עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע שאין קשר בין פליאו לבין דלות פחמימה נכון?הבעיה בתזונה היא שהיא דיי יקרה מאחר ופחמימה הוא אב מזון זול מאוד, לעומת החלבון שהוא יקר.
לדעתי זה שווה התנסות.
מה יש לך להפסיד? אני גם אבצע בדיקות דם לראות את השינויים, ממה שהבנתי בתקופה של חודש מחזור הדם מתחדש לחלוטין ככה שזה יכול להיות מענין מאוד.הבעיה בתזונה היא שהיא דיי יקרה מאחר ופחמימה הוא אב מזון זול מאוד, לעומת החלבון שהוא יקר.
לדעתי זה שווה התנסות.
^שמעת אותו.. אין הגבלה קלורית או מספרית אבל כמובן שצריך להיות מדודים מבחינה הגיונית לכמות הפירות שמותראתה יודע שאין קשר בין פליאו לבין דלות פחמימה נכון?
בפליאו התזונה מתבססת על המון שומן וחלבון. פחמימה הוא אב מזון זול מאוד והוא כמעט ולא נמצא בתזונה, לכן אמרתי שהיא יקרה יותר מאשר תזונה עם פחמימות.אתה יודע שאין קשר בין פליאו לבין דלות פחמימה נכון?
אמירה שהיא באופן כללי די נכונה... 😃מה יש לך להפסיד? אני גם אבצע בדיקות דם לראות את השינויים, ממה שהבנתי בתקופה של חודש מחזור הדם מתחדש לחלוטין ככה שזה יכול להיות מענין מאוד.
^שמעת אותו.. אין הגבלה קלורית או מספרית אבל כמובן שצריך להיות מדודים מבחינה הגיונית לכמות הפירות שמותר
על איזה חלק דיברתאמירה שהיא באופן כללי די נכונה... 😃
פליאו הוא תזונה המבוססת על צריכת מזון טרום-ניאוליטית. כלומר כל מזון ש"הונדס" מהתקופה הניאוליטית ואילך נשאר בחוץ.בפליאו התזונה מתבססת על המון שומן וחלבון. פחמימה הוא אב מזון זול מאוד והוא כמעט ולא נמצא בתזונה, לכן אמרתי שהיא יקרה יותר מאשר תזונה עם פחמימות.
על החלק הקשור בצריכת סוכרים מדודה...על איזה חלק דיברת
אני מניח שפותח האשכול מדבר על וארציה של פליאו כשהפחמימות ממקור של ירקות ופירות בלבד(תקן אותי אם אני טועה פותח האשכול).פליאו הוא תזונה המבוססת על צריכת מזון טרום-ניאוליטית. כלומר כל מזון ש"הונדס" מהתקופה הניאוליטית ואילך נשאר בחוץ.
ישנן כל מיני ואריאציות לפליאו שגורמות לו להיראות יותר לקרניבורים אבל אין שום סיבה ממשית שזה יהיה כך.
אתה צודקאני מניח שפותח האשכול מדבר על וארציה של פליאו כשהפחמימות ממקור של ירקות ופירות בלבד(תקן אותי אם אני טועה פותח האשכול).
העיקרון של פליאו (שלפעמים מפוספס בגלל השם) הוא להציע מספר תיקונים ועידכונים להיבטים בתזונה שכבר די רווחים בעולם הרפואה אך עדיין לא מיושמים מסיבות ומניעים שונים.אני מניח שפותח האשכול מדבר על וארציה של פליאו כשהפחמימות ממקור של ירקות ופירות בלבד(תקן אותי אם אני טועה פותח האשכול).
ברור למדי שמוצרי מזון שהמטרה העיקרית ליצירתם היא היותם זולים כמו תירס וחיטה למשל או מוצרים שעובדו והונדסו במטרה להוריד עלויות יכולים להוזיל את סל הקניות הממוצע.אז אם כך, מה הבעיה במה שאמרתי? החלבון גבוה בוארציה של פותח האשכול, כאשר הוא אב מזון יקר לעומת פחמימה, שהוא אב מזון זול.
הטענה המרכזית היא שתזונה כזו היא קצת יותר יקרה.
לא מבין במה זה קשור למה שאמרתי.העיקרון של פליאו (שלפעמים מפוספס בגלל השם) הוא להציע מספר תיקונים ועידכונים להיבטים בתזונה שכבר די רווחים בעולם הרפואה אך עדיין לא מיושמים מסיבות ומניעים שונים.
אין בפליאו שום אידיולוגיה כפי שבפירמידת המזון שמערכת הבריאות הכלל עולמית ניסתה לדחוף ב-40 השנה האחרונות אין.
אין פה עניין של צריך או לא צריך, אתה לא הבנת אותי מלכתחילה. אני מדבר על תזונה פליאו שלא מבוססת על פחמימות(שזה מה שעושה פותח האשכול, לפי מה שנאמר על ידי PowerBuilding), ואתה מדבר על פליאו עם פחמימה קצת יותר גבוה.פליאו לא צריך להיות יקר וכמובן וניתן להוסיף לו כל אלמנט שאינו מתנגש או תואם את מה שיגוע כיום בנוגע לתזונה גם אם הוא לא "פליאוליתי".
לא אמרתי שזה לא אפשרי. יש מגוון וארציות. אני דיברתי על וארציה X ואתה על וארציה Y. תקרא את התגובה הזו ^ברור למדי שמוצרי מזון שהמטרה העיקרית ליצירתם היא היותם זולים כמו תירס וחיטה למשל או מוצרים שעובדו והונדסו במטרה להוריד עלויות יכולים להוזיל את סל הקניות הממוצע.
עדיין, ניתן להגיע לסל מוצרים די נוח ולא יקר במיוחד ועדיין להיות "פליאוליטי".
אני לא מדבר על ואראציה X וזה לא משנה אם אתה מתייחס לואריאציה Y, כי זה פשוט לא קשור לפליאו...לא מבין במה זה קשור למה שאמרתי.
אין פה עניין של צריך או לא צריך, אתה לא הבנת אותי מלכתחילה. אני מדבר על תזונה פליאו שלא מבוססת על פחמימות(שזה מה שעושה פותח האשכול, לפי מה שנאמר על ידי PowerBuilding, ואתה מדבר על פליאו עם פחמימה קצת יותר גבוה.
התזונה ללא פחמימות, שעליה אני מדבר, קצת יותר יקרה בגלל שחלבון יקר והוא גבוה בתפריט, לעומת פחמימה שהיא זולה וכמעט לא נמצאת בתפריט..
לא אמרתי שזה לא אפשרי. אני דיברתי על וארציה X ואתה על וארציה Y. תקרא את התגובה הזו ^
זה מה שאמרתי מלכתחילה, שהיא קצת יותר יקרה ולא מעבר. כלומר, הבדל לא משמעותי..אני טוען שהבדלי העלות אינם כה משמעותיים.
מה שמעיק בפליאו, ביחוד לאלה מאיתנו שנמצאים רוב היום במקום העבודה ובמיוחד בישראל הוא הבעייתיות במציאת מזון (קצת מצחיק, ממש כמו ציידים-לקטים). הסירבול והצורך להיות מאורגן מראש לארוחה הבאה די מתישים...זה מה שאמרתי מלכתחילה, שהיא קצת יותר יקרה ולא מעבר. כלומר, הבדל לא משמעותי..