עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משפיע בכל כמות. בנובי גוד האחרון הרסתי לעצמי חודש של תזונה בריאה ביומיים של שתיה. מפתחי גוף\משקולנים לא שותים אלכוהול, יש מספיק סמים קלים שלא דופקים אותך הורמונלית. יש לי מכר שעשה סייקל על אלכוהול(בכמויות שלך אבל יומיומיות) והעלה רק קילו וחצי של שריר בחודשיים.. מין הסתם שהשפעה תהיה יותר קריטית בכמויות אבל זה עדיין משפיע.
להגיד לא לשתות? לא. יש תחליפים? כן. באסה שמרביתם לא חוקיים אבל חוק זה דבר גמיש 😃
כי זה לא בריא , זה ים אסטרוגנים , הרבה אלכוהול , מוריד טסט , ולדעתי מישמתאמן צריך לשמור על אורך חיים בריא🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬
ליטר בירה פעם בשבוע? תיהיה בריא יא מגעיל
כי זה לא בריא , זה ים אסטרוגנים , הרבה אלכוהול , מוריד טסט , ולדעתי מישמתאמן צריך לשמור על אורך חיים בריא
בסדר אז אמרתי מגעיל , אפשר לחשוב אללה ירחמו... ומגניב שאתה בעד סמים קלים ממש אכפת לימסכים שזה לא בריא, אבל למה לקרוא לו מגעיל?
מי שאוהב..שיהנה.
גם לנשום לא בריא, גם לזיין בלי קונדום לא בריא וגם לאכול שוקולד נוטלה לא בריא.
ואני אישית בעד סמים קלים ולא בעד אלכוהול..
אבל מי שאוהב שיעשה מה בראש שלו.
בסדר אז אמרתי מגעיל , אפשר לחשוב אללה ירחמו... ומגניב שאתה בעד סמים קלים ממש אכפת לי
לא מעשן 😃קח שאכטה, תתאוורר 😆
תחליפים לא חוקיים זה בעייתי.
מאנצ' שמרסק כל חיטוב...
לא מעשן 😃
תבלע האשקוקי, that gains
ל1ל, פעם אחת תקף אותי כזה מאנץ', אכלתי 4 לחם, 2 טונה, גבינת גאודה, ביצה, סלאמי, כל זה בטוסטר.אחי,
אתה יודע איזה סבל זה לשבת עם חברים, לקבל מאנצ'.. לראות אותם אוכלים פיצה,במבה,בירה....
ולא לאכול כלום? 😭
אבל עמדתי בזה בגבורה! 👏
ל1ל, פעם אחת תקף אותי כזה מאנץ', אכלתי 4 לחם, 2 טונה, גבינת גאודה, ביצה, סלאמי, כל זה בטוסטר.
ואז קינחתי בלחם שעליו גבינת שמנת וחלבה, קיצור ריסוק מרשים שלי דיאטה, משהו כמו 1800 קלוריות בארוחת מאנצ' אחת.
שבוע אחר כך צמתי ואכלתי רק חלבון
כשזה מה שיש לך בבית... בהיעדר זמיר, גם הבולבול הוא ציפור שיר.עשית לי בחילה...את זה אוכלים במאנצ' ?!
אוכלים גלידת מגנום שוקולד! פיצה!
ושותים את משקה האלים.
שזה בערך כל משקה מוגז כשאתה בהיי
כשזה מה שיש לך בבית... בהיעדר זמיר, גם הבולבול הוא ציפור שיר.
קיצר נמאס מחיטוב :\...
גם מאסה בשבילי זה לא אידיאל האוכל שלי, באמת אני בור ללא תחתית, הכל מאז הSS המזדיין הזה שפתח לו צוער לרעב בלתי נדלה XD
יעבור יעבור, תאכל כאילו אין מחר!
אני במאסה.! bitchתחליפים לא חוקיים זה בעייתי.
מאנצ' שמרסק כל חיטוב...