הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בעניין החגורה

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
קבלתי את החגורה הראשונה שלי לפני איזה שבועיים בערך, אבל יש לי בעיה, שכשאני שם אותה על הנקודה שמתאימה לי, היא כאילו מתקפלת עם העור או משהו כזה וזה ממש ממש כואב בסקוואט, ברמה של לעצור סט.
מרגיש בעצם כאילו משהו דוקר אותי בנקודה ספיצפית בבטן תחתונה, צד שמאל.
העלתי אותה טיפה למעלה, זה לא היה, אבל המקום פשוט לא מועיל לי, מרגיש שהיא לא עושה כלום...

אני לא ממש בטוח מה לעשות, יש אנשים שנתקלו בבעיה והצליחו למצוא פתרון?
אי אפשר פשוט לדלג על הכאב, עשיתי סט אחד במחשבה של לסיים גם אם אני אצעק מכאבים, ובאמת הפסקתי... (עצרתי אחרי 4 חזרות)

ריככת אותה?
כשמקבלים חגורה חדשה היא קשה וכואבת וצריך לקמט ולרכך אותה כאילו, חפש סרטונים ביוטיוב.

אבל גם אם החגורה ה"רכה" שלי, זה כואב אין מה לעשות, מתעלמים ומוצאים נקודה שתשב על הבטן ותהיה נוחה.

• פותח/ת השרשור
לא ריככתי. מצאתי סרטון שמישהו מגלגל הכי חזק שאפשר משני הכיוונים וטיפה מועך אותה, לעשות ככה בערך?
אם כן, איך אני יודע מתי להפסיק?

איך רדקס כואבת לך תסביר לי אני לא הרגשתי אותה ששמתי אותה, ריכוך לא יפגע בחגורה זולה שכזו?

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שתכאיב בסקוואט אחרי ריכוך
עשיתי גלגול אחד וזה נהיה ממש שונה.
אז הבעיה הזאת מוכרת? אני אנסה להסביר כדי שלא יהיה בלבול, אני מרגיש דקירה במקום ממש ספציפי כשאני בתחתית, זה תמיד בבטן תחתונה בצד שמאל.

• פותח/ת השרשור
עשיתי, תראה את השאלה שפרסמתי אחרי בבקשה 😃
עשיתי גלגול אחד וזה נהיה ממש שונה.
אז הבעיה הזאת מוכרת? אני אנסה להסביר כדי שלא יהיה בלבול, אני מרגיש דקירה במקום ממש ספציפי כשאני בתחתית, זה תמיד בבטן תחתונה בצד שמאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית