תמונה סוף מסה לחורף 2015

• פותח/ת השרשור
בקיצור אין מצב שזה תוצאה של פווארליפטינג.
עשית 12-14 חזרות בתוכנית שלך נכון?
לא יודע אם לצחוק או לבכות.
SS, טקסס וקצת שטויות באמצע, ואני גם לא מבודד זרועות.
אני אומר זאת בתור מר כריות
Q345360.jpg

תיקנתי לך

מר עולם בחדר כושר שלנו עושה 12-14 חזרות,נכון הוא אומנם חלש אבל הגוף שלו מטורף,בעוד חצי מהאנשים שעושים פווארליפטינג (1-5) חזרות מרימים משקלים כמו מטורפים צורחים והכל טוב ויפה אבל נראים כמו מתאבקי סומו
יפה אחי
אבא שלי אכל מרק נדרס ומת
אמא שלי לא אכלה מרק וחיה עד גיל 96 עדיין
ואני בכלל לא נולדתי עדיין

עזוב מגטרון, הוא לא מבין שכל הליפטרים השמנים האלה סתם צועקים. הריי זה ידוע שלא בונים שריר בליפטינג אלא רק שומן וכן, הוא בטוח עשה 14 חזרות, אחי.

• פותח/ת השרשור
מר עולם בחדר כושר שלנו עושה 12-14 חזרות,נכון הוא אומנם חלש אבל הגוף שלו מטורף,בעוד חצי מהאנשים שעושים פווארליפטינג (1-5) חזרות מרימים משקלים כמו מטורפים צורחים והכל טוב ויפה אבל נראים כמו מתאבקי סומו
חבל שהלכת רחוק למרולם, יש לך הרי לפחות 801 מרישראל בארץ, ובלי קשר זה ידוע שאם אתה על טסט, דקה, בולדנון, פוסטינור, אנדרול, דיבול, טרנבולון, אינסולין, GH - ותעשה 14 חזרות, אתה תהיה מרישראל או אפילו מרולם.
הבעיה היא שאם אתה טבעי שרוצה לשקול יותר מ85 קילו- אתה צריך להרים כבד.

\אני מכיר את הבחור הזה באופן אישי והוא מעולם לא עבד בטווח חזרות 1-5 כל החיים עשה 15-12 והוא לא מוזרק!

58083_10200541494276364_2010692564_n.jpg

WTF דיייי כבר מגטרון!!!!!!!
לא בטוח אם טרול ממש מוצלח או ילד FXP

נערך לאחרונה:
WTF דיייי כבר מגטרון!!!!!!!
לא בטוח אם טרול ממש מוצלח או ילד FXP
די בטוח שטרול
אההאוקי חשבתי שהוא התכוון שאני צחקתי.
בקיצור אין מצב שזה תוצאה של פווארליפטינג.
עשית 12-14 חזרות בתוכנית שלך נכון?
למקרה שאתה כן רציני, אני אגלה לך סוד, אחוז שומן זה תוצאה של אוכל ולא של טווח חזרות

Dont feed the troll.
בהתחלה עוד האמנתי טיפה שיכול להיות שיש לו חור בהשכלה(ובראש) אבל מתישהו זה עובר את גבול הטרוליות אל גבול הטמטום.
בכל מקרה הרקון אני חושב שתתן דגש לסיב ה15 מימין בקוואדס,הוא בפיגור אבל חוץ מזה חטוב אש.

אוקיי בואו נעשה סדר בדברים. אני דיברתי עם מר ישראל בבודי בילדינג והוא רק עובד בטווחים של 12-14 חזרות אני לא מוצא תמונות שלו כרגע. הוא גם טוען שהוא לא נוגע באבקות חלבון ולא מזריק, אתם אומרים שהוא משקר סבבה יכול להיות הוא משקר אבל יש עוד כמה מנופחים שחוזרים על אותה גירסא הם עובדים בטווחים 12-14, לא יכול להיות שכולם משקרים.
שוב אני אומר ברור שמי שעובד בפווארליפטינג(1-5 חזרות) יהיה חזק מבודיבילדינג(10-14) וירים יותר משקל על הפלטות,אבל מי יראה יותר מנופח ואסתטי? הבחור של ה12-14! לזה התכוונתי וכנראה לא הבנתם אותם אותי נכון.

די בטוח שטרול

למקרה שאתה כן רציני, אני אגלה לך סוד, אחוז שומן זה תוצאה של אוכל ולא של טווח חזרות
ומאיפה הגעת למסקנה הזאת? בוא ניקח דוגמא :שני אחים תאומים בעלי אותו מבנה גוף וגנטיקה ומתאמנים 3 פעמים בשבוע.
לאח הראשון קוראים יוסי במשקל 60 לאח השני קוראים יעקב גם באותו משקל
יוסי עובד בטווח של 5-3 חזרות כנראה שלא יהיה לו כוח לעשות ים תרגילים והוא יסיים את האימון עם 5 תרגילים מורכבים 3 סטים בכל אחד מהתרגילים
יעקב לעומת זאת שעובד בטווח חזרות של 8-12 יוכל לעשות את אותם תרגילים מורכבים שיוסי עשה וינוח פחות וגם יוכל להוסיף תרגילי עזר ולסיים עם 10 תרגילים את האימון.
נגיח ששני הבחורים עקבו אחרי ההמלצות ואכלו 2 גרם חלבון על כל קילו ממשקל גופם והעלו 2 קילו בחודש 12 קילו בחצי שנה. למי מהאנשים יצבר יותר מסת שריר בעלייה הזאת?
אני הבנתי שיש שני סוגי של מסת שריר, אחד היפרטרופיה מיופיברילית(1-5 חזרות) ואחד היפרטרופיה סרקופלאזמית(8-12)
איזה מהם אני צריך באמת בשביל שהשריר יהיה יותר מנופח והעלייה במשקל תלך כמה שפחות לשומן(הרי ברור שאי אפשר להמנע מצבירת שומן לגמרי בתקופת המסה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית