הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הבחירות הגדול 2015

אני חושב שמשה צריך להקים מפלגה.
הייתי מצביע לו
@Beast and cheat
אני מקים מפלגה,ובמצע שלי אני אומר שאנסה לחתוך את מחירי החלב בחצי.
תצביע לי ?

הנתונים הם לא אובייקטיבים, הם מציגים רק חלק מהתמונה ולא את התמונה המלאה וכך אפשר להעביר מסר שהוא לא בהכרח נכון.
יכול להיות שאתה צודק, שיש פה מתן תקציבים לא הוגן שלא בצדק.

אבל מה עם שאר הנתונים? כמה כל אזרח "מקבל" בערים כמו תל אביב וגבעתיים? האם עצם העובדה שרוב ההתנחלויות מתפתחות ואת חלקן עכשיו בונים משפיעה? אם היינו לוקחים יישובים (בתוך גבולות 67) בתחילת דרכם יכול להיות שהיינו רואים נתונים דומים.

לא אומר שאתה טועה, פשוט אומר שאתה מסתכל על חלק מהתמונה ואני אישית לא הייתי מסיק כלום מכמות כזו קטנה של נתונים, ובטח אם הם נבחרו בקפידה על ידי קבוצת אנשים שיש להם אינטרס.
זה לא ממש משנה מה האינטרס של המפרסמים כי הנתונים האלה נכונים ואתה מוזמן לבדוק אותם. אתה מוזמן גם לבדוק כמה כל אזרח בתל אביב וגבעתיים מקבל ביחס לאזרח בחברון, אני יכול לנחש מה התוצאה. זה לא אותו דבר כמו לבנות ישובים בתחילת דרכם בגבולות 67, כי לבנות התנחלויות מעכב את תהליך השלום ונותן סטירה לאבו מאזן בפנים, אז בטח שלא נשקיע שם יותר מבמדינה שלנו.

זה לא ממש משנה מה האינטרס של המפרסמים כי הנתונים האלה נכונים ואתה מוזמן לבדוק אותם. אתה מוזמן גם לבדוק כמה כל אזרח בתל אביב וגבעתיים מקבל ביחס לאזרח בחברון, אני יכול לנחש מה התוצאה. זה לא אותו דבר כמו לבנות ישובים בתחילת דרכם בגבולות 67, כי לבנות התנחלויות מעכב את תהליך השלום ונותן סטירה לאבו מאזן בפנים, אז בטח שלא נשקיע שם יותר מבמדינה שלנו.
חבר, פרה פרה. דיברנו על האפליה שנעשת\ לא נעשת ונותנת תקציבים שלא בצד ל"התנחלויות". לא על איך זה משפיע על התהליך המדיני, אלו נושאים שונים.

על תהליך השלום לא נראה לי יש צורך לפתוח דיון כי זה יסתכם ב:
אתה תגיד שאין שלום בעיקר בגלל הצד שלנו ואני אטען אין פרטנר אמיתי לשלום שאנחנו נחזיר שטחים סתם ונאכל אותה (וגם נעלה נוסטלגיות על הדרך).
מה זה להגדרתך שלום?
כמו השלום שקיבלנו אחרי קיץ 2005.

ואחרי הנסיגה מלבנון,ואולי גם השלום שהיינו צריכים לקבל אחרי הנסיגה מהגולן.

• פותח/ת השרשור
לא חשוב שהתקיפה היום הייתה מקרית.ביבי כרגיל לפני הבחירות אוהב לחמם את האזור בפחד ואימה כי זה טוב לו.

היה לי סקר בכיתה למי הייתם מצביעים ם הייתם יכולים ואמנם אנחנו ילדים בני 14 אבל אנחנו עומדים להיות אלה שמצביעים בעוד כמה שנים
90% בחרו ביבי @StarDust

היה לי סקר בכיתה למי הייתם מצביעים ם הייתם יכולים ואמנם אנחנו ילדים בני 14 אבל אנחנו עומדים להיות אלה שמצביעים בעוד כמה שנים
90% בחרו ביבי @StarDust

אם כך, כנראה שזה חכם שלבני 14 אין זכות בחירה.
החלק הטרגי הוא שיש אנשים מבוגרים שילדים בני 14 יותר חכמים מהם.

לא כל הנוצץ - זהב.

לא כל מפלגה שמבטיחה משהו, אכן מאמינה בו/תפעל לקדם אותו/תטיל סנקציות אם לא ימומש.
אוקיי, ו...?
אני לא מבין את הנקודה ועוד יותר לא מבין איך היא קשורה אלי. אמרתי שכל מפלגה מצליחה בכל מה שהיא מנסה?

אין לי עוד זכות בחירה, אבל אם הייתי יכול הייתי מצביע ביבי, ורגע לפני ההצבעה לוקח כדור נגד בחילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית