הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום קורטה

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אימון אחרון של קורטה , סטים 4,6,8 של כל הרמה

בינתיים מרוצה מבחינת מסה והרגשה כללית , מחכה לראות מה התוצאות מבחינת כוח .

• פותח/ת השרשור
סתם מעניין אותי, מתי אתה עושה את האימון סינגלים הקל ומתי את האימון אופנרים?
סינגלים קלילים ביום חמישי הזה
אופנרים ביום ראשון
תחרות בחמישי

קצת-הרבה צפוף אבל עם מספיק אוכל ומספיק שינה (תלמיד י"א שעד עכשיו ישן 5-6 שעות בלילה) לא אמורה להיות בעיה
התאמנת אתמול בפוואר האוס?
כן

קצת-הרבה צפוף אבל עם מספיק אוכל ומספיק שינה (תלמיד י"א שעד עכשיו ישן 5-6 שעות בלילה) לא אמורה להיות בעיה
תנצל את חנוכה לישון טוב ולהעמיס סופגניות:lol:
בהצלחה!!! (סיכוי טוב שאנחנו נהיה באותה קטגוריית משקל)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד
אפשר לשאול בכנות , למה הלכת על קורטא במשקלים האלו ?
אין לך תכנון לבלוק עצימות ?
אין בלוק עצימות, וסתם קורטא נראתה מתאימה למטרות שלי
קליל, חשבת על ללכת טקסס מפוצלת עם נפח דד?
עשיתי טקסס לדדליפט ולי נראה שיותר מתאים לעשות פשוט תקופה של נפח במקום אימון נפח , אבל זה סתם ככה אני חושב.

• פותח/ת השרשור
חבל אתה מבזבז מומנטום, היית מתכנן כמו בן אדם אתה אחרי התחרות תיהיה יותר חזק מהתחרות עצמה.

להבא תשב ותתכנן עדיף
צודק 😃
התכנון המקורי היה להתחרות אצל ואלרי אבל אחרי תקופה בלי נפח(!) וניסיון לחתיכה לעד 100 גיליתי שהמצב לא טוב 🫤
אז החלטתי ממש ברגע אחד לטחון נפח ולהתחיל קורטה ולצמצם אותה לשלוש שבועות וחצי (בהפרשים של יום) ולהתחרות אצל אדטו בקטגוריה של עד 110 או 125 ומה שיהיה יהיה .

דרך אגב אני מופתע שאף אחד לא שאל לגבי האחוזים.... (בסקוואט האחוזים הם מRM1 משוער של 150 ללא רצועות ברכיים , כשעם רצועות ברכיים עשיתי 170 ולגבי הבנץ אין לי מושג)

צודק 😃
התכנון המקורי היה להתחרות אצל ואלרי אבל אחרי תקופה בלי נפח(!) וניסיון לחתיכה לעד 100 גיליתי שהמצב לא טוב 🫤
אז החלטתי ממש ברגע אחד לטחון נפח ולהתחיל קורטה ולצמצם אותה לשלוש שבועות וחצי (בהפרשים של יום) ולהתחרות אצל אדטו בקטגוריה של עד 110 או 125 ומה שיהיה יהיה .

דרך אגב אני מופתע שאף אחד לא שאל לגבי האחוזים.... (בסקוואט האחוזים הם מRM1 משוער של 150 ללא רצועות ברכיים , כשעם רצועות ברכיים עשיתי 170 ולגבי הבנץ אין לי מושג)
לפי ההבנה שלי כשהמשקלים נמוכים יחסית האחוזים גבוהים יותר כי לעשות קורטה באחוזים נמוכים יותר מאלו במשקלים נמוכים לא מהווה אתגר של ממש.

חתיכת שיפור יש מהנפח הגבוה בקורטא בסקוואט ובבנץ. קל אחושרמוטה 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
לפי ההבנה שלי כשהמשקלים נמוכים יחסית האחוזים גבוהים יותר כי לעשות קורטה באחוזים נמוכים יותר מאלו במשקלים נמוכים לא מהווה אתגר של ממש.
כן זה ברור וזה למה העלתי אחוזים ממש הרבה בסקוואט ובבנץ מלכתחילה, אבל קרוב ל-90% עדיין לא נשמע לי הגיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית