הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בנץ' פרס

Aviv1997

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
יש הבדל משמעותי בין בנץ' פרס בדאמבלים לבין בנץ' עם מוט ?

ברוב האימונים , אין לי שמירה ואני מפחד להרים משקלים גבוהים עם המוט ותמיד כשלבד מפסיקים שתיים שלוש חזרות מהפחד שלא תצליח להרים
אז אני עושה בדאמבלים , כי ככה אני יכול לעשות מקסימום משקל ומקסימום חזרות עד שממש לא מצליח להרים .

השאלה אם זה כזה קריטי ?

זה לא טוב כי אז אתה סתם מרים משקל כבד ומלכלך את הטכניקה ופוצע את הגוף וגם עם תעבוד עם שמירה זה יתן תחושת ביטחון

תשיג ספוטר, או שאם יש לך כלוב במכון תיקח ספה ותשים אותה בתוך הכלוב, ככה שאם תיכשל תוכל להניח את המוט על המוטות ביטחון

לדעתי לא כזה קריטי, בדאמבלים היתרון הוא שיש לך יותר טווח תנועה (אתה יכול לרדת עם הידיים מעבר לקו החזה - מה שלא אפשרי עם המוט).
תמיד תנסה שישמרו עליך במידה והתרגיל מבוצע במוט אולימפי, אתה לא רוצה להיתקע עם המוט עליך..

מה הקשר להרוס תטכניקה 😳
כל גוף מגיב אחרת לסוג תרגיל אחר... יש אחד שירגיש תיד האחורית במקבילים ויש אחד בפשיטה מעל הראש...
אתה מרגיש יותר תחזה בדאמבלים אז למה לא?
חדר כושר זה לא דבר קבוע אין רק x y z יש עוד הרבה משתנים מאדם לאדם ולכן תראה אנשים עושים תרגילים שאתה לא יודע מאיפה הם הביאו אותם...

מה הקשר להרוס תטכניקה 😳
כל גוף מגיב אחרת לסוג תרגיל אחר... יש אחד שירגיש תיד האחורית במקבילים ויש אחד בפשיטה מעל הראש...
אתה מרגיש יותר תחזה בדאמבלים אז למה לא?
חדר כושר זה לא דבר קבוע אין רק x y z יש עוד הרבה משתנים מאדם לאדם ולכן תראה אנשים עושים תרגילים שאתה לא יודע מאיפה הם הביאו אותם...
ובדרך כלל אני גם לא בטוח שהם יודעים מה הם עושים 😆

לי יש בצבעי הקשת
שמעתי שזה הכי טוב למסה
fc,550x550,baby_blue.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית