אהלן 😃
ההודעה האחרונה שלי הייתה לפני שנתיים וחצי חח
https://www.lbs.co.il/threads/31353/
אז במשך הזמן הזה הייתי במכון כושר 2-3 פעמים בשבוע עושה קצת מכשירים ונשארתי אותו משקל והכל היה טוב ..
בשנה האחרונה כמעט ולא יצא לי להתאמן, ולפני חודש נרשמתי שוב למכון והכל ממש על הפנים :(
עליתי 5 קילו (58 ) ויש כרס מבאסת רצח , וכל המשקלים שאני מרימה ממשש נמוכים ,סקוואטים בלי מוט בכלל, ומשקולות חופשי כולה 2 ק"ג וזה אפילו כבד בשבילי
איך כדאי להמשיך מכאן ? כרגע מה1.12 אני בגרעון של 500 קלוריות, ואני הולכת 2-3 פעמים בשבוע למכון כושר FBW .. לג פרס , סקוואטים , משקולות ליד קדמית ואחורית ואיזה תרגיל לחזה ותרגיל לכתפיים.
חשבתי אולי להמשיך ככה עוד חודשיים שאני אחזור למשקל הרגיל הייתי (בינתיים הורדתי 2 קילו בערך) , ואז שאני אחזור למשקל אולי להתחיל להתאמן כמו שצריך AB ולאכול קצת יותר ?
מה נראה לכם ?
התוכנית בסדר? להוסיף\להוריד תרגיל?
עד מתי למשוך את החיטוב ?
תודה 😃
המטרה זה לפתח שרירים ולהתחזק .. 😃
מעלה תמונה גם כן מהיום , וזה עוד אחרי חודש חיטוב שתבינו כמה המצב גרוע חח
(56 קילו , אחרי חדר כושר .. )
יש לי גנים ממש על הפנים, נטייה מטורפת להשמנה וזה תמיד בולט לעין בצדדים ובכרס :(
ההודעה האחרונה שלי הייתה לפני שנתיים וחצי חח
https://www.lbs.co.il/threads/31353/
אז במשך הזמן הזה הייתי במכון כושר 2-3 פעמים בשבוע עושה קצת מכשירים ונשארתי אותו משקל והכל היה טוב ..
בשנה האחרונה כמעט ולא יצא לי להתאמן, ולפני חודש נרשמתי שוב למכון והכל ממש על הפנים :(
עליתי 5 קילו (58 ) ויש כרס מבאסת רצח , וכל המשקלים שאני מרימה ממשש נמוכים ,סקוואטים בלי מוט בכלל, ומשקולות חופשי כולה 2 ק"ג וזה אפילו כבד בשבילי
איך כדאי להמשיך מכאן ? כרגע מה1.12 אני בגרעון של 500 קלוריות, ואני הולכת 2-3 פעמים בשבוע למכון כושר FBW .. לג פרס , סקוואטים , משקולות ליד קדמית ואחורית ואיזה תרגיל לחזה ותרגיל לכתפיים.
חשבתי אולי להמשיך ככה עוד חודשיים שאני אחזור למשקל הרגיל הייתי (בינתיים הורדתי 2 קילו בערך) , ואז שאני אחזור למשקל אולי להתחיל להתאמן כמו שצריך AB ולאכול קצת יותר ?
מה נראה לכם ?
התוכנית בסדר? להוסיף\להוריד תרגיל?
עד מתי למשוך את החיטוב ?
תודה 😃
המטרה זה לפתח שרירים ולהתחזק .. 😃
מעלה תמונה גם כן מהיום , וזה עוד אחרי חודש חיטוב שתבינו כמה המצב גרוע חח
(56 קילו , אחרי חדר כושר .. )
יש לי גנים ממש על הפנים, נטייה מטורפת להשמנה וזה תמיד בולט לעין בצדדים ובכרס :(