עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו כמה ברו סיינס. אגיד לך איפה הכשלים בכל טענה שלך, אל תדאג. אבל מאוחר יותר.
זה שאתה מביא נחקרים לא אומר כלום. יש מחקרים גרועים שנעשים גרוע והם טועים בגלל זה, אל תחשוב שאתה צודק כי הבאת מחקרים שבוצעו ע"י אנשים שלא יודעים מה זה סקוואט ולכן משליכים עליו מסקנות.אלף אנשים יכולים להגיד לי אלף ואחד דברים אבל מי אמר שמה שהם אומרים זה נכון ?
אני הבאתי לך מחקרים אם אתה רוצה לסתור אותם אני אשמח לקבל מחקרים שסותרים ולא דעות של בן אדם שאני חושב שיש לו המון ידע אך בנושא הזה אתה טועה, ואם כבר מישהו צריך להגיד למשהו ברו סיינס זה אני לך מכיוון שאני מביא מחקרים ואתה פשוט אומר מה שנראה לך בלי שום רפרנסים .
בכל מקרה מחקרים יתקבלו בברכה 😃
לא מחקרים וסתם דעות לא בדיוק מעניינות אותי.
1. מה הקשר בין גמישות ובין עומק בסקוואט? מה גמיש יותר אצל דן גרין ביחס לפותח הפוסט?הנה סרטון של דניאל גרין הוא יורד אולי סנטים בקושי מתחת למקביל וזאת בגלל שהוא הרבה יותר גמיש מהבחור מלמעלה ואולי גם גנטיקה
לא, זו לא תמונה שממחישה משהו בקשר לסקוואט. זו תמונה שממחישה באופן חלקי בלבד את האנטומיה של העצמות באיזור הירך, האגן והברך.תמונה שממחישה מקביל
לא, אתה לא מפנה אותי למאמרים ומצפה שהם יחשבו חלק מהדיון. מצטער, אני לא אקדיש לזה את הזמן. אם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד בעצמך. בגלל שאני על הנושא הזה כתבתי כבר כמה פעמים, הפניתי אותך לתגובות שלי בנושא. אבל אתה לא טרחת לקרוא, והוכחת את זה עם התגובה שלך, שלא מתייחסת לעובדה שהסברתי בצורה מאוד מפורשת למה סקוואט עמוק שומר לך על הרצועות של הברך:והנה הסבר למה לא טוב לרדת מעבר לזה
שזו דרך אגב, תגובה שמראה שאין לך חצי מושג על איך הרצועות בברך בנויות. אין קשר לכמה כפיפה מתרחשת, השאלה היא אילו כוחות פועלים, לאיזה כיוון, והאם הם מאוזנים. אתה לא בקיא בנושא, צר לי.בכל מקרה אם יורדים מעבר למקביל הרצועות של הברך יכולות לההרס בהרב ה יותר קלות עקב כך שמותחים אותם מעבר ליכולת
אין קשר לגמישות לעומק בסקוואט?1. מה הקשר בין גמישות ובין עומק בסקוואט? מה גמיש יותר אצל דן גרין ביחס לפותח הפוסט?
2. מה זה בגלל גנטיקה?
3. הוא שובר מקביל וגם אתה אומר את זה, אז מה הסיבה שאתה מביא את הסרטון הזה כאילו הוא מגבה את הטענה שלך?
4. הוא מתאמן לתחרות PL שבה מתקיים גם סקוואט ובו אם הוא לא שובר מקביל הוא נפסל. מה אתה טוען, שהוא מקבל רק דגלים אדומים? איך אתה יכול לטעון שפאוורליפטרים לא שוברים מקביל, אם שבירת מקביל היא ההגדרה למה שאתה צריך לעשות על מנת שההרמה שלך לא תהיה פסולה?
לא, זו לא תמונה שממחישה משהו בקשר לסקוואט. זו תמונה שממחישה באופן חלקי בלבד את האנטומיה של העצמות באיזור הירך, האגן והברך.
בתגובה אליה הגבת הפניתי אותך לפוסט שכתבתי בנוגע לאיך עומק נמדד. אבל לא קראת את זה. ישר רצת לירות קשקושים לפני שקראת מה אני אומר.
לא, אתה לא מפנה אותי למאמרים ומצפה שהם יחשבו חלק מהדיון. מצטער, אני לא אקדיש לזה את הזמן. אם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד בעצמך. בגלל שאני על הנושא הזה כתבתי כבר כמה פעמים, הפניתי אותך לתגובות שלי בנושא. אבל אתה לא טרחת לקרוא, והוכחת את זה עם התגובה שלך, שלא מתייחסת לעובדה שהסברתי בצורה מאוד מפורשת למה סקוואט עמוק שומר לך על הרצועות של הברך:
שזו דרך אגב, תגובה שמראה שאין לך חצי מושג על איך הרצועות בברך בנויות. אין קשר לכמה כפיפה מתרחשת, השאלה היא אילו כוחות פועלים, לאיזה כיוון, והאם הם מאוזנים. אתה לא בקיא בנושא, צר לי.
שנעבור לרפרנסים המטופשים שהבאת, שבוצעו ע"י אנשים שלא יודעים מה זה סקוואט (שכדרך אגב מתייחסים ל-90 מעלות בברך, מה שאומר בערך רבע סקוואט, שזה הרבה פחות עמוק ממה שאתה טוען שצריך), או שהבנת את הנקודה?
אה, ולמקרה שלא הייתי ברור - אתה לא יכול להתייחס לטענות שלי לפני שקראת אותן. לכן, כשאתה מגיב באקראי מבלי לקרוא את התגובות שהופנית אליהן, שהן תגובות שאני כתבתי בעצמי, אתה לא זכאי להתייחס אליהן.