אני אשמח אם תסביר בקצרה מה בדיוק שטויות שם.
למשל הטענה שמספר הקלוריות לא משנה כשזה פחות או יותר הדבר היחיד שמשנה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אשמח אם תסביר בקצרה מה בדיוק שטויות שם.
לכן הרבה אנשים שעושים מסה (ובמסגרת זאת מעמיסים על עצמם כמות מטורפת של פחמימות) משמינים בנוסף לעלייה בשריר..
נכון. כמעט בלתי אפשרי לעלות במשקל אם אתה אוכל רק שומן.
אבל עזוב... אתה משחק אותה ראש קטן ומדבר בשפה גסה.. בשביל לספק את האגו שלך נגיד "שניצחת" בתחרות שהמצאת פה.
אני נוטה להסכים אם מה שאתה אומר. הרי זו עובדה, אני אומר לכם שלפי כמות הקלוריות שאני אוכל זה לא הגיוני עלייה של שני קילו בשבוע. יש משהו הרבה מעבר לקלוריות. וזה מה שאתה אמרתה פה.לדעתי הדיון הזה כמה קלוריות אתה אוכל הוא שטותי לחלוטין.. השאלה האמיתית היא, מאין באות הקלוריות הללו. קלוריות שמקורן בפחמימות מעלות אינסולין שבסופו של דבר מעלה את מסת השריר והשומן. קלוריות שמקורן בחלבון לא תורמות רבות לעליית מסת שומן בעקבות העובדה שאכילה שלהן גורמת להפרשה סימולטאנית של אינסולין וגלוקגון שהם הורמונים בעלי פעולה מנוגדת אחד לשני. אכילת שומן (לא משנה איזה חוץ מטראנס שהוא רעיל) גם לא תורמת לעלייה במשקל וזאת משום שהשומן הוא נייטראלי (לפי מחקרים נוכחיים) באופן שבו הוא משפיע על הפרשת הורמון האינסולין (הוא לא גורם להפרשה שלו). מה שכן, אם אתה אוכל ארוחה מרובת שומנים ופחמימות, הדבר יוביל לאגירת שומן מואצת וזאת משום שהפחמימות גורמות להפרשת אינסולין אשר יגרום לשומן להאגר בתאי השומן שלך במקום לעבור תהליכי מטאבוליזציה בכבד.
זה למה אגב, דיאטה סטייל אטקינס (אפילו אטקינס טבעונית) גורמת לירידה גדולה באחוזי השומן בזמן קצר; זאת משום שגם אם תאכל 3000 קלוריות שרובן מגיעות משומן, הגוף שלך יהיה במצב שבו האינסולין שלך נמוך ולכן השומן לא יאגר, אלא "יישרף". הכל בסופו של דבר תלוי ברמות האינסולין שלך (וגם הלפטין אבל זה נושא יותר מורכב).
כמובן שגם לא כל הפחמימות שוות. פחמימה מכיכר לחם גורמת לעלייה גדולה יותר של רמות האינסולין שלך מאשר פחמימה שמקורה בפסטה. אני ממליץ להסתכל על הטבלה של האינדקס האינסוליני ולא הגליקמי.
הוא מנסה להסביר שמספר הקלוריות תמיד משפיע. אבל יש גורמים שרמת ההשפעה שלהם בתנאים מסויימים בזמנים מסויימים בהרבה יותר גדולהאז מספר הקלוריות משפיע רק כשיש מעט מדי, ואחרת הגוף מתחיל לתפקד בצורה שונה ויודע להעלים אנרגיה. תודה לאל שיש כאן אנשים מביני עניין כמוך.