שומן זה השטן

שומן זה השטן

ל 180X3 על 95 ק"ג זה לא נקרא לנצל את החומר?

מבחינת סקאוט, אוקיי, אבל רגליים זה לא מי יודע מה המטרה שלהם, ולכן אני מאמין שהוא שם סקאווט רק בסוף האימון. את מה שחשוב לו הוא משקיע בו, פלג עליון גדול ומאסיבי, בהתאם לבנץ' המטורף...

שוב, סקאווט זה לא בראש מעייניו לדעתי.

ל 180X3 על 95 ק"ג זה לא נקרא לנצל את החומר?
כן, כי אתה לא רואה איך הם מתאמנים בכללי, אפילו טכניקה אין שם ( שכחתי לציין שבטכניקה נכונה לא היה עולה יותר מדאבל בבנצ' ? חחח )

אבל רגליים זה לא מי יודע מה המטרה שלהם,
רגליים זה מאוד המטרה שלהם- בפרט של המתחרה.
הוא מתפעל מהרגליים שלי, כשאם הוא סהכ היה מתאמן נכון מן הסתם לא היה רואה אותי במסת שריר גם ברגליים, רק שהוא מעדיף לבוא אחרי "התשה מוקדמת" בפשיטות ברכיים ולעשות 100 סקוואט והתוצאות בהתאם.
אני לא אומר שבילדרים צריכים לעבוד ליפטינג, אבל אני כן אומר שאין סיבה שאנשים שמגיעים לכזה בנצ, לא יעשו 250 סקוואט לחזרות בהתאם

כן, כי אתה לא רואה איך הם מתאמנים בכללי, אפילו טכניקה אין שם ( שכחתי לציין שבטכניקה נכונה לא היה עולה יותר מדאבל בבנצ' ? חחח )

רגליים זה מאוד המטרה שלהם- בפרט של המתחרה.
הוא מתפעל מהרגליים שלי, כשאם הוא סהכ היה מתאמן נכון מן הסתם לא היה רואה אותי במסת שריר גם ברגליים, רק שהוא מעדיף לבוא אחרי "התשה מוקדמת" בפשיטות ברכיים ולעשות 100 סקוואט והתוצאות בהתאם.
אני לא אומר שבילדרים צריכים לעבוד ליפטינג, אבל אני כן אומר שאין סיבה שאנשים שמגיעים לכזה בנצ, לא יעשו 250 סקוואט לחזרות בהתאם
השאלה אם לא מדובר בדוגמא לחבר'ה שפשוט לא כ"כ מבינים איך להתאמן, או לחילופין, התברכו ברגליים קטנות. אני לא מניח ש-BB פרו עושה מה שהם עושים וגודל למימדים מפלצתיים.

השאלה אם לא מדובר בדוגמא לחבר'ה שפשוט לא כ"כ מבינים איך להתאמן, או לחילופין, התברכו ברגליים קטנות. אני לא מניח ש-BB פרו עושה מה שהם עושים וגודל למימדים מפלצתיים.
זה ברור שהם לא יודעים להתאמן.
אני חושב שזה די משקף את מה שקורה בארץ מבחינת רוב המתחרים.
הדברים העיקריים שהם מתקדמים בהם אלו המינונים והאוכל, אז על הדרך מתחזקים אבל אין שם שום תכנון מושכל.
לא פלא שכמעט אף אחד לא מצליח להמריא לרמה רצינית

זה ברור שהם לא יודעים להתאמן.
אני חושב שזה די משקף את מה שקורה בארץ מבחינת רוב המתחרים.
הדברים העיקריים שהם מתקדמים בהם אלו המינונים והאוכל, אז על הדרך מתחזקים אבל אין שם שום תכנון מושכל.
לא פלא שכמעט אף אחד לא מצליח להמריא לרמה רצינית
כמה שאני מסכים. עברתי עכשיו לגרייט-שייפ בכפ"ס. כמות הוואנבי בילדרים שראיתי בשבוע הדהימה אותי. כ"א רוצה להיות סופר-בילדר וכנראה חושב שמה שהוא רואה בסירטון מוטיבציה של קאי גרין זה בדיוק הקטע. התוצאה העצובה של הליצנות הזאת, מעבר לעובדה שהם פשוט חלשים מאוד, היא מסת שריר נמוכה ותקועה (גם אלה שהייתי מסמן כמוזרקים ותיקים).

כ"א רוצה להיות סופר-בילדר וכנראה חושב שמה שהוא רואה בסירטון מוטיבציה של קאי גרין זה בדיוק הקטע.
וואי ראיתי גם מלא כאלה לאחרונה. אגב כל אלה שראיתי שעובדים ככה זה חבר'ה מהמגזר (אולי נשמע גזעני אבל עובדה) ושאלתי את עצמי אם יש קשר

אגב כל אלה שראיתי שעובדים ככה זה חבר'ה מהמגזר (אולי נשמע גזעני אבל עובדה) ושאלתי את עצמי אם יש קשר
אני נוטה לחשוב שפשוט שם האצבע קלה על המזרק, יותר מאשר בקרב הציבור הישראלי.
בכל אופן זה לא העניין. ההבנה פה בפיתוח גוף שואפת לאפס, אין דרך אחרת להסביר את התוצאות הכלליות.
מעבר לזה, מפתחי הגוף שלי יצא להכיר הם פשוט סופר ליצנים.
נניח שאתה שומע על בנאדם שנמצא על 2 גרם טסט מעבר לכל הרשימת מכולת הנוספת ומתחרה במשקל 80,
או על בחור שמתחרה עד 75 ונראה זוועה אפילו שם, וכשאתה שואל אותו על אימוני רגליים הוא עונה שהם לא גודלות טוב בגלל שהוא לא יכול להזריק GH לרגליים ( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ).
או על טרן בסייקל ראשון אצל בחור שהמדד העיקרי שלו לשיפור ו-"סוסיות" זה הפאקינג היקף בייספס המחורבן שלו.
העניין הוא שהרבה אנשים מנסים להגיע גבוה ומשקיעים בזה המון המון כסף, צורת חיים, בריאות ולא מגיעים לשיט.
זה לא שזה "תחביב" שהם משקיעים בו חצי כוח בשביל הכיף. לכן אתה מבין שבעצם זה נטו ליצנות

מה מבחינה שפשוט המוט מוחץ לך את העור?

זה משהו שתצטרך להתרגל אליו
בהמשך האזור ״יתרגל״ (זה דומה ליבלות בידיים).
בתור אחד שאין לו סקוואט כבד וגם מהסקוואט הכבד שאין לי אני עובד בדרך כלל ב-% נמוכים יכול להגיד לך שהגעתי הרבה פעמים הביתה והגב בכל האזור של המוט היה אדום וחבול (במיוחד בקורטה) אבל מבחינת הרגשה - לא הרגשתי את זה בכלל.

מה מבחינה שפשוט המוט מוחץ לך את העור?
11059614_1563620420582379_7856566593777502415_n.jpg

נניח ואני אצליח להתמודד עם הכאבים, אבל אני פשוט חושש שזה לא יחלים ככה כשאני כל יומיים הורס תגלד

11059614_1563620420582379_7856566593777502415_n.jpg

נניח ואני אצליח להתמודד עם הכאבים, אבל אני פשוט חושש שזה לא יחלים ככה כשאני כל יומיים הורס תגלד
נראה די רע
תנסה להביא חולצה יותר עבה
ושפר את הטכניקה בלואו בר יותר כי שריטה כזאת זה אומר שהמוט זז ושורט אותך לגמרי , המוט אמור להיות ממש ״נעול״ במקום.

הנה לך רעיון לימי נפח לדוגמא
לעשות חימום ו3 סטים היי באר כמו שאתה רגיל
וסט אחרון לואו בר רק

זה משהו שבמקור אנשים שמתחילים עם רצועות עושים, אבל לדעתי לכל שינוי של טכניקה זה יכול להיות תקף.

ושפר את הטכניקה בלואו בר יותר כי שריטה כזאת זה אומר שהמוט זז ושורט אותך לגמרי , המוט אמור להיות ממש ״נעול״ במקום.
הסרטון מהיום :
אני חושב שהמיקום בסדר ( בסט 2-3 רואים מקרוב )

הסרטון מהיום :
אני חושב שהמיקום בסדר ( בסט 2-3 רואים מקרוב )

אם המיקום נכון אז אתה מרגיש שמהרגע שאתה מוציא את המוט מהראק הוא נמצא בדיוק במעין שקע כזה ונעול שם? ולא משנה כמעט מה תעשה (חוץ מליפול כמובן) אין שום סיכוי שהוא יפול או יזוז לך בגב?

ובאמת שאני קטונתי מלתת עצות בנושא בטכניקה כי אני לא יכול להגיד לך בדיוק מה לעשות.
הייתי ממליץ לצלם מאחורה את הגב ואז לבקש עזרה מה״מומחים״ פה.
דעתי האישית היא שהמוט גבוה מדי
וכשאתה יורד לבור הוא עולה במעלה הגב
וכשאתה עולה מהבור הוא יורד

ולכן זה שורט אותך

אם המיקום נכון אז אתה מרגיש שמהרגע שאתה מוציא את המוט מהראק הוא נמצא בדיוק במעין שקע כזה ונעול שם? ולא משנה כמעט מה תעשה (חוץ מליפול כמובן) אין שום סיכוי שהוא יפול או יזוז לך בגב?
קודם כל אני חייב להניח עליו את הידיים בשביל שלא יתגלגל, אבל נדמה לי שככה זה בLB
לגבי תזוזות- הוא לא נעול ב100 אחוז בגלל שכשאני משנה את הזווית של הגב התנאים קצת משתנים. אבל אין לי מיקום אחר בשבילו,
אני מאמין שזה המיקום ה"נכון"
דעתי האישית היא שהמוט גבוה מדי
אין לי איך למקם יותר נמוך כי אז זה לא מאחורי הדלתא האחורית אלא על הדלתא, ושם המוט כמובן יפול

קודם כל אני חייב להניח עליו את הידיים בשביל שלא יתגלגל, אבל נדמה לי שככה זה בLB
לגבי תזוזות- הוא לא נעול ב100 אחוז בגלל שכשאני משנה את הזווית של הגב התנאים קצת משתנים. אבל אין לי מיקום אחר בשבילו,
אני מאמין שזה המיקום ה"נכון"

אין לי איך למקם יותר נמוך כי אז זה לא מאחורי הדלתא האחורית אלא על הדלתא, ושם המוט כמובן יפול
שאלה אחרונה לפני שאפרוש, ניסית לואובר עם מוט שהוא לא AF ?

לא הבנתי מה מטרת השינוי טכניקה. אתה בחיטוב אתה לא הולך לתת שיאים. אתה סתם הורס לעצמך כשאתה משנה טכניקה בחיטוב. עד עכשיו הלך לך יופי.

לא הבנתי מה מטרת השינוי טכניקה. אתה בחיטוב אתה לא הולך לתת שיאים. אתה סתם הורס לעצמך כשאתה משנה טכניקה בחיטוב. עד עכשיו הלך לך יופי.
אני עושה ניטרלי כרגע.
בHB היו הרבה בעיות. למעשה עשיתי סקוואט כמו ערבי מה שנקרא, אבל בגלל שהתקדמתי לא רציתי לשנות.
עכשיו החלטתי לנסות לנצל את האפשרות להרים יותר בLB ועל הדרך לאמץ טכניקה נכונה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית