עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי כלוב אבל שאני יורד למטה,לפעמים אני לא מצליח לעלות-להעיף ת'מוט אחורה נשמע לא בטיחותי..לאף אחד מהתרגילים לא צריך ספוטר חוץ מבנצ' פרס וסקוואט.
לבנצ' תמיד יש מישהו בסביבה או איזה מדריך שיכול לעזור. לסקוואט צריך או כלוב שיש בו מקום להניח את המוט אם אתה לא מצליח לעלות, או באמפרים שאפשר לזרוק, או לעצור חזרה אחת לפני שאתה מרגיש שאתה הולך להיתקע (אופציה לא טובה). ספוטר שלא יודע מה הוא עושה בסקוואט זה יותר גרוע מכל שאר האופציות.
תכוון את המוטות של הכלוב לגובה נוח? 😣יש לי כלוב אבל שאני יורד למטה,לפעמים אני לא מצליח לעלות-להעיף ת'מוט אחורה נשמע לא בטיחותי..
ובבנץ..אין לי סבלנות כל אימון להביא מאמן או מישהו..זה גם יקח המון זמן...
מה ההבדל בין SS לבין FBW רגיל?
נו ברור שכשנתקעים בודקים מה הסיבה את זה אני יודע,אבל אם תתיקע בגלל אחת מהסיבות ולא יהיה ספוטר מה אז? קיצר אתה מדבר סינית בשבילי..
לבנץ אין ספק שצריך ספורטר , לסקוואט אני יכול להגיד לך אישית שפעם אחת פשוט נפלתי , ירדתי עד למטה ולא הצלחתי לעלות (ספורטר בהחלט היה יכול לעזור לי פה) , מילטרי פרס יש הרבה פעמים שאני מרגיש שספורטר יכול לעזור .
וחוץ מיזה שלהגיד בתוכניתSS שחוץ מהתרגילים בנץ וסקוואט לא צריך ספורטר זה קצת מצחיק כי כל האימון בנוי מ3 תרגילים ...
אני עולה לכיתה י' כולה,האנגלית שלי לא ממש ברמה של הספר..לבן אדם שלא קרא את הספר זה באמת נקרא סינית
תקרא כבר תספר ותתעסק בלהתאמן ולא בלשאול שאלות לא רלוונטיות
אז אתה שם את הזרועות בגובה סביר ופשוט יורד על הברכיים והמוט נשאר על הזרועות, מה הבעיה?יש לי כלוב אבל שאני יורד למטה,לפעמים אני לא מצליח לעלות-להעיף ת'מוט אחורה נשמע לא בטיחותי..
ובבנץ..אין לי סבלנות כל אימון להביא מאמן או מישהו..זה גם יקח המון זמן...
מה ההבדל בין SS לבין FBW רגיל?
אני עולה לכיתה י' כולה,האנגלית שלי לא ממש ברמה של הספר..
יש כמה מאמרים טובים בעברית? (את של הג'וקר כבר קראתי)