עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט עומד על 80 ל-8 חזרות (ועדיין עולה)מה משקלי העבודה בסקוואט, לחיצת חזה, פרס בעמידה ודדליפט? (בהנחה כמובן ועשית אותם).
אני רוצה תוכנית ניפוח לא כוח
אני רוצה תוכנית ניפוח לא כוח
1. אפשר להגיד די נמוכה אך לא ממשמהתשובה שלך ניכר שרמת הידע שלך די נמוכה, ולכן בלי לזלזל או משהו..
באמת ממליץ לך לגשת למעלה ללינק של המאמרים ולקרוא מעט על מהי תוכנית כח למתחילים וכיצד תתרום לך להמשך.
אם אתה רוצה לגדול כמה שיותר מהר, אתה תיאלץ להתאכזב כי בפיתוח גוף צריך סבלנות והתמדה.
1. אפשר להגיד די נמוכה אך לא ממש
קראתי את המאמר על הss ואפילו דיברתי עם חבר שמבין בכל זה
והוא הסביר לי שלא כמו ab, ה-סס היא תוכנית של יותר כוח מאשר ניפוח
כאילו אני רוצה שהגוף יראה יותר יפה לא כזה אכפת לי מהמשקלים...
על סמך מה אתה מבסס את זה?או תכנית fbw שבנויה בחוכמה עם 12 חזרות לכל תרגיל..
כשעשיתי SS גדלתי בכל הגוף, כולל הידיים שגדלו בכמה סנטימטר (כן, הבייספס גדלו בSS)הss תתרום למסה משמעמותי בעיקר ברגליים ועלייה במשקלים שאתה מרים(מנסיון)
כשעשיתי SS גדלתי בכל הגוף, כולל הידיים שגדלו בכמה סנטימטר (כן, הבייספס גדלו בSS)
בדיוק. אם אתה מוסיף מקבילים וצ'ין אפס הידיים עובדות סבבה, בנוסף ללחיצות וחתירה/מתח שעושיםאני לא מבין למה אנשים לא חושבים שהבייספס נחים ב SS ולא גודלים.
הטרייספס עובדים מעולה בבנצ', והבייספס בצ'ין אפס וחתירות עובדים ממש טוב.
לגמרי.בדיוק. אם אתה מוסיף מקבילים וצ'ין אפס הידיים עובדות סבבה, בנוסף ללחיצות וחתירה/מתח שעושים
אני הייתי עושה בהתחלה חתירה, אחר כך החלפתי את זה למתח רגיל, ובאימון האחר הייתי עושה צ'ין אפסלגמרי.
האמת שאני עושה צ'ין אפס במקום חתירה 🙄
רוטציה בין מתח לצ'ין אפס?אני הייתי עושה בהתחלה חתירה, אחר כך החלפתי את זה למתח רגיל, ובאימון האחר הייתי עושה צ'ין אפס
אולי אם עושים פאוורקלין ולא חתירה, ולא מוסיפים מתח ומקבילים אז הפלג גוף עליון לא מקבל מספיק עבודה ואז באמת גודלים בעיקר ברגליים...אני לא מבין למה אנשים לא חושבים שהבייספס נחים ב SS ולא גודלים.
הטרייספס עובדים מעולה בבנצ', והבייספס בצ'ין אפס וחתירות עובדים ממש טוב.
אימון A - סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפסרוטציה בין מתח לצ'ין אפס?
לא הבנתי אותך כל כך.
בדיוק..אולי אם עושים פאוורקלין ולא חתירה, ולא מוסיפים מתח ומקבילים אז הפלג גוף עליון לא מקבל מספיק עבודה ואז באמת גודלים בעיקר ברגליים...
אימון A - סקוואט, בנץ', דדליפט, צ'ין אפס
אימון B - סקוואט, פרס, מתח, מקבילים
כןאז את הצ'ין אפס הוספת כתרגיל עזר נטו ביום של הדדליפט.. הבנתי.
כמה? 2X8 ?
כןוהמתח ביום של הפרס, כמה עשית? 3x5 ?
כן
כן
😃