Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הדדליפט לא אמור להיות קשה במשקל כזה, גם עבור בחור שחיף כמוך. כנראה שאתה עושה משהו לא נכון...

הבעיה שהדדליפט היה קשה לי מאוד,והסקוואט ממש ממש ממש קשה כמעט נפצעתי ......בגלל זה אני שואל
מחכה לתגובה

לפי התוכנית אתה אמור להעמיס אחרי כל אימון שהצלחת לעשות 3x5 ולא אמורה להיות לך בעיה, לפחות לא בחודשים הראשונים, אם היה לך מאוד קשה וכמעט נפצעת (למרות שאני לא יודע איך אפשר להרגיש את ה"כמעט פציעה") סימן שיש לך בעיות בטכניקה.

נו אבל אני לא יודע איך לתקן אותם אני לא יכול לקרוא את הספר בכמה ימים ולא משנה כמה סרטונים אני רואה זה לא אותו דבר בגלל זה אני מבקש פאקינג דגשים

מה לא אותו דבר? אני למדתי רק מהספר וסרטונים, ואת הספר אפשר גם לסיים ביום אחד אם ממש רוצים. פשוט תלמד למצוא את החלקים שהוא מלמד את הטכניקה ולא את כל הפילוסופיות מסביב.
ותראה סרטונים ותחקה את אלה שריפטו מרוצה מהסקוואט שלהם, הדרך הכי טובה זה לראות ולחקות, ככה בני אדם לומדים דברים בדרך כלל. אם כבד לך לקרוא באנגלית אז יש לך גם מאמרים באתר ועוד מלא אנשים שעושים SS ומצלמים את עצמם אז בקיצור, לא חסר לך איך ללמוד, פשוט במקום לכתוב הודעה, תפעיל תראש ותחשוב איפה יש מידע וסרטונים. ולא משנה כמה דגשים אני אתן לך הדרך היחידה לדעת אם הטכניקה שלך נכונה היא לצלם את עצמך ולהראות לאנשים שמבינים.

נערך לאחרונה:
סבבה תודה לך......אז מה לעשות בסוף עם המשקלים להתקדם או לא.

ברור שתתקדם, זה כל המטרה של התוכנית, גם ככה אני לא חושב שיש סיכוי שתפצע את עצמך עם משקל שלא עולה על 50 קילו, ואם כן אז הפציעה לא תהיה רצינית בכלל ותעבור תוך כמה ימים.

סבבה,טוב הגעתי להחלטה עם עצמי שאלו הם המשקלים של האימון הבא
סקוואט 42.5
בנצ' 37.5
דדליפט 40

החלטתי להתקדם בדדליפט ב2.5 ככה שתהיה התקדמות לינארית,עד עכשיו התקדמתי בו ב5 כל אימון,אבל עם אני יעלה ב5 אני לא יסיים חמישיות ואני יתקע,אני רוצה למשוך את התוכנית לכמה שיותר זמן ולהגיע למשקל הגוף מבלי להיתקע בדרך

אני גם מציע שתמצא דרך לצלם את עצמך מבצע את הסקוואט והדדליפט אחרת זה כמו ללכת עם עיניים עצומות.

סבבה,אני אקח כנראה לאמא שלי את הפלאפון או משהו אני יצלם כי בשלי אין מצלמה כרגע.....

אתמול הייתי בריצה 30.8.
2000 שוב,14 דקות..לא משתפר לא יודע למה!נסיתי את השיטה שלך zort היה יותר קשה הריצה כמעט התעלפתי אחריה ובכלל אין שיפור בזמן .אני לא יודע מה לעשות .

31.8 אימון

סקוואט 42.5 5,5,5 - היה קל מי שחשבתי,בגדול היה מאוד קשה,אבל וואלה סיימתי חמישיות וירדתי עד הסוף ברובם.אחרי הסקוואט הכל היה ממש קשה.

בנצ' 37.5 5,5,5 - היה קשה,בד"כ המשקל הזה לא אמור להזיז לי אבל בגלל הסקוואט..

דדליפט 40 -5- PR!! היה ממש מבאס הדדליפט,לקח לי איזה 25 דקות להתארגן בוא,את החימום עשיתי עם 30 5 חזרות במקום 2-3,וכל שניה הייתי צריך להוציא משקולות ולהחזיר והפלטות של הפילאטיס נפלו לי כל פעם ואני רק עם גב מעוקם כל פעם צריך..וסוגרים להחזיר ולהוציא ככה כל פעם ועד שמצאתי משקולות..היה ממש מבאס כי האימון לקח הרבה מעל שעה בגלל הדדליפט..

בכל מקרה היה קשה,גם בחזרה האחרונה נתפס לי ממש הגב התחתון אני מאמין שהייתי מאוד קרוב לפציעה גם המוט נפל לי על הרגל בגלל שהמדרגות נפלו.....

הריצה לא משתפרת מאימון לאימון בצורה קיצונית. שכח מזה.
אבל אם תתמיד, אתה תרגיש טוב יותר אחרי כמה אימונים (כבר לא תרצה למות) ותוכל לתת ספרינטים יותר מהירים. באופן כללי הקצב שלך ישתפר.

תנסה את זה עוד 3-4 אימונים. לא ילך, ננסה משהו אחר.

אפשר תגובה לגבי התוכנית עכשיו?

איזה תוכנית? SS? תמשיך להעלות משקל...
ואם עוד לא אמרתי לך את זה היום- תאכל!!!

2.9.09 אימון

הגעתי למכון,עשיתי חימום בסקוואט,באתי לקחת פלטה של 10 ונפלה עלי פלטה של 25,ישבתי בחוץ 20 דקות עם השטף דם שהיה לי ולא ממש עבר,בכל זאת התאמנתי.

סקוואט 45 5,5,5 FUCKING PR!!
סקוואט 0.96 ממשקל הגוף שלי!
היה ממש קשה,בסט השני בכלל לא הצלחתי להחזיר אותו לכלוב,לא שלטתי במוט!וגם נפצעתי בסקוואט בכתפיים.המוט ממש היה עמוס על הכתפיים שלי ועשיתי איזה תנועה לא נכונה.מזל שזה לא גמר באיזה פיצוץ של גיד או משהו.

פרס 20 5,5,5 - אני לא מצליח להתקדם בפרס,לפני התוכנית הייתה הפרס 26,אבל בגלל שאני כל הזמן אחרי סקוואט אני לא מצליח להתקדם בה,זה כבר 3 אימונים שאני ב20 ק"ג.

מתח 5,5,5 - המתח היה קשה מפעמים שעברו..בגלל הסקוואט הכבד.

יאללה תגובות חחחחחח כל מה אני מעלה ואין אף תגובה :[

מה קרה לך בכתפיים?

אני מציע ברצינות שתשים סרטונים של הסקוואט והדדליפט שלך אימון הבא.

כן אימוןן הבא סוף סוף יהיה לי את הפלאפון שהוא חוזר מתיקון.
מה קרה בכתפיים?היה הרבה עומס עליהם בסקוואט,אני לא רגיל לעבור עם משקל שהוא זהה למשקל גוף שלי.אני כל פעם אומר אני ישאר עם המשקל לעבוד על הטכניקה ככה ככה אבל הבעיה בתוכנית שכל הזמן שאתה רואה שאתה מסיים חמישיות אתה רוצה עוד ועוד אני מת לעשות 47.5 אימון הבא אבל אני בטוח ב90% שזה יגמר בנזק.

אתה לא שם את המוט במקום הנכון. תשים אותו יותר נמוך.

אני עושה Lowbar ,תאמין לי שהמוט מספיק נמוך.

תאמין לי שלא. הכאבים האלה לא אמורים להיות, בטח שלא לגרום לפציעה.

למה תממיד אותו משתמש רק מגיב לי כל הזמן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית