הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית הכי טובה לעלייה במסה

• פותח/ת השרשור Bubble
  • פורסם בתאריך

Bubble

משתמש מתחיל
79
8
נק' מוניטין:
8
79
8
אז למרות שיש לי משקל גבוהה אני רוצה עדיין לעשות מסה לפני חיטוב כי זה מיותר לפי דעתי חיטוב מסה חיטוב...

אני התאמנתי 3 חודשים בfbw
השבוע עברתי ל-ab אבל החלטתי שאני רוצה לעשות מסה

איזה תוכנית לפי דעתכם הכי טובה למסה כמה שיותר מהר וטוב?

אם אעשה הפוך,
רק כי בצ'ין אפס יותר קל לי לעבוד בעצימות גבוהה יותר,
יש מניעה לדעתך? 😃
לעשות צ'ין אפס ביום של פרס כתרגיל עיקרי ומתח רגיל כתרגיל עזר ביום דדליפט? לא רואה סיבה למה לא

זכור לי שאמרת שעלית משמעותית במשקל גוף באותה תקופה, לא?
כן, איך אפשר לגדול בכל הגוף בלי לעלות במשקל? 😃
התכוונתי שבמקרה שלי לא ראיתי חוסר פרופורציה לטובת הרגליים בניגוד למה שהבחור אמר

כשעשיתי SS גדלתי בכל הגוף, כולל הידיים שגדלו בכמה סנטימטר (כן, הבייספס גדלו בSS)
גדלו אבל לא ברמה שאמורים לגדול(לפחות אצלי)
הכרתי הרבה מתאמנים שהתחילו עם הss לא ראיתי מתאמן אחד שהעלה מסה רצינית עם התכנית הזאת

גדלו אבל לא ברמה שאמורים לגדול(לפחות אצלי)
הכרתי הרבה מתאמנים שהתחילו עם הss לא ראיתי מתאמן אחד שהעלה מסה רצינית עם התכנית הזאת
אני לא הכרתי אישית הרבה מתאמנים שעשו SS אבל יש מספיק כאלה בפורום.
אני מדבר עליי אישית, עליתי בתכנית יותר מסה ממה שעליתי בשנים של תוכניות "בילדינג" למיניהן. כמובן שזה קשור באוכל באותה מידה אם לא יותר, אבל זה לא נכון להגיד שבSS לא עולים במסה
גדלו אבל לא ברמה שאמורים
אין אמורים כל אדם לגופו
תחליט 😃

אין אמורים כל אדם לגופו רק איך שלא תהפוך את זה בss אתה לא תגדל משמעותית אולי רק בשרירים הגדולים וגם זה פחות מתוכניות אחרות

אתה צריך בסיס מסויים.
מתאמן מתחיל שיתחיל עם AB קלאסי או ABC וכן הלאה, תצורת 3x10 אני מבטיח לך שלא יראה תוצאות מרנינות.
לעומת זאת - קח את אותו מתאמן ותן לו SS עם תרגילי עזר לאחר חודש וחצי-חודשיים ונראה אחרי חצי שנה איפה הוא עומד.

מבטיח לך שיהיה שינוי מהותי יותר מתוכנית הבילדינג השנייה, שכלל לא מתאימה למתאמנים מתחילים עם משקלים נמוכים.

כן, איך אפשר לגדול בכל הגוף בלי לעלות במשקל? 😃
התכוונתי שבמקרה שלי לא ראיתי חוסר פרופורציה לטובת הרגליים בניגוד למה שהבחור אמר

ברור שאי אפשר 😃 מה שהייתי צריך לשאול זה אם עלית הרבה באחוז השומן, ומה שהתכוונתי אליו זה שלפעמים עלייה גדולה במשקל גוף יכולה להגדיל את הידיים (או שריר אחר) רק מעצם הוספת שומן, לאו דווקא שהשריר באמת גדל כמו שאתה חושב שהוא גדל (כמובן לא מתכוון שזה מה שקרה ספציפית אצלך, לא ראיתי אותך לפני)

אתה צריך בסיס מסויים.
מתאמן מתחיל שיתחיל עם AB קלאסי או ABC וכן הלאה, תצורת 3x10 אני מבטיח לך שלא יראה תוצאות מרנינות.
לעומת זאת - קח את אותו מתאמן ותן לו SS עם תרגילי עזר לאחר חודש וחצי-חודשיים ונראה אחרי חצי שנה איפה הוא עומד.

מבטיח לך שיהיה שינוי מהותי יותר מתוכנית הבילדינג השנייה, שכלל לא מתאימה למתאמנים מתחילים עם משקלים נמוכים.

מי קבע את זה ? אתם אומרים את אותה דעה של האחר בפורום פשוט דעה שעוברת מאחד לשני
רוב המחקרים קובעים כי 6-12 חזרות הוא טווח אופטימלי למסה גם אצל מתחילים
תן לי ללמד אותך משהו הגוף שלך לא יודע כמה קילו הוא מרים אם לי יהיה קשה 10 קילו ולך יהיה קשה 50 קילו זה לא אומר שתגדל יותר ממני.
זה לא משנה כמה אתה מרים בקשר לפוטנציאל הגדילה שלך
יש נקים שעושות סקוואט גבוה משלי זה אומר קפוטנציאל הגדילה שלהם גדול יותר ?
תביא לי בילדר אחד שהתחיל להתאמן בss
גם הבילדרים הטבעיים משתמשים בטווח חזרות של 6-12 חזרות

אני לא הכרתי אישית הרבה מתאמנים שעשו SS אבל יש מספיק כאלה בפורום.
אני מדבר עליי אישית, עליתי בתכנית יותר מסה ממה שעליתי בשנים של תוכניות "בילדינג" למיניהן. כמובן שזה קשור באוכל באותה מידה אם לא יותר, אבל זה לא נכון להגיד שבSS לא עולים במסה

תחליט 😃
אין ניגוד בין שני המשפטים
כל אדם לגופו בקצב הגדילה
אבל ss היא לא תכנית אופטימלית לגדילה

רוב המחקרים קובעים כי 6-12 חזרות הוא טווח אופטימלי למסה גם אצל מתחילים
יש לך רפרנסים למחקרים הללו?

תן לי ללמד אותך משהו הגוף שלך לא יודע כמה קילו הוא מרים אם לי יהיה קשה 10 קילו ולך יהיה קשה 50 קילו זה לא אומר שתגדל יותר ממני.
התקדמות במשקלי העבודה בטווחי חזרות גבוהים תיהיה קשה יותר מכיוון שברוב תוכניות ה AB המתאמנים מגיעים מהר מאוד לאימון יתר או שלא מספיקים להתאושש עד לאימון הבא ולכן כנראה שיהיו תקועים באותו המשקל.
כמו כן,
ההתקדמות בטווחי החזרות הגבוהים תיהיה איטית יותר גם אם תיהיה מבוקרת מאשר בטווחי חזרות קצרים.

אז מתאמן מתחיל בזמן הקצר שבו יתחיל להתאמן יפתח מסת שריר כמובן מכל תרגיל שיעשה, אבל הוא פחות או יותר ייעצר די מהר.
בעוד התקדמות ליניארית או שבועית\יומית תספק התקמדות מהירה יותר.

וצר לי לאכזב אותך אבל אם אשה מרימה סקוואט של 80 ק"ג ואתה רק 50 ק"ג (לצורך העניין) מסת השריר שלה תיהיה עבה יותר וחזקה יותר משלך.

פוטנציאל הגדילה משתנה מאחד לאחד, זה לא נקשר אל התוכנית ברמה הזאת.

יש לך רפרנסים למחקרים הללו?

התקדמות במשקלי העבודה בטווחי חזרות גבוהים תיהיה קשה יותר מכיוון שברוב תוכניות ה AB המתאמנים מגיעים מהר מאוד לאימון יתר או שלא מספיקים להתאושש עד לאימון הבא ולכן כנראה שיהיו תקועים באותו המשקל.
כמו כן,
ההתקדמות בטווחי החזרות הגבוהים תיהיה איטית יותר גם אם תיהיה מבוקרת מאשר בטווחי חזרות קצרים.

אז מתאמן מתחיל בזמן הקצר שבו יתחיל להתאמן יפתח מסת שריר כמובן מכל תרגיל שיעשה, אבל הוא פחות או יותר ייעצר די מהר.
בעוד התקדמות ליניארית או שבועית\יומית תספק התקמדות מהירה יותר.

וצר לי לאכזב אותך אבל אם אשה מרימה סקוואט של 80 ק"ג ואתה רק 50 ק"ג (לצורך העניין) מסת השריר שלה תיהיה עבה יותר וחזקה יותר משלך.

פוטנציאל הגדילה משתנה מאחד לאחד, זה לא נקשר אל התוכנית ברמה הזאת.

אז בעצם עם הליפטרים הטובים בעולם עושים חיטוב הם לוקחים מר אולימפיה ?

ולא אין לי רפרנסים כי אני לא שומר אותם אצלי אך מבטיח שראיתי כאלו

שוב לגבי ab מסכים איתך שאצל מתאמן מתחיל זה נכון
מתאמן מתחיל יכול להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון גם על 12 חזרות

אני מסכים שהתקדמות בהרמת המשקלים תיהיה גבוהה יותר אך זה לא אומר שהשריר יגדל יותר

ולגבי נשים יש נשים צר לי לאכזב אותך suzanne svanevik מרימה משקל מאוד גבוה וראיתי גברים גדולים ממנה שלא מרימים את אותו משקל איך ?

אז בעצם עם הליפטרים הטובים בעולם עושים חיטוב הם לוקחים מר אולימפיה ?
מעולם לא טענתי את זה.
פיטנס זה פיטנס וזה עולם אחר לגמרי..
כמובן שמי שנמצא באולימפיה הוא לא טבעי ובודאי שהגנטיקה שלו מוצלחת ביותר.

אבל לא חסרים ליפטרים שאחרי חיטוב נראים פיצוץ.
אני לא מדבר על שמנים.. אלה לא מעוניינים בגוף יפה 😃

מעולם לא טענתי את זה.
פיטנס זה פיטנס וזה עולם אחר לגמרי..
כמובן שמי שנמצא באולימפיה הוא לא טבעי ובודאי שהגנטיקה שלו מוצלחת ביותר.

אבל לא חסרים ליפטרים שאחרי חיטוב נראים פיצוץ.
אני לא מדבר על שמנים.. אלה לא מעוניינים בגוף יפה 😃

נכון אבל בעצם כל בילדר טבעי גדול מהם איך זה ? הרי תכניות כח הן התכניות האופטימליות למסה ?

נכון אבל בעצם כל בילדר טבעי גדול מהם איך זה ? הרי תכניות כח הן התכניות האופטימליות למסה ?

לא האופטימליות בכללי.
יש ויש.

אנחנו לא דנים על מתאמנים מתחילים?
איבדתי אותך.

הבילדרים גדולים יותר בגלל שהם לא צריכים לשמור על קטגוריית משקל כמו הליפטרים

לא האופטימליות בכללי.
יש ויש.

אנחנו לא דנים על מתאמנים מתחילים?
איבדתי אותך.
נכון על מתאמנים מתחילים ושוב על סמך מארק ריפטו אתה מבסס את הטענה שלך מצטער אבל הוא כבר לא עדכני

הבילדרים גדולים יותר בגלל שהם לא צריכים לשמור על קטגוריית משקל כמו הליפטרים

הגיוני יכול להיות אבל אם זה ככה למה שבילדר לא יתאמן בתכניות כח הרי המטרה שלו היא לצבור כמה שיותר מסה

נכון על מתאמנים מתחילים ושוב על סמך מארק ריפטו אתה מבסס את הטענה שלך מצטער אבל הוא כבר לא עדכני

הגיוני יכול להיות אבל אם זה ככה למה שבילדר לא יתאמן בתכניות כח הרי המטרה שלו היא לצבור כמה שיותר מסה

מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית