נק' מוניטין:
0
- 29
- 0
דעה על חלבונים ישראליים:
מה דעתכם עלייהם?
ומה הכי טוב או מומלץ?
מה דעתכם עלייהם?
ומה הכי טוב או מומלץ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
https://www.lbs.co.il/threads/61062/תוכל לשתף אותנו ?
תודה, עברתי על זה אבל לא מצאתי הזכרה ל"סופר אפקט" אלא קטגוריות כלליות ...יש הערכות כמה חלבון יש פחות או יותר בסופר אפקט ?
טעות שלי, רק עכשיו שמתי לב שהתגובה של במבה הייתה בעד החלבונים הישראלים ולא נגד (לא קראתי את התגובה שהוא צוטט).מסתובבות איפשהו בדיקות מעבדה עליהם, הם בסדר. גם אקסטרים נוטרישן טוב אם אני זוכר נכון זה מיוצר באותו המקום
אשמח אם תוכל למצוא אותן.מסתובבות איפשהו בדיקות מעבדה עליהם, הם בסדר. גם אקסטרים נוטרישן טוב אם אני זוכר נכון זה מיוצר באותו המקום
או שאתה משקר או חסר חוש טעם הקרם עוגיות של הסופר אפקט הוא החלבון הכי טעים שטעמתי (וטעמתי הרבה)מהניסיון האישי שלי - אני לא רגיש לחלב, יש לי חלבון של סופר אפקט בטעם קרם עוגיות (שקניתי במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי), וכשאני שותה אותו - מעבר לזה שהוא מגעיל ולא מתערבב טוב, אני מרגיש רע, יש לי בחילה, טעם רע והרגשה כללית לא טובה.
לעומתו, כשאני צורך חלבון אופטימום שעולה כמעט 100 אחוז יותר בארץ, אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב, מרגיש שמתעכל ו"יושב" בבטן היטב.
אין לי מספיק מידע או ניסיון בחלבונים מהארץ כדי לדעת חד משמעית את התשובה, אני מניח שזה קשור לכל החלבונים הזולים, בלי קשר לייצור בארץ. (אנזימי עיכול אולי?)
בכלל קרם עוגיות זה החלבון הכי בעייתי מבחינת אחוזי חלבון נטו בו.מהניסיון האישי שלי - אני לא רגיש לחלב, יש לי חלבון של סופר אפקט בטעם קרם עוגיות (שקניתי במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי), וכשאני שותה אותו - מעבר לזה שהוא מגעיל ולא מתערבב טוב, אני מרגיש רע, יש לי בחילה, טעם רע והרגשה כללית לא טובה.
לעומתו, כשאני צורך חלבון אופטימום שעולה כמעט 100 אחוז יותר בארץ, אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב, מרגיש שמתעכל ו"יושב" בבטן היטב.
אין לי מספיק מידע או ניסיון בחלבונים מהארץ כדי לדעת חד משמעית את התשובה, אני מניח שזה קשור לכל החלבונים הזולים, בלי קשר לייצור בארץ. (אנזימי עיכול אולי?)
רוצה למחוק את התגובה?...זה קשור להמון דברים שמתחברים ביחד לשרשרת.
כל נושא הוא חוליה קטנה מתוך השרשרת.
--
המרצה שלי לתזונה שעשה תואר במדעי התזונה B.sc וגם בכימיה הביא לנו חומר על האבקות חלבון.
כל חברה מייצרת אבקה בצורה שונה, הכוונה היא שלכל חברה יש פורמולה מסויימת של רכיבים כימיים (צורה ביוכימית) שבה היא משתמשת.
ההרכב הביוכימי של האבקות חלבון שמיוצרות בארץ, הוא מאוד "רע" אם אפשר לקרוא לזה ככה.
בנוסף לכך, אני אתן לך עוד קצה חוט שקשור לחוליה אחרת מתוך השרשרת הזאת : חפש על protein spike.
רמז : לא תראה שם "naturally occuring BCAA" שמשנה את כל ההרכב החלבוני.
--
לגבי במבה :
ראיתי את התוצאות ב- Reddit, כמעט ולא שונות מאשר התווית.
יש סטייה של אחוזים בודדים ממה שכתוב בתווית, שזה לגיטימי לגמרי.
החברות המובילות תמיד ישארו מובילות.
כי בחול יש תחרותיות הרבה יותר גדולה מאשר בארץ, יש שם הרבה חברות מהמוכרות בעולם שצריכות לשרוד בשוק ובגלל זה הן צריכותאיך אתה יודע שמה שאתה שותה זה איכותי או לא?
הצחקת אותי... אני מקווה שאתה מתכוון לתקף את מה שכתבת...כי בחול יש תחרותיות הרבה יותר גדולה מאשר בארץ, יש שם הרבה חברות מהמוכרות בעולם שצריכות לשרוד בשוק ובגלל זה הן צריכות
לייצר מוצר איכותי שיקנו בכל העולם
על טעם ועל ריח מנחם...או שאתה משקר או חסר חוש טעם הקרם עוגיות של הסופר אפקט הוא החלבון הכי טעים שטעמתי (וטעמתי הרבה)
שני החברות מיוצרות באותו מפעל - "זומר קפה" בראש עין.מסתובבות איפשהו בדיקות מעבדה עליהם, הם בסדר. גם אקסטרים נוטרישן טוב אם אני זוכר נכון זה מיוצר באותו המקום