הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יחס משקלי עבודה, בדדליפט, סקוואט ובנץ'

Weighted

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אז ככה אני מתאמן כבר 3-4 חודשים במכון, בהתחלה הייתי עם FBW למשך חודש אולי פחות ואז עברתי לAB, נתונים: 1.78, 64,
המשקלים שלי במורכבים הם: דדליפט: 70, סקוואט: 65, בנץ: 60 הכל ל6
עכשיו לדעתי המשקלים שלי בסקוואט ובדדליפט מאוד נמוכים ביחס לבנץ, למישהו יש הצעות? אולי לחזור לFBW?, יש לציין שלפני חודש פחות או יותר נמתח לי השריר בזוקפי הגב ולא התאמנתי שבועיים ולאחר מכן חזרתי לשתי אימונים ואז הרגשתי עומס על הזוקפים (כנראה שחזרתי מהר מידי), ולקחתי מנוחה עד שבוע הבא, ואז הייתי חולה ולקחתי מנוחה של עוד שבוע בגלל המחלה וחזרתי להתאמן לפני שבוע, תודה לעוזרים

מי טוחן 4000 קלוריות ביום?
אני מציע לך להתנער קצת מהסטיגמות המפגרות האלה. לטובתך

אציין שזו לא "סטיגמה מפגרת" - זה מסרים מאוד ברורים שמועברים ע"י המאמן "החכם בעולם" וכת חסידיו, לפיהם אין הבדל בין שריר ושומן, ויש פיזיולוגיה חליפית שבה שומן תורם לכוח (הרי ידוע ששומן מניע מפרקים ומביא גיוס מוגבר של יחידות מוטוריות...😆).
אפשר לקבל את ההמלצות האלה ואפשר להפעיל את הראש, לעלות במשקל בצורה מבוקרת, ולא לשתות גלון חלב ביום (כן, גם אם אתה 60 ק"ג על 1.80 זה מיותר לגמרי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית