הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפיפות בטן

עוזי

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכולם אני מתאמן בתוכנית חיטוב ואני עושה תכנית שכוללת גם כפיפות בטן
אתמול דיברתי עם אחד המדריכים בחדר כושר והוא אמר לי שכפיפות בטן לא מחטבות ולא גורמות לריבועים ועדיף לי ברבע שעה הזאתי לעשות אירובי(וכמובן שאני עושה ארובי שלוש פעמים בשבוע בלי קשר) אז יש לי שתי שאלות:
א. הוא צודק??
ב.אם הוא צודק אז מה המטרה בכפיפות בטן??

א. הוא צודק בזה שכפיפות בטן לא יחטבו אותך ולא יעשו לך ריבועים. לגבי אם עדיף ברבע שעה הזאת לעשות אירובי אני לא בטוח, כי אתה עושה כבר מספיק אירובי ממה שאני מבין.
ב. המטרה זה לעבוד על שרירי הבטן, לחזק אותם (לא התרגיל הכי טוב לדעתי). אבל כמה שלא תחזק את שרירי הבטן, אם יש מעליהם שכבה של שומן אתה לא תראה את הריבועים (לא, כפיפות בטן לא יעזרו להוריד שומן מהבטן ספציפית)

א. הוא צודק בזה שכפיפות בטן לא יחטבו אותך ולא יעשו לך ריבועים. לגבי אם עדיף ברבע שעה הזאת לעשות אירובי אני לא בטוח, כי אתה עושה כבר מספיק אירובי ממה שאני מבין.
ב. המטרה זה לעבוד על שרירי הבטן, לחזק אותם (לא התרגיל הכי טוב לדעתי). אבל כמה שלא תחזק את שרירי הבטן, אם יש מעליהם שכבה של שומן אתה לא תראה את הריבועים (לא, כפיפות בטן לא יעזרו להוריד שומן מהבטן ספציפית)
תשובה מצויינת.

בנוסף, חשוב לציין שכפיפות בטן מכופפות את עמוד השדרה, שבמידה ויש / הייתה פציעה בו, זה רעיון לא טוב. גב בריא לא אמור לסבול מהן, אבל גם זה קורה פה ושם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית