הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון התנהגות ראויה באימון

• פותח/ת השרשור
העיפו אותי לא הרבה אחרי זה.. חחח
גזענים

ככה מנצלים את החליפת חלל יותר טוב
כן אה..
Buzz_Lightyear_out_of_the_box.jpg

העיפו אותי לא הרבה אחרי זה.. חחח

ככה מנצלים את החליפת חלל יותר טוב

למה? בגלל שכמעט פירקת את הראק? 😉

וברצינות, מה התירוץ הרשמי שנתנו לך?

אני העפתי את עצמי מגו-אקטיב, לאחר חודש, כשהם גרמו לי להרגיש לא רצוי.

טוב עם מה שהערבים המוזרקים עושים שם בשעות הערב לא גורם להעפה שלהם, אני לא אעוף גם עם 300 קילו.

טוב עם מה שהערבים המוזרקים עושים שם בשעות הערב לא גורם להעפה שלהם, אני לא אעוף גם עם 300 קילו.
אז זו תופעה בכל מכון? חשבתי שרק לאוניברסיטת תל אביב יש מחצבים עשירים של ערבים מוזרקים עם beats

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עם הbeats שבר אותי!!!!

יש אחד ענק שקוראים לו יוסף יוסף (נשבע שם אמיתי!)
ועוד אחד פחות ענק שקוראים לו יוסף יוסף יוסף (זה כבר מומצא, אבל באמת קוראים לשניהם יוסף)
וכל תרגיל של הענק חייב להיות אירוע עם עוד שלושה "ספוטרים" שמרימים לו את כל המשקל והוא עושה עם טכניקה נוראיתתתתת.
הסקוואט זה 4 פלטות, וזה נחשב כאילו כבד, כשיוסף יוסף יוסף מחזיק לו את התחת ומרים מהתחת, והגדול עושה רבע שפיפה, וגם אז הוא מגיע לכשל בחזרה הרביעית והמשקולות עפות אחורה.

אני תמיד מתפלל שמישהו יפצע.

הסקוואט זה 4 פלטות, וזה נחשב כאילו כבד, כשיוסף יוסף יוסף מחזיק לו את התחת ומרים מהתחת, והגדול עושה רבע שפיפה,
ראיתי אחד כזה במכון באיזה כפר שהתאמנתי בו, אבל ההוא היה חזק, היה לו רק ספוטר אחד שהחזיק אותו מאחורה והרים אותו כל חזרה (כלומר רבע חזרה)😁. וה 4 פלטות זה היה הסט האחרון וזה היה 10 דקות אחרי שהוא אמר לי שהוא מעלה משקל כל סט עד שהוא מגיע ל 250 קילו ואז הוא מפנה לי את הראק... אגב לספוטר גם קראו יוסף, אולי גם לשני, לא יודע:)

• פותח/ת השרשור
וברצינות, מה התירוץ הרשמי שנתנו לך?
תראה, היו לי שם בעיות תמיד.
זה התחיל סביב הדדליפט שהיה מלווה בהערות בלתי פוסקות גם ממתאמנים, גם ממאמנים.
חיפשו כביכול פתרונות לזה, אבל ככל שעבר הזמן הם נצמדו לגישה המסריחה שלהם, שזה לא מקום לדברים כאלה ( אימונים ), אלא בית זקנים שמוכנים לשלם הרבה כסף על כלום.

עם הזמן גם ההתנהגות שלי נהייתה יותר פרועה באופן כללי, וגם ככה הייתי על הכוונת ככה שבשיחה השלישית~ עם המנהלת היא אמרה שאני לא מתאים למועדון.
בשורה התחתונה היו מעיפים אותי ככה או ככה. ימח שמם אמן

כרגע אני מוציא על האימונים עוד 200 ש"ח בחודש בגלל הנסיעות + עוד שעה לפחות סביב הנסיעות

יש אחד ענק שקוראים לו יוסף יוסף (נשבע שם אמיתי!)
ועוד אחד פחות ענק שקוראים לו יוסף יוסף יוסף (זה כבר מומצא, אבל באמת קוראים לשניהם יוסף)
הכל נשאר במשפחה..

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית