עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחד
מקסימום 2 לשריר גדול לא לכל שריר גדול
לא מקסימום 2 תרגילים לשריר גדול ולא לכל השרירים הגדולים רק מה שאתה מרגיש שהוא בפיגור אותה רוצה להשלים את הפער2 סטים לשריר גדול? ואחד לקטן?
לא מקסימום 2 תרגילים לשריר גדול ולא לכל השרירים הגדולים רק מה שאתה מרגיש שהוא בפיגור אותה רוצה להשלים את הפער
אהה מצטער שהטעתי אותך שריר גדול 3-6 סטים שריר קטן 3 סטים.ולשריר קטן כמה
והתכוונת לfbw?
וכמה בab
בסקוואט למשל 3 סטים וזה מספיק.
אהה מצטער שהטעתי אותך שריר גדול 3-6 סטים שריר קטן 3 סטים.
בab זה יוצא גדול 9 וקטן 6
בכל תכנית שהיא המטרה היא לא לעבור את ה24-27 סטים סה"כ(בבחינת תפסת מרובה לא תפסת)
FBW:
בתכניות כח לרוב יהיו מספר סטים מועט אפילו בהרבה(אפילו 9-12 סטים בכל האימון) בגלל טווחי החזרות הנמוכים.
בתכניות "קלאסיות" יהיו לרוב מספר כפול, כשלשריר גדול נותנים 3-4 סטים ולשריר קטן נותנים 0-3 סטים.
AB:
הגוף מתחלק ל2 ולכן כל קבוצת שרירים תקבל יותר סטים.
שריר גדול לרוב 6-9 סטים, קטן 0-6 סטים לרוב.
אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך כשהטווח הנמוך יותר לכיוון תכניות הכח(ועוד 3-4 סטים של בטן או גב תחתון לא מחושבים בספירה)
שריר גדול: חזה, גב, רגליים ומחשיבים גם את הכתפיים.
שריר קטן: כל מה שלא גדול(לא רק הידיים הן שריר קטן)
*קרא את ההודעה כמה פעמים, כל המידע מופיע בה
סט= סט עבודההאם סט חימום בבנץ וסקוואט נחשב סט כי במשקל יחסית חמישית ממה שאני מרים...
סט= סט עבודה
חימום הוא לא סט עבודה הוא כלי למניעת פציעות וכדי שהסט עבודה יעבור כמו שצריך
אה וה24-27 סטים נגיד בab אז זה כולל או רק באימון a 24 סטים
אימון A ואימון B הם שני אימונים נפרדים, כתבתי בהסבר: "אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך"
אתה עובד בכל אימון על 2 שרירים גדולים ו1 קטן, אז ה24 הם לA 24 ולB עוד 24.
אני אישית מנסה לרסן ולשמור את הסטים כמה שיותר קרובים ל20 ורחוקים מה30, תכנית אימונים היא לא רשימת מכולת.
אימון A ואימון B הם שני אימונים נפרדים, כתבתי בהסבר: "אם עובדים על 2 שרירים גדולים ואחד קטן מגיעים באמת לטווח של 12-24 בערך"
אתה עובד בכל אימון על 2 שרירים גדולים ו1 קטן, אז ה24 הם לA 24 ולB עוד 24.
אני אישית מנסה לרסן ולשמור את הסטים כמה שיותר קרובים ל20 ורחוקים מה30, תכנית אימונים היא לא רשימת מכולת.