הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית הכי טובה לעלייה במסה

• פותח/ת השרשור Bubble
  • פורסם בתאריך

Bubble

משתמש מתחיל
79
8
נק' מוניטין:
8
79
8
אז למרות שיש לי משקל גבוהה אני רוצה עדיין לעשות מסה לפני חיטוב כי זה מיותר לפי דעתי חיטוב מסה חיטוב...

אני התאמנתי 3 חודשים בfbw
השבוע עברתי ל-ab אבל החלטתי שאני רוצה לעשות מסה

איזה תוכנית לפי דעתכם הכי טובה למסה כמה שיותר מהר וטוב?

אז בעצם עם הליפטרים הטובים בעולם עושים חיטוב הם לוקחים מר אולימפיה ?
?
1.אם*
2.איך אתה יכול להשוות ליפטר מוזרק עם בילדר מוזרק בתור דוגמא לבן אדם עם 80 סקוואט ? זה רק מוכיח כמה שאתה טמבל
3.לא יודע מה איתך אבל דוחה אותי לראות בן אדם ענק עם 100 סקוואט. מצטער. מה עוזר לך גודל אם אתה חזק בדיוק כמו כל אחד שעשה חודש SS?

ברור שאי אפשר 😃 מה שהייתי צריך לשאול זה אם עלית הרבה באחוז השומן, ומה שהתכוונתי אליו זה שלפעמים עלייה גדולה במשקל גוף יכולה להגדיל את הידיים (או שריר אחר) רק מעצם הוספת שומן, לאו דווקא שהשריר באמת גדל כמו שאתה חושב שהוא גדל (כמובן לא מתכוון שזה מה שקרה ספציפית אצלך, לא ראיתי אותך לפני)
עליתי באחוז שומן ב SS, אין ספק (אגב זה לא שבגלל SS עולים בשומן זה כי טחנתי מכל הבא ליד כאילו אין מחר). אבל אם נדבר ספציפית על הידיים, אז הם גדלו ב 3-4 סנטימטר בחודשים בודדים ואני לא יודע איך אצל אנשים אחרים, אצלי זה לא מקום שצובר שומן במיוחד, ככה שאני כן חושב שהרוב המוחלט זה שריר. הבטן לעומת זאת.......😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית