הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קורה לגוף שלי?

אני נוטה להסכים אם מה שאתה אומר. הרי זו עובדה, אני אומר לכם שלפי כמות הקלוריות שאני אוכל זה לא הגיוני עלייה של שני קילו בשבוע. יש משהו הרבה מעבר לקלוריות. וזה מה שאתה אמרתה פה.
וזה גם עובד הפוך: חייתי שבוע שעבר על תפריט של 110 גרם פחמימה עם גרעון של 500 קלוריות בדיוק ובום ירדתי 2.5 קילו בשישה ימים. משהו מטורף.

הוא מנסה להסביר שמספר הקלוריות תמיד משפיע. אבל יש גורמים שרמת ההשפעה שלהם בתנאים מסויימים בזמנים מסויימים בהרבה יותר גדולה

מה לעשות שיש אנשים שהם קודם כל אגו ורק אז אנשים ולכן הם מתווכחים איתך גם על נושאים שהידע שלהם בו שואף לאפס.

אני נוטה להסכים אם מה שאתה אומר. הרי זו עובדה, אני אומר לכם שלפי כמות הקלוריות שאני אוכל זה לא הגיוני עלייה של שני קילו בשבוע. יש משהו הרבה מעבר לקלוריות. וזה מה שאתה אמרתה פה.
וזה גם עובד הפוך: חייתי שבוע שעבר על תפריט של 110 גרם פחמימה עם גרעון של 500 קלוריות בדיוק ובום ירדתי 2.5 קילו בשישה ימים. משהו מטורף.

אם מדובר בגרעון קלורי של 500 - סביר להניח שירדת 2 קילו של נוזלים בשישה ימים. לא 2.5 קילו של שומן.
השינוי באחוז הפחמימות המרכיבות את התפריט משפיע המון על מאזן הנוזלים בגוף.
גם עלייה של שני קילו בשבוע אפשרית אם מאזן הנוזלים בגוף השתנה. לא מדובר בעלייה בשומן אם לא היית בפלוס קלורי.
זה לא משהו מטורף, וזאת לא ההוכחה לטיעון שלו.

כן, יש פה קסם. הגוף שלך מייצר אנרגיה מכלום.

הוא מנסה להסביר שמספר הקלוריות תמיד משפיע. אבל יש גורמים שרמת ההשפעה שלהם בתנאים מסויימים בזמנים מסויימים בהרבה יותר גדולה

חשבתי שהוא מנסה להסביר שלמספר הקלוריות אין חשיבות. מצד שני, הוא מנסה להסביר טיעון אחר בכל הודעה שלו, אז אני כבר לא יודע.

Back
למעלה תחתית