רק בשמנים
קראת לי ?
בזמנים בהם הם לא מתאמנים.
שאלה , מה לגבי פחממות פשוטות בזמן האימון ? למשל פטל
לפי מה שרשמת האינסולין יהיה רע ..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק בשמנים
בזמנים בהם הם לא מתאמנים.
למה שהאינסולין יהיה רעקראת לי ?
שאלה , מה לגבי פחממות פשוטות בזמן האימון ? למשל פטל
לפי מה שרשמת האינסולין יהיה רע ..
ולכן האינסולין הוא לא בהכרח דבר רע לחברה שמתאמנים באופן קבוע, בזמנים בהם הם לא מתאמנים.
הכוונה שהאינסולין הוא לא דבר רע, גם בזמנים בהם אין אפקת של אימוןתסתכל מה הדגשתי
אולי פשוט לא הבנתי אותך נכון ...
כן, רק שלאותו בחור שציטטת בהודעה זו יש 135 אלף תגובות בFXP..אני לא מבין למה אתה מצפה מילד שגולש ב FXP
אני כבר התייאשתי ממנו אחרי ה"דיון" הסוער שהיה לי איתו על זה שאחרי אימון אוכלים רק תפוחי אדמה וחס וחלילה תמרים או כל גלוקוז\פרוקטוז\חרוקטוז אחר.
חוץ מזה.. אתה תמיד יכול לאמת את זה מול טל שטרית, עחי.
ואותו בנאדם שהוא ציטט לא התנהג כמו ליצן לא פה וגם לא שם אלא ידע לגבות את הדברים שלו,לא כמו השני פה שפולט שטויות חסרות בסיס ומלאות מיתוסים.כן, רק שלאותו בחור שציטטת בהודעה זו יש 135 אלף תגובות בFXP..
אני מסכים איתך ללא ספק, לא טענתי את זהואותו בנאדם שהוא ציטט לא התנהג כמו ליצן לא פה וגם לא שם אלא ידע לגבות את הדברים שלו,לא כמו השני פה שפולט שטויות חסרות בסיס ומלאות מיתוסים.
העיקר שלא באמת אכפת לך. ✌️אני מסכים איתך ללא ספק, לא טענתי את זה
והשני טוען בלי סוף שטויות זה לא דבר חדש!
נ.ב, למרות שאותו בוחר לא טוען שטויות כאן ושם, אבל מתוך 135 אלף תגובות, 95% מהתגובות זה ספאם וחוסר חיים..(לא שבאמת אכפת לי, סתם הרגיש לי מעין אירוניה בגלל מה שמורן ציין)
כן, רק שלאותו בחור שציטטת בהודעה זו יש 135 אלף תגובות בFXP..
אתם פשוט לא שווים התייחסות, אתם רוצים לראות הוכחות? חפשו בעצמכם אתם לא תינוקים שצריך להביא לכם הכל עד הפה.
אני לא חושב שזה נכון חבר.ערך גלימוקלי של פחמימות הולך לפח ברגע שיש לך בתפריט שומן וסיבים תזונתיים.
כי באמת לא אכפת לי, רק ציינתי עובדה שלהגיב 135 אלף תגובות בכמה שבועות זה חוסר חייםהעיקר שלא באמת אכפת לך. ✌️
רק אל תשכח לתת לי עוד מוניטין שלילי ברגע שתוכל. שמתי לב שזה תחביב שלך לאחרונה.
בורגול, פתיתים, פיתות, שוקולד, עוגיות, עוגות
כתבתי את זה בחצי הומור.פיתות עוגיות ועוגות בחיטוב ה יעזור לא נראה לי אחי;)
כתבתי את זה בחצי הומור.
משה כבר הסביר לי בעבר לגבי הנקודה הזאת, שכשאר אתה בגרעון גם ככה לא תהיה אגירה של שומן, הרי הגוף שלך זקוק לאנרגיה ומאגרי הגליקוגן שלך מדוללים- ככה שזה לא יגרום לך להשמנה או יוריד את האפקטיביות של החיטוב.
ההפסד היחידי בלאכול ממתקים בחיטוב, זה שהנפח שלהם יחסית לכמות הוא קטן וככה שבעים פחות.
תלוי בכמות הפחמימה. על דל פחמימה עושים העמסה בשבוע. בדיאטות מתונות עושים פעם בעשרה ימים עד שבועיים.כן תגיד בקשר להעמסה אח או לציט תוך כמה זמן
תלוי בכמות הפחמימה. על דל פחמימה עושים העמסה בשבוע. בדיאטות מתונות עושים פעם בעשרה ימים עד שבועיים.
צ'יטים זה כבר תלוי בך. גודל הצ'יט והתדירות שלו צריכים להלקח בחשבון בגלל שיש להם אפקט ישיר לכמות הירידה במשקל
בקיצור אני מבין אחי שאתה כנראה בן 14 אחי, וצריך להתחיל לקרוא + לאמץ סגנון קצת יותר בוגר בכלליהתכוונתי אחי שעם לא באלי העמסת פחמימות אחי אפשרי לעשות ציט משהו גם פעם בעשרה יום עד שבועיים