הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה 1:1?

avimorde

מושעה
20
2
נק' מוניטין:
3
20
2
אז אני לא כל כך שמן וגם לא כל כך רזה.. אפשר להגיד שיש בשר אבל לא הזמן לעשות חיטוב.
אבל אם אצרוך יותר מידי אתחיל להשמין ולקבל צורה לא יפה. מצד שני אני לא רוצה לוותר על הגדילה ומסה.
בנוסף אני רוצה לקבל גם כמות נכבדת של חלבונים. לכן.. השאלה שלי היא האם יש אבקה שמתאימה למתאמן שלא בהכרח רוצה להיות במסה
וגם לא רוצה להכנס לחיטוב עם אפס פחמימות.. חשובים לי גם הפחמימות וגם החלבונים. כמובן שאפשר לקחת אחד מהם אבקה ואת השני להשלים באוכל אבל השאלה שלי היא האם יש אבקה כזו? שהיא סוג של באמצע יחס חלבונים לעומת פחמימות 1:1? או מה עושים במקרה כמו שלי?

נערך לאחרונה:
לפי המצב המתואר נראה לי שצריכת אבקה די מיותרת.
אם אתה לא רוצה לוותר על הגדילה והמסה פשוט תאכל קצת יותר מהמאזן הקלורי שלך(מסה כמה שיותר "נקיה")
ותשתדל לאכול יותר חלבונים. (אני יודע שדיבורם לחוד ומעשים לחוד) אבל תנסה באמת לשנות את התזונה ותנסה להתמיד במשך מס שבועות.
אם אתה לא מצליח אז אולי באמת תחשוב על צריכת אבקה
בהצלחה

אז אני לא כל כך שמן וגם לא כל כך רזה.. אפשר להגיד שיש בשר אבל לא הזמן לעשות חיטוב.
אבל אם אצרוך יותר מידי אתחיל להשמין ולקבל צורה לא יפה. מצד שני אני לא רוצה לוותר על הגדילה ומסה.
בנוסף אני רוצה לקבל גם כמות נכבדת של חלבונים. לכן.. השאלה שלי היא האם יש אבקה שמתאימה למתאמן שלא בהכרח רוצה להיות במסה
וגם לא רוצה להכנס לחיטוב עם אפס פחמימות.. חשובים לי גם הפחמימות וגם החלבונים. כמובן שאפשר לקחת אחד מהם אבקה ואת השני להשלים באוכל אבל השאלה שלי היא האם יש אבקה כזו? שהיא סוג של באמצע יחס חלבונים לעומת פחמימות 1:1? או מה עושים במקרה כמו שלי?
עשית סלט
קודם כל , יש אבקות שהם יחס 1:1
השאלה פה אם אתה באמת צריך את זה

והחשיבה שלך שגויה מהיסוד. למה? מכיוון שמתאמן שרוצה לעלות במאסה או לרדת במשקל (חיטוב) לא נמדד לפי האבקה שהוא צורך.
תבין,אבקה היא כלי עזר ,ואתה צריך לדעת איך להתאים אותה - לתפריט שלך - שמותאם למטרה שלך.
הבנת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית