הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength :>.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
שאומרים סקוואט מקביל למה מתכוונים?
האם השחיה יכולה לגרום לי לאימון יתר?או לפגוע לי בהתאששות?כי השחיה מאוד עוזרת לי להירגע וזה גם דבר כיפי.
וקורן לפי התגובה שלך יש משהו שהוא לא לטעמך בהתקדמות שלי אולי?כי עם כן אני רוצה לדעת אני פתוח לעצות

לא נראה לי ש 100-150 מטר שחייה יכול לעשות נזק כלשהו,אלא אם כן הטכניקה שלך ממש מעוותת.
נראה לי שאחרי 1000 פעמים,כבר נמאס לאנשים לומר לך לאכול...

סקוואט מקביל = קו דימיוני שמחבר את החלק העליון של הברך לקפל בין הירך למותן מקביל לרצפה. המטרה שלנו הוא לעבור את הנקודה הזאת כך שהחלק העליון של הברך מעל לכפל המותן.

תודה לשניכם,
אבל למה כל הזמן כולם חושבים שאני לא אוכל מספיק?הסברתי שאני צורך 3000-3500 ק' ליום ועולה באמת יפה כבר 2 ק"ג ב3 שבועות.

אתה זה שאמר 1.5 קילו בחודש שאתה בתוכנית...

בבדיקה של היום מצאתי שעליתי 2 ק"ג,ואני 3 שבועות בתוכנית..תסתכל בעצמך מתי היה האימון הראשון,(17.8).

מצוין...אבל אל תפסיק לאכול 😈

תודה.כן אני לא יפסיק 😃.
איך לדעתך ההתקדמות שלי במשקלי העבודה?

המשקלים נראים בסדר, קצת נמוך, אבל אתה גם שוקל מעט יחסית.
הייתי מצפה שהדדליפט והפרס שלך יהיו קצת יותר גבוהים. זה לא ממש משנה. העיקר שתתמיד ותקפיד על טכניקה טובה בכל התרגילים ואז כל המשקלים יעלו.
תוך שבועיים אתה צריך להיות כבר עם פלטה בסקוואט ובדדליפט. תמשיך לאכול אחרת הגוף שלך לא יסחב את המשקלים.

סבבה תודה.אבל הסקוואט שלי יחסית בסדר למשקל גוף שלי נכון?(אני שוקל 48-48.5) והסקוואט 50

כלל האצבע הוא שב-SS צריך להגיע לפי 1.5 משקל גוף בסקוואט ופי 2 דדליפט.
עוד לא עברת חודש, ככה שנראה לי שזה בסדר.

9.9.09 אימון
סקוואט 50 1x5 PR
מה שקרה זה שבאמצע השפיפה בסקוואט פשוט נקרא לי המכנס,האחורה של המכנס ככה שפשוט ראו לי את התחתונים..זה היה בלתי נסבל והלכתי הביתה,אבל צילמתי סרטון שאותו אני יעלה עוד מעט
בכל מקרה המשקל היה ממש קליל.
אבל כשאנשים ראו אותי במכון שם 15 כל צד יצאו להם העיניים אחרי הסט באו אלי 8 אנשים להגיד לי שאני מרים הרבה משקל וזה פוגע לי בגדילה :X

9.9.09 אימון
סקוואט 50 1x5 PR
מה שקרה זה שבאמצע השפיפה בסקוואט פשוט נקרא לי המכנס,האחורה של המכנס ככה שפשוט ראו לי את התחתונים..זה היה בלתי נסבל והלכתי הביתה,אבל צילמתי סרטון שאותו אני יעלה עוד מעט
אבל כשאנשים ראו אותי במכון שם 15 כל צד יצאו להם העיניים אחרי הסט באו אלי 8 אנשים להגיד לי שאני מרים הרבה משקל וזה פוגע לי בגדילה :X

חחחחחחחחחחחח איזה הרבה זה משקל אולי לכפיפות מרפקים

9.9.09 אימון
סקוואט 50 1x5 PR

WTF? האנשים במכון שלך ממש חלשים אני מבין...

ח'ברה חברה אני אפילו לא שוקל 50 אז הכוונה הרבה משקל בשביל המשקל שלי......

ח'ברה עדיין לא הבנתי מחר לחזור על האימון של היום כאילו ולעשות את B בשבת? או פשוט לדלג על האימון הזה ולעשות את B בשישי וזהו ככה שיצא שהתאמנתי פעמיים בשבוע..

אז הבנתי שיש פה חוק,לא מדברים על משקל מבלי סרטונים,אז הינה הסרטון של הסקוואט 105 פאונד מהיום,
אחרי החזרה הרביעית כבר זה נתקע,לא יודע למה.אבל עשיתי 5 חזרות.אני חושב שכנראה הפלאפון שלי לא מסוגל לעבור את ה20 שניות,לא יודע

הינה הסרטון.
סוף סוף אני מעלה סרטון,כל הזמן אומרים לי פה לא נוכל לעזור לך עד שלא תביא סירטון אז הינה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קשה לראות מהסרטון היכן בדיוק מונח המוט, אבל קל לראות שאתה לא יורד נמוך מספיק.

להבא, בקשה: אל תחזיק את המצלמה (מי שצלם) בזוית כזו שאאלץ לסובב את הצוואר כך שיהיה כל כך לא נוח לצפות בסרטון. זה, או לסובב את התמונה בתוכנה במחשב.

יופי. עכשיו תצלם סירטון שאפשר לראות בו משהו. תסובב את המצלמה, תחזיק אותה בגובה המותן ותתקרב.

כפי ש- lefty אמר זה לא נראה שאתה יורד מספיק. המרפקים שלך מאוד גבוהים, מה שגורם לי לחשוד (למרות שאי אפשר לראות) שהמוט לא נמצא במקום הנכון או שהאגודלים שלך מתחת למוט. קשה לדעת כי אתה לובש גם כפפוות - אני מקווה שהם מתאימים לחוטיני שלך 😃

ותאט את הירידה למטה. אתה נופל לתוך הסקוואט. תרד בשליטה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית