערך 4 תפריטים מגוונים עם הערכים שאני צריך, ואני עושה אירובי בימים לא של האימון משקולות / לפעמים גם לפני/אחרי.

תוריד את הדדליפט ל6 חזרות, אין צורך לעשות 8
סבבה אני אתחיל לעשות 6 חזרות.

-----
בעקרון אני חולה וכנראה שמחר אני לא אוכל לעשות את האימון, לצערי הרב :(

כן יש לי בערך 4 תפריטים מגוונים עם הערכים שאני צריך, ואני עושה אירובי בימים לא של האימון משקולות / לפעמים גם לפני/אחרי.

בעקרון אני חולה וכנראה שמחר אני לא אוכל לעשות את האימון, לצערי הרב 😭
אוקי בהצלחה אחי תתמיד בתפריט ובאימונים ותוך כמה חודשים תראה בן אדם אחר

• פותח/ת השרשור
אוקי בהצלחה אחי תתמיד בתפריט ובאימונים ותוך כמה חודשים תראה בן אדם אחר
תודה רבה, בתקווה שאני אתמיד ואני מאוד מאוד רוצה, אחרי הכל חיטוב ראשון 😃 עדיין מסתגל לזה חח.

תודה רבה, בתקווה שאני אתמיד ואני מאוד מאוד רוצה, אחרי הכל חיטוב ראשון 😃 עדיין מסתגל לזה חח.
זה תמיד קשה בהתחלה אבל עם ההצלחה עולה המוטיבציה ככה שחשוב מאוד בהתחלה להיות קצת נאצי בתפריט ולא להשבר אחרי שתרד 3-4 קילו אתה כבר תאמין בדרך שלך ואפילו לא תחשוב על להשבר

• פותח/ת השרשור
זה תמיד קשה בהתחלה אבל עם ההצלחה עולה המוטיבציה ככה שחשוב מאוד בהתחלה להיות קצת נאצי בתפריט ולא להשבר אחרי שתרד 3-4 קילו אתה כבר תאמין בדרך שלך ואפילו לא תחשוב על להשבר
תודה אחי אני מעריך את זה.
עוד משהו שאני לא סגור עליו זה שאני רוצה לסיים את החיטוב דיי מהר, לפי ערכתי אני צריך להוריד בסביבות ה14 קילו כדי להיות חטוב מאוד ואז להתחיל מסה ארוכה, ובנתיים אני אמור להוריד חצי קילו בשבוע (גירעון של 500) ואני באמת לא רוצה למשוך את זה חמישה חודשים ואני הייתי מעדיף לחסל את זה תוך פחות זמן עם גירעון של 700 / 800 אך אני לא רוצה לאבד מסת שריר למרות שאני מתאמן חזק ואוכל מספיק חלבון.. מה נראה לך / לכל מי שקורא את זה, אני באמת חייב עצות...

תודה אחי אני מעריך את זה.
עוד משהו שאני לא סגור עליו זה שאני רוצה לסיים את החיטוב דיי מהר, לפי ערכתי אני צריך להוריד בסביבות ה14 קילו כדי להיות חטוב מאוד ואז להתחיל מסה ארוכה, ובנתיים אני אמור להוריד חצי קילו בשבוע (גירעון של 500) ואני באמת לא רוצה למשוך את זה חמישה חודשים ואני הייתי מעדיף לחסל את זה תוך פחות זמן עם גירעון של 700 / 800 אך אני לא רוצה לאבד מסת שריר למרות שאני מתאמן חזק ואוכל מספיק חלבון.. מה נראה לך / לכל מי שקורא את זה, אני באמת חייב עצות...
גרעון גדול מדי לא בהכרח יביא לירידה מהירה יותר זה יכול לגרום להאטה בחילוף החומרים וגם תחושת רעב מצטברת שתעלה לך ביוקר

עדיף להתחיל מ500 ולהוסיף אירובי אתה תרגיש בירידה יופי, אם תראה שהירידה מואטת אולי תחשוב להוריד עוד מכיוון הפחמימה כמובן

• פותח/ת השרשור
גרעון גדול מדי לא בהכרח יביא לירידה מהירה יותר זה יכול לגרום להאטה בחילוף החומרים וגם תחושת רעב מצטברת שתעלה לך ביוקר

עדיף להתחיל מ500 ולהוסיף אירובי אתה תרגיש בירידה יופי, אם תראה שהירידה מואטת אולי תחשוב להוריד עוד מכיוון הפחמימה כמובן
סבבה אני כרגע באמת בגרעון של 500 ועושה אירובי כמעט כל יום

תנסה לשקול את הcarbnite שמעתי עלייה הרבה דברים טובים אמנם לא ניסיתי.
תציין את המשקלים ואין סיבה לעשות 8 חזרות בדדליפט,בהצלחה.
עוקב

• פותח/ת השרשור
בקרוב אפרסם עוד אבל סתם הייתי שמח לעוד חוות דעת על התזונה,
משקל 88 גובה 185 בן 15 אוכל 170-180 גרם חלבון, 80-90 גרם שומן ו90-120 גרם פחמימה, האם זה בסדר?
@lala17 @יהב

בקרוב אפרסם עוד אבל סתם הייתי שמח לעוד חוות דעת על התזונה,
משקל 88 גובה 185 בן 15 אוכל 170-180 גרם חלבון, 80-90 גרם שומן ו90-120 גרם פחמימה, האם זה בסדר?
@lala17 @יהב
נראה טוב מבחינת ערכים לפי הספר..
כמובן כל עוד אכן יש גרעון של 500 כי לא ציינת קלוריות סופיות וrmr אבל אני מאמין שאתה יודע מה אתה עושה..

• פותח/ת השרשור
נראה טוב מבחינת ערכים לפי הספר..
כמובן כל עוד אכן יש גרעון של 500 כי לא ציינת קלוריות סופיות וrmr אבל אני מאמין שאתה יודע מה אתה עושה..
BMR 2100 RMR 2500
גרעון של 500, כן בקטע הזה אני יודע מה לעשות אך לא הייתי סגור על הערכים

• פותח/ת השרשור
אתמול התחיל השבוע השלישי בחיטוב וכשאר בדקתי את המשקל, הוא היה 87.3. לפני איזה שבוע בדקתי בבוקר והוא היה 86.5 בכלל אבל אני מבין שהמשקל קופץ. יש לי כמה אירועים בזמנים הקרובים אז אני מנסה לפחות לא להשמין.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/12/14

אימון 14.12.14
בנץ פרס 52 קילו 3X8
סקוואט
מילטרי פרס 35 קילו 2X10
דדליפט 60 קילו 1X5
כפיפת מרפקים 35 קילו 3X6
וכפיפות בטן 15X3

בסך הכל היה אימון נחמד אך לא הרגיש לי כל כך טוב. מקווה שהכל ישתפר.
המצב רוח לא היה בשמיים אז בגלל זה האימון לא הרגיש לי הכי טוב מה שכן נראלי שיפרתי את הטכניקה של הבנץ פרס קצת. פעם היו לי כאבים בכתף ואתמול לא היה בכלל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/12/14

היה אימון נחמד ויצאתי ממנו בהרגשה טובה.
בנץ 53 קילו 3X8 לדעתי טכניקה טובה
נכשלתי בסוף
דדליפט 63 1X5(העלתי במשקל) אני יכול יותר, אני אעלה אפילו שאני בחיטוב1
מילטרי פרס 34 2X8
כפיפת מרפקים 2X10
כפיפות בטן

אני בקרוב מקבל עוד פלטות כנראה ואז אני אוכל לעשות דדליפט קצת יותר טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...
מתחיל מחר את השבוע הרביעי. מקווה שארד מ86.
משקל בבוקר 86.5. ירדתי בול חצי קילו השבוע
אני חושב שאני אתחיל להוריד את הגרעון ל700 ובתקווה שבסוף השבוע ( סוף החודש הראשון של החיטוב) אני ארד מ86.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/12/14

אז ככה, עשיתי הליכה לא ארוכה ממש, בערך 3 קילומטר ואז התחלתי את האימון.
עשיתי סקוואטים סתם לחימום
בנץ פרס 3X8
מילטרי פרס 2X8
כפיפת מרפקים 2X10
כפיפות בטן 3X15

אימון ממש קצרצר, החלטתי שאני אפסיק לעשות דדליפט עד שאני אתחיל SS. לדעתי זה מיותר כי אני בחיטוב פעם ראשונה וכו, מה דעתכם על הקטע של הדדליפט?

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית