הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הצעות לפחמימות בחיטוב

almog4543

משתמש מתחיל
261
12
נק' מוניטין:
22
261
12
יש למישהו הצעות לפחמימות בחיטוב כי פשוט אני לא אוכל אורז( לא עושה לי טוב)

שיבולת שועל, כוסמת, בטטה, אטריות שעועית שחורות

שיבולת שועל, בטטה כתומה,כוסמת, תפוחי אדמה (רק אחרי אימון)

• פותח/ת השרשור
שיבולת שועל אני אוכל בבוקר אני צריך מנת פחמימה עם החזה עוף פעם הייתי אוכל את זה עם אורז אז שגלתי אלרגי לאורז...

אפשר לאכול את החזה עוף עם תפוח אדמה

שמעתי גם בורגול...

אז כתבתי לך מס' אפשרויות.
כוסמת זה מעולה

• פותח/ת השרשור
אז כתבתי לך מס' אפשרויות.
כוסמת זה מעולה

תגיד לגבי חלבון חוץ מחזה עוף אחרי אימון מה עוד אפשר ( קוטג אני אוכל בבוקר וטונה בארוחה שניה ) שמעתי שפסטרמה טוב אבל עדיין לא יודע

בפסטרמה זה חרא, זה עוף/בשר מעובד.

מקורות חלבון מומלצים:
אבקת חלבון
עוף
בשר
דגים
ביצים
חלב ומוצריו

איטריות משעועית שחורה זה דבר נהדר. ערכים תזונתיים מדהימים. פיתחתי אחלה מתכון כדי להמנע מהטעם הטפל שלהן 😃

איטריות משעועית שחורה זה דבר נהדר. ערכים תזונתיים מדהימים. פיתחתי אחלה מתכון כדי להמנע מהטעם הטפל שלהן 😃
אני יודע,
אתה המלצת לי חח

פריכיות, לחם קל (עד 5 גרם פחמימה לפרוסה), תפוחי אדמה, שיבולת שועל, בטטה, פסטות, פירות בלי הרבה סוכר (בננה למשל שוות ערך לשתי פרוסות לחם קל אז אם אתה אוכל בננה זה כל הפחמימה של הארוחה), קורנפלקס ללא סוכר.. בכללי פחמימה טובה זה מזון שערך הפחמימה בו הוא הדומיננטי והחלבון/ שומן הם נמוכים מאוד עם עדיפות לאפסיים. כלומר אתה יכול לאכול כל מזון בתור פחמימה כל עוד זה עונה להגדרה שאמרתי..
חלבון זה אותו הדבר רק שהמרכיב הדומיננטי הוא כמובן החלבון. לדוגמא: חזה עוף, בקר רזה (סינטה, שייטל, כתף וכו׳), דגים רזים (נסיכת הנילוס, אמנון, טונה וכו׳), גבינות רזות (גבנצ 5%, קוטג׳ 1%) וכמובן אבקת חלבון עם ערכים טובים (בלי הרבה פחמימה ושומן)..
סופש נעים..

חיפשתי בנשואים שפתחת ולא מצאתי. אשמח לשמוע.

חיפשתי בנשואים שפתחת ולא מצאתי. אשמח לשמוע.
שמתי בשרשור הזה של @Kartalajan לינק לאורז עם ירקות.
מה שאני עושה זה מוריד את כמות האורז לכוס, כוס וחצי. לפני הכנת האורז אני מכין 100-200 גרם איטריות (3-4 דקות במים רותחים), מסנן, לא שוטף במים כי הן סופגות מים קרים כמו ספוג. אחר כך מחמם כף שמן זית בסיר, ומטגן את האיטריות עם שלוש כפות רוטב סויה וקצת פפריקה חריפה. אחרי כמה דקות של טיגון (עם ערבוב, כי הן נדבקות רצח לסיר) אני מעביר אותן לצלחת, ומשאיר שם.
בשלב הזה אני מכין את האורז לפי המתכון, ואז, בשלב הוספת התרד לאורז, אני מוסיף גם את האיטריות ומערבב. אגב, במתכון כזה צריך להזהר עם כמות המלח באורז, כי הרוטב סויה שבאיטריות כבר מאד מלוח בעצמו.

בורגול
מאוד טוב
מעט פחמימות ל100 גרם מוצר (18-20)
הרבה סיבים, מינרלים, ויטמינים

Back
למעלה תחתית