הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע..

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
במשך כל חיי עשיתי אימונים של FBW שלושה אימונים בשבוע ורוב התרגילים היו משקל גוף
לאחרונה התחלתי גם לעבוד בחדר כושר והוספתי לאימון עוד כמה תרגילים של משקולת חופשיות ליד קדמית חתירה וכו..
הגעתי למצב שאני תקוע אני לא רואה התקדמות ואני לא מאשים פה את האוכל כי אני אוכל טוב אני בטוח שהבעיה היא באימונים
יש לי שולשה ימים בשבוע להתאמן בהם לכן אני עושה את הFBW ובלי שום קשר אני ממש אוהב את התוכנית הזו ופחות מתחבר לAB וכל אלה
רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות שכן התקדם עם התוכנית הזו ?ואם לא מה אתם ממליצים?

אתה בפלוס קלורי בודאות?
על איזה משקלים אנחנו מדברים בסקוואט,בנצ',פרס,דדליפט וכו'? (תרגילים מורכבים)

אם אתה מעוניין להתקדם בצורה יותר עקבית,
יש עוד תוכניות כח.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי קודם רוב התרגילים שלי הם משקל גוף (מתח,מקבילים,מתח צדדים,שכיבות שמיכה עם שיפוע חיובי ושלילי ולתרגילים האלה הוספתי גם משקולת חופשית ליד קדמית אני מרים עכשיו 10KG כל צד חתירה אני על 40KG בערך ופרפר על 32KG ועוד תרגילים לרגלם כמו לחיצת רגלים)
אני עושה תוכנית של סופר סט כאשר אני עובר מתרגיל לתרגיל בלי הפסקה ואחרי כל סבב עושה 2 דקות הפסקה בערך אני עושה את הסבב 4 פעמים כלומר 4 סטים מכל דבר עם 10-12 חזרות

כמו שאמרתי קודם רוב התרגילים שלי הם משקל גוף (מתח,מקבילים,מתח צדדים,שכיבות שמיכה עם שיפוע חיובי ושלילי ולתרגילים האלה הוספתי גם משקולת חופשית ליד קדמית אני מרים עכשיו 10KG כל צד חתירה אני על 50KG בערך ופרפר על 32KG ועוד תרגילים לרגלם כמו לחיצת רגלים)

FBW של אימוני סטריט או משו כזה?
לא ברור לי כל כך..

בכל אופן,
למה שלא תתחיל לעבוד על התרגילים המורכבים?
רק ככה תוכל להתקדם כמו שצריך.

ואני לא מדבר דווקא על SS, בכללי.. להתחיל לעבוד עליהן

• פותח/ת השרשור
אני די חלש במוסגים כאלה רק לאחרונה התחלתי להבין את כל השמות
אשמח אם תסביר לי מה הכוונה בתרגילים מורכבים ?
ואם אוכל לעשות אותם גם בתוכנית FBW כי כמו שאמרתי מקודם יש לי רק 3 ימים בשבוע להתאמן ואני אוהב את התוכנית הזו
ובלי שום קשר אני עושה גם 3 אימוני אירובי בשבוע של ריצה יוצא לי יום ריצה יום כוח..

• פותח/ת השרשור
אני עושה אימונים קלים באירובי אימון אינטרוולים אימון 3 קילומטר קל ואימון נפח 8 קילומטר אירובי זה תחום שאני ממש אוהב ואני לא רוצה להזניח אותו יש אפשרות שלא אפגע בגדילה שלי ואמשיך באירובי? אולי אוכל יותר או משהו ? אפילו שחישבתי גם את השריפת קלוריות באימון אירובי ואני עדין ב+

אתה לא יכול לחשב ספירת קלוריות אין כזה דבר דבר שני אתה חייב לאכול כמו מפלצת בישביל לגדול עם כל האירובי אין ברירה

• פותח/ת השרשור
באפליקציה מופיע לי 200 קלוריות בגלל שהיא לא מדויקת אני לוקח את זה קיצוני ל 300

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה לא + גדול מדי מעדיף עליה איטית ונקיה אבל אני כבר חצי שנה בערך באותה צורה

מרגיש כאילו יש לך בלבול וסרבול מאוד גדול בתוכנית האימונים שלך.
מבחינת אימונים והגוף, לא צריך לעשות הפרדה בין אירובי לכוח.
תוכל לכתוב במסודר את כל האימונים שאתה עושה ואיך הם נראים?
מה התוכנית שלך? ז"א - כמה משקל אתה מתכנן להרים באימון הבא ביחס לאימון הנוכחי? כמה זמן/מרחק/מהירות אתה מתכנן לרוץ את האימון הבא שלך ביחס לאימון האחרון?
בגדול אם אין שיפור שלך בתרגילים, אתה לא תתחזק, וגם כנראה לא תשפר את האירובי.

• פותח/ת השרשור
סתם שתבינו את הצורת גוף שלי אז התמונה עם המכנס הלבן מהתאריך 23.8.14 והתמונה השניה מהתאריך 27.12.14
לגבי סדר האימונים שלי בשבוע הוא ככה
יום ראשון-כוח
יום שני-ריצה אינטרוולים
יום שלישי-כוח
יום רביעי-ריצה 3 קל
יום חמישי-כוח
יום שישי-ריצת נפח כרגע 8ק היעד הוא 10 והייתי בו כבר פשוט חוזר מפציע

לגבי האימוני כוח אני לאחרונה עליתי במשקל ביד קדמית אבל בגלל שרוב התרגילים שלי הם משקל גוף אז פחות יוצא לי לעלות במשקלים אולי רק בחזרות
אתה חייב שינוי בהכל כולל הכל
אשמח ליותר פירוט

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 349.7 · צפיות: 105
  • 23..8.14.PNG
    23..8.14.PNG
    KB 153.1 · צפיות: 168
אפשר לגדול מאימוני משקל גוף אבל השיטה היא העלאה של העומס המופעל השריר באופן תמידי, זאת אומרת שאתה עושה 50 מתח בסהכ, אימון אחרי 60 מתח, אימון אחרי 65 מתח, באופן כזה שהעומס שיופעל על השריר יגדל מאימון לאימון בדיוק כמו שעושים בחדר כושר (העלאה של משקלי עבודה מאימון לאימון)
אם אתה לא מגדיל את העומס המופעל על השריר לא תיהיה עלייה במסה שרירית.
חשוב לציין שעבודה עם משקל גוף תניב תוצאות פחות משמעותיות מעבודה עם משקלים כבדים על המסת שריר. אך עדיין אפשר לבנות גוף יפה עם משקל גוף.
בכל מקרה תתחיל להגדיל עומסים.
בהצלחה

בטח שנפצעת כמה אימונים אם אתה לא גדל כבר מלא זמן תבין את הטעות להד אתה לא טיפש ואתה חייב תוכנית מתאימה ולא כל מיני שטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית