הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פליאו

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
מה דעתכם לגבי תזונת פליאו?
אני אמנע מלפרט כי אני מניח שהרוב המוחלט מבין על מה מדובר

אני ביום הרביעי של אתגר ה30 ותאמינו לי, חבל שלא עשיתי את זה לפני כן.

זה לא אידיאולוגי לדעתי, אלא מדעי ובריאותי.
מדעי ובריאותי?
מי אמר שבשר בריא?שום דבר לא בריא עכשיו,גם האוויר שאנחנו נושמים,לבשר מזריקים דברים כאלה ואחרים.
בשר בריא ביחס לזבל שמיוצר היום.
אני יכול לנסות להסכים איתך רק במידה והתזונה הזו נעשית על ידי אנשים שמגדלים את החיות לבד ואז שוחטים אותם.

מדעי ובריאותי?
מי אמר שבשר בריא?שום דבר לא בריא עכשיו,גם האוויר שאנחנו נושמים,לבשר מזריקים דברים כאלה ואחרים.
אני יכול לנסות להסכים איתך רק במידה והתזונה הזו נעשית על ידי אנשים שמגדלים את החיות לבד ואז שוחטים אותם.
גם בגישה של פליאו מסכימים שהבשר של היום הוא לא אותו הבשר של פעם, זה ידוע. גם הפירות והירקות, ועוד. אבל בסופו של יום, זה עניין של האחד עדיין עדיף על השני. העובדה שבבשר יש חומרים לא מורידה מהטענה שהסיכויי שהתזונה הזאת עדיין טובה יתר מתזונה אחרת.

• פותח/ת השרשור
מדעי ובריאותי?
אל תרחיק לכת מדברים על אנשים ממוצעים לאף אחד היום אין אפשרות לתזונהטבעית בלבד

אל תרחיק לכת מדברים על אנשים ממוצעים לאף אחד היום אין אפשרות לתזונהטבעית בלבד
ראיתי מקומות שיש בהם אנשים שמגדלים בעצמם ירקות ופירות וחיות ואז אוכלים אותם.
עכשיו אם האנשים שדוגלים בפליאו מסכימים שהבשר הוא לא כמו שהיה פעם[ועיקר התזונה שלהם מתבססת על בשר-והמון]מה ההבדל בין לא בריא לבין לא בריא?
נכון פחמימה לא בריאה ובשר גם כזה לא בריא מי יודע מה אז מה ההבדל?

• פותח/ת השרשור
עכשיו אם האנשים שדוגלים בפליאו מסכימים שהבשר הוא לא כמו שהיה פעם[ועיקר התזונה שלהם מתבססת על בשר-והמון]מה ההבדל בין לא בריא לבין לא בריא?
כי תחשוב שבנוסף לצורת ייצור הלא בריאה של הפחמימות למיניהן, והלחם והסוכר, מוסיפים להם עוד אלף ואחת דברים, חומרים משמרים, טעם וריח , חומצות א ב ג וכו'

מה ההבדל בין ציקלון C לבין רעל עכברים?
רמז: אחד יהרוג אותך הרבה יותר מהר

כי תחשוב שבנוסף לצורת ייצור הלא בריאה של הפחמימות למיניהן, והלחם והסוכר, מוסיפים להם עוד אלף ואחת דברים, חומרים משמרים, טעם וריח , חומצות א ב ג וכו'
אבל לבשר לא מוסיפים אנטיביוטיקה ואת כל החרא האחר?
אגב,אתה יכול להסכים איתי שאנשים שדוגלים בתזונת פליאו בסופו של דבר יפסיקו עם זה כי הם מקובעים למסגרת מסוימת?

• פותח/ת השרשור
אבל לבשר לא מוסיפים אנטיביוטיקה ואת כל החרא האחר?
אגב,אתה יכול להסכים איתי שאנשים שדוגלים בתזונת פליאו בסופו של דבר יפסיקו עם זה כי הם מקובעים למסגרת מסוימת?
זה אינדיבידואלי, זה מה שמיוחד בנו בני האדם. לא מסכים.

• פותח/ת השרשור
אתה תוכל להגיד לי למה רוב הטבעוניים מאוכלוסיית העולם ישובו לאכול בשר?
בוא נעשה רגע סדר בדברים, כרגע אמרת 'רוב הטבעוניים' אבל בפליאו ציינת את כולם.

לא מסכים גם שרוב הטבעוניים יחזרו.. ואני מניח שאחוז גדול יחזור מחוסר בויטמינים למינהם

בוא נעשה רגע סדר בדברים, כרגע אמרת 'רוב הטבעוניים' אבל בפליאו ציינת את כולם.

לא מסכים גם שרוב הטבעוניים יחזרו.. ואני מניח שאחוז גדול יחזור מחוסר בויטמינים למינהם
נכון במידה מסוימת,אבל תתפלא שיש אנשים שאוכלים תזונה טבעונית גם בלי לתסף...ולחלקם הגדול אפילו לא אכפת.
אני מניח גם שלרוב אוכלוסיית העולם[שלא נמצאים בשום מסגרת של תזונה]אין ידע+אכפתיות לגבי וויטמינים,למה כדאי לתסף.
קח לדוגמא בן אדם שעושה כל יום את אותו הדבר לדוגמא בא הביתה אוכל משחק באיזה משחק מחשב והולך לישון בלי שום דברים מהצד.
99 אחוז שאותו בן אדם יפסיק לעשות את מה שהוא עושה,להבדיל מבן אדם שבא הביתה אוכל,משחק במחשב פה ושם,הולך למכון,יום אחר הוא הולך למסעדה ודברים כאלה.
כשאתה קבוע למסגרת שהיא קבועה,נגיד פליאו,אתה אומר לי שאתה לא תרצה לגעת בפחמימה אף פעם?
אם זה פיתה עם שוקולד,או הדבר הטעים ביותר שאתה אוהב.
{למרות שאני מסכים שאין על טחינה גולמית 100 אחוז שומשום מלא ואני יכול לאכול בכמויות:crazy:🤡}

אם זה עובד לך זה אחלה ותהנה מזה בדרך כלל יש תוצאות טובות , יש אנשים שזה פחות משפיע עליהם וגם הם דיי מכורים למוצרי חלב אז
זה דיי נועד לכישלון.

אם זה עובד לך זה אחלה ותהנה מזה בדרך כלל יש תוצאות טובות , יש אנשים שזה פחות משפיע עליהם וגם הם דיי מכורים למוצרי חלב אז
זה דיי נועד לכישלון.
שחכתי לציין את החלב.
הרוב יחזרו לחלב איך אפשר בלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית