הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצעות לפחמימות בחיטוב

ולכן האינסולין הוא לא בהכרח דבר רע לחברה שמתאמנים באופן קבוע, בזמנים בהם הם לא מתאמנים.

תסתכל מה הדגשתי
אולי פשוט לא הבנתי אותך נכון ...

אני לא מבין למה אתה מצפה מילד שגולש ב FXP
אני כבר התייאשתי ממנו אחרי ה"דיון" הסוער שהיה לי איתו על זה שאחרי אימון אוכלים רק תפוחי אדמה וחס וחלילה תמרים או כל גלוקוז\פרוקטוז\חרוקטוז אחר.

חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לאמת את זה מול טל שטרית, עחי.
כן, רק שלאותו בחור שציטטת בהודעה זו יש 135 אלף תגובות בFXP..

כן, רק שלאותו בחור שציטטת בהודעה זו יש 135 אלף תגובות בFXP..
ואותו בנאדם שהוא ציטט לא התנהג כמו ליצן לא פה וגם לא שם אלא ידע לגבות את הדברים שלו,לא כמו השני פה שפולט שטויות חסרות בסיס ומלאות מיתוסים.

ואותו בנאדם שהוא ציטט לא התנהג כמו ליצן לא פה וגם לא שם אלא ידע לגבות את הדברים שלו,לא כמו השני פה שפולט שטויות חסרות בסיס ומלאות מיתוסים.
אני מסכים איתך ללא ספק, לא טענתי את זה
והשני טוען בלי סוף שטויות זה לא דבר חדש!
נ.ב, למרות שאותו בוחר לא טוען שטויות כאן ושם, אבל מתוך 135 אלף תגובות, 95% מהתגובות זה ספאם וחוסר חיים..(לא שבאמת אכפת לי, סתם הרגיש לי מעין אירוניה בגלל מה שמורן ציין)

בתכלס אם לא בא לך למות מרעב תשתדל להביא את הרוב מלחם קל

אני מסכים איתך ללא ספק, לא טענתי את זה
והשני טוען בלי סוף שטויות זה לא דבר חדש!
נ.ב, למרות שאותו בוחר לא טוען שטויות כאן ושם, אבל מתוך 135 אלף תגובות, 95% מהתגובות זה ספאם וחוסר חיים..(לא שבאמת אכפת לי, סתם הרגיש לי מעין אירוניה בגלל מה שמורן ציין)
העיקר שלא באמת אכפת לך. ✌️
רק אל תשכח לתת לי עוד מוניטין שלילי ברגע שתוכל. שמתי לב שזה תחביב שלך לאחרונה.

אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.

רק שתדע חובת ההוכחה היא אליך, כלומר עד שלא נתתה פה הוכחה לטיעונים שלך זה לא שווה כלום.
אף אחד לא יחפש עכשיו את המחקרים האלו, אתה טוען משהוא תביא הוכחה(כי אתה צריך לדעת איפה למצוא אותם).
דרך אגב בספר CBL הוא מאוד דוגל באכילה של פחמימה פשוטה לאחר אימון. בספר עצמו תוכל למצוא סימוכים אליהם הוא מתבסס.

העיקר שלא באמת אכפת לך. ✌️
רק אל תשכח לתת לי עוד מוניטין שלילי ברגע שתוכל. שמתי לב שזה תחביב שלך לאחרונה.
כי באמת לא אכפת לי, רק ציינתי עובדה שלהגיב 135 אלף תגובות בכמה שבועות זה חוסר חיים
וכן, כשאתה משקר בצורה מגעילה על מתכון שקרי וגורם למספר אנשים לפוצץ ביצים במיקרו וגורם להם לקנות חדש זה מגיע לך..מה יצא לך לשקר לאנשים ככה סתם? בגללך הם צריכים לקנות מיקרו חדש..מה לעשות, דברים כאלה מקוממים אותי. אתה מוזמן לתת לי גם שלילי לא מפריע לי(רק שכבר נתת, להזכירך)

פיתות עוגיות ועוגות בחיטוב ה יעזור לא נראה לי אחי;)
כתבתי את זה בחצי הומור.
משה כבר הסביר לי בעבר לגבי הנקודה הזאת, שכשאר אתה בגרעון גם ככה לא תהיה אגירה של שומן, הרי הגוף שלך זקוק לאנרגיה ומאגרי הגליקוגן שלך מדוללים- ככה שזה לא יגרום לך להשמנה או יוריד את האפקטיביות של החיטוב.

ההפסד היחידי בלאכול ממתקים בחיטוב, זה שהנפח שלהם יחסית לכמות הוא קטן וככה שבעים פחות.

• פותח/ת השרשור
כתבתי את זה בחצי הומור.
משה כבר הסביר לי בעבר לגבי הנקודה הזאת, שכשאר אתה בגרעון גם ככה לא תהיה אגירה של שומן, הרי הגוף שלך זקוק לאנרגיה ומאגרי הגליקוגן שלך מדוללים- ככה שזה לא יגרום לך להשמנה או יוריד את האפקטיביות של החיטוב.

ההפסד היחידי בלאכול ממתקים בחיטוב, זה שהנפח שלהם יחסית לכמות הוא קטן וככה שבעים פחות.

כן תגיד בקשר להעמסה אח או לציט תוך כמה זמן

כן תגיד בקשר להעמסה אח או לציט תוך כמה זמן
תלוי בכמות הפחמימה. על דל פחמימה עושים העמסה בשבוע. בדיאטות מתונות עושים פעם בעשרה ימים עד שבועיים.

צ'יטים זה כבר תלוי בך. גודל הצ'יט והתדירות שלו צריכים להלקח בחשבון בגלל שיש להם אפקט ישיר לכמות הירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
תלוי בכמות הפחמימה. על דל פחמימה עושים העמסה בשבוע. בדיאטות מתונות עושים פעם בעשרה ימים עד שבועיים.

צ'יטים זה כבר תלוי בך. גודל הצ'יט והתדירות שלו צריכים להלקח בחשבון בגלל שיש להם אפקט ישיר לכמות הירידה במשקל

התכוונתי אחי שעם לא באלי העמסת פחמימות אחי אפשרי לעשות ציט משהו גם פעם בעשרה יום עד שבועיים

התכוונתי אחי שעם לא באלי העמסת פחמימות אחי אפשרי לעשות ציט משהו גם פעם בעשרה יום עד שבועיים
בקיצור אני מבין אחי שאתה כנראה בן 14 אחי, וצריך להתחיל לקרוא + לאמץ סגנון קצת יותר בוגר בכללי

Back
למעלה תחתית