הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רפלקס הקאה בסמן אימון

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
אנסה פה. ראיתי בעבר שמישהו רשם לגביי זה ולא מצאתי
אז ככה כבר זמן מה שאני מגיע לאימון ויש בו מאמץ מיד אני מקבל סוג של בחילה כאילו יש לי משהו בגרון
ואז מגיע רפלקס הקאה.
אני לא באמת מקיא לא יוצא כלום
אבל ממש כמו הקאה.
מישהו פעם שמע על זה ? במקביל אולי אלך לרופא

• פותח/ת השרשור
רשמתי פה בגלל תום ועוד כמה.
אוכל כ3 שעות לפני אימון.
מים שותה המון. לפחות לפחות ביום. ליטר וחצי

קיימת תגובה של הקאה די שכיחה אצל מתאמנים בעצימות גבוהה מאוד. קורה די הרבה באימוני רגליים מטורפים.
לרוב החבר'ה מייחסים לזה עיטורי כבוד... להקיא בזמן אימון רק שלמעשה מדובר פה בכשל של המתאמן להכין את עצמו לאימון.
אחת הסיבות לכך היא שהדם הנדרש לעיכול במערכת העיכול פונה לשרירים המעורבים באימון האינטסיבי. כתוצאה מכך לגוף יש אינסטינקט להיפטר מהאוכל במערכת העיכול מאחר והוא לא יכול לטפל בו.
דרכי המניעה יהיו:
לא לאכול לפני אימון ולהגיע עם קיבה לא עמוסה. אתה אומר שאתה אוכל 3 שעות לפני. זה אמור להספיק. רק ששם ההייתי בודק מה בדיוק אתה אוכל. פנה למזונות שקלים לעיכול כמו אבקת חלבון ותפוחי אדמה. זה מה שאני עושה בכל אופן שעתיים וחצי לפני.
בזמן אימון אני שותה משקה פחמימות ואולי אבקת חלבון.
לגבי העצימות - אולי גם שם נדרש וויסות.

זה שנוצר רק רפלקס ההקאה ובלי הקאה אולי דווקא כן מעיד על כך שהקיבה ריקה... ואם היה תוכן כנראה ההיית פולט אותו.

בכל אופן זה מה שאוכל לתרום בעניין...

• פותח/ת השרשור
תודה. בעבר מישהו פה נתן איזה מאמר על גידולים מסויימים בגרון או משהו כזה. שמתאמנים לא שמים לב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית