ייעוץ לגבי תוכנית אימון

almog4543

משתמש מתחיל
261
12
נק' מוניטין:
22
261
12
כמה סטים צריך בfbw
(לשריר גדול ולשריר קטן)

וכמה סטים בab

(לשריר גדול ולשריר קטן)

אחד
מקסימום 2 לשריר גדול לא לכל שריר גדול

2 סטים לשריר גדול? ואחד לקטן?
לא מקסימום 2 תרגילים לשריר גדול ולא לכל השרירים הגדולים רק מה שאתה מרגיש שהוא בפיגור אותה רוצה להשלים את הפער

• פותח/ת השרשור
לא מקסימום 2 תרגילים לשריר גדול ולא לכל השרירים הגדולים רק מה שאתה מרגיש שהוא בפיגור אותה רוצה להשלים את הפער

ולשריר קטן כמה

והתכוונת לfbw?

וכמה בab

בסקוואט למשל 3 סטים וזה מספיק.

• פותח/ת השרשור
בכל תכנית שהיא המטרה היא לא לעבור את ה24-27 סטים סה"כ(בבחינת תפסת מרובה לא תפסת)

FBW:
בתכניות כח לרוב יהיו מספר סטים מועט אפילו בהרבה(אפילו 9-12 סטים בכל האימון) בגלל טווחי החזרות הנמוכים.
בתכניות "קלאסיות" יהיו לרוב מספר כפול, כשלשריר גדול נותנים 3-4 סטים ולשריר קטן נותנים 0-3 סטים.

AB:
הגוף מתחלק ל2 ולכן כל קבוצת שרירים תקבל יותר סטים.
שריר גדול לרוב 6-9 סטים, קטן 0-6 סטים לרוב.
אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך כשהטווח הנמוך יותר לכיוון תכניות הכח(ועוד 3-4 סטים של בטן או גב תחתון לא מחושבים בספירה)

שריר גדול: חזה, גב, רגליים ומחשיבים גם את הכתפיים.
שריר קטן: כל מה שלא גדול(לא רק הידיים הן שריר קטן)

*קרא את ההודעה כמה פעמים, כל המידע מופיע בה

• פותח/ת השרשור
בכל תכנית שהיא המטרה היא לא לעבור את ה24-27 סטים סה"כ(בבחינת תפסת מרובה לא תפסת)

FBW:
בתכניות כח לרוב יהיו מספר סטים מועט אפילו בהרבה(אפילו 9-12 סטים בכל האימון) בגלל טווחי החזרות הנמוכים.
בתכניות "קלאסיות" יהיו לרוב מספר כפול, כשלשריר גדול נותנים 3-4 סטים ולשריר קטן נותנים 0-3 סטים.

AB:
הגוף מתחלק ל2 ולכן כל קבוצת שרירים תקבל יותר סטים.
שריר גדול לרוב 6-9 סטים, קטן 0-6 סטים לרוב.
אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך כשהטווח הנמוך יותר לכיוון תכניות הכח(ועוד 3-4 סטים של בטן או גב תחתון לא מחושבים בספירה)

שריר גדול: חזה, גב, רגליים ומחשיבים גם את הכתפיים.
שריר קטן: כל מה שלא גדול(לא רק הידיים הן שריר קטן)

*קרא את ההודעה כמה פעמים, כל המידע מופיע בה

האם סט חימום בבנץ וסקוואט נחשב סט כי במשקל יחסית חמישית ממה שאני מרים...

האם סט חימום בבנץ וסקוואט נחשב סט כי במשקל יחסית חמישית ממה שאני מרים...
סט= סט עבודה
חימום הוא לא סט עבודה הוא כלי למניעת פציעות וכדי שהסט עבודה יעבור כמו שצריך

אה וה24-27 סטים נגיד בab אז זה כולל או רק באימון a 24 סטים

אימון A ואימון B הם שני אימונים נפרדים, כתבתי בהסבר: "אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך"
אתה עובד בכל אימון על 2 שרירים גדולים ו1 קטן, אז ה24 הם לA 24 ולB עוד 24.
אני אישית מנסה לרסן ולשמור את הסטים כמה שיותר קרובים ל20 ורחוקים מה30, תכנית אימונים היא לא רשימת מכולת.

• פותח/ת השרשור
אימון A ואימון B הם שני אימונים נפרדים, כתבתי בהסבר: "אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך"
אני אישית מנסה לרסן ולשמור את הסטים כמה שיותר קרובים ל20 ורחוקים מה30, תכנית אימונים היא לא רשימת מכולת.

אה לי יוצא 23 אבל שלושה מהם זה חימום..

אה הבנתי אני יוצא לי 23 בa ו24 בb

אבל מתוכם יש כמה סטים בהתחלה שזה חימום

Back
למעלה תחתית