הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בסקוואט !

מנו23

משתמש מתחיל
88
8
נק' מוניטין:
11
88
8
יש לי בעייה בסקוואט .. שאני עושה חצאי סקוואט אני עומד על 90 קילו , אבל סקוואט מלא בקושי 70 קילו , זה בעייה בגלל שבבנץ׳ פרס אני עומד על 90 קילו ובדדליפט 110 קילו .

קודם כל אל תעשה חצאי סקוואטים, עדיף פחות משקל אבל סקוואט מלא. הבעיה שהמשקל שאתה מרים הוא נמוך או שאתה לא מצליח להתקדם?
מה הגובה והמשקל גוף?
בקשר להמלצה להתחיל SS, אולי רק לסקוואט ודדליפט, כי עם בנץ' 90 אני לא בטוח שתתקדם הרבה בSS מעבר לזה

בבנץ' אתה נוגע בחזה בכל חזרה, ומרים לבד, בלי שאף אחד נוגע במוט?

למעשה זה לא ממש משנה. בכל מקרה SS תתאים לך, אתה צריך להתחזק הרבה ומהר. קרא עליה בפורטל קילוגרם. סקוואט לא מלא זה לא סקוואט ולא צריך לעשות אותו.

אתה יכול להעלות לכאן סרטוני טכניקה על מנת לקבל ביקורת, צלם ע"פ הוראות הצילום:
https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה , וכל מקרה לא נראה לי שאני יתקדם הרבה מ90 קילו בבנץ׳ , המטרה שלי היא רק לאזן את המשקלים בין הסקוואט לדדליפט-בנץ׳-פרס .. וכן המשקלים בסקוואט המלא נמוכים .

יש לי בעייה בסקוואט .. שאני עושה חצאי סקוואט אני עומד על 90 קילו , אבל סקוואט מלא בקושי 70 קילו , זה בעייה בגלל שבבנץ׳ פרס אני עומד על 90 קילו ובדדליפט 110 קילו .

ניסית לעשות ריסט ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית