נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
בלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לא מעט סוכר בלחם ופיתה, בפרט אם זה קמח לבן.
נזכרתי במשהו שחבר אמר לי לפני כמה שבועות, הוא עבד תקופה במאפייה פעם, והוא אמר לי שבאמת זורקים לתוך הבלילה של הלחם (או איך שזה נקרא לפני שאופים את זה) כמויות של סוכר. הוא אמר לי גם שהוא זוכר שבלחם שחור (לחם מלא או משהו כנראה) היו גם שמים סוכר אבל פחות...גם אני אמרתי הא..
לחם לא מתוק בכלל
נזכרתי במשהו שחבר אמר לי לפני כמה שבועות, הוא עבד תקופה במאפייה פעם, והוא אמר לי שבאמת זורקים לתוך הבלילה של הלחם (או איך שזה נקרא לפני שאופים את זה) כמויות של סוכר. הוא אמר לי גם שהוא זוכר שבלחם שחור (לחם מלא או משהו כנראה) היו גם שמים סוכר אבל פחות...
סתם לידיעה...
מאור זרזד הרכיב לי תפריט תזונה ויש לי בו 16 פרוסות לחם ביום
עליתי 10 קילו ב 3 וחצי חודשים ואחוזי שומן לא זזים
אם להיות נודניק (ולמה לא? אני עושה את זה בהצלחה כבר הרבה שנים), הרי שאם אחוז השומן שלו לא השתנה אז הוא כן עלה קצת גם בשומן במקביל לעליה בשריר.אז אתה טוען ש 16 פרוסות לחם ביום תרמו לך לעלייה של 3 ק"ג בחודש נטו שריר - ללא שינוי באחוזי השומן.
אם להיות נודניק (ולמה לא? אני עושה את זה בהצלחה כבר הרבה שנים), הרי שאם אחוז השומן שלו לא השתנה אז הוא כן עלה קצת גם בשומן במקביל לעליה בשריר.
הפרצוף הזה אומר שלא הבנת מה אני אומר?
12 פרוסות ביום זה לא תקיןהאם לחם בסדר לתקופת המסה? משהו כמו 12 פרוסות ביום בערך, אני מדבר על לחם לבן.
ומה לגבי פיתות? פשוט העניין הוא שזה נותן אחלה ערכים ויעזור לי להגיע לכמות הקלוריות שנדרשת
סתם כדי להיות נודניק בחזרה 😉הפרצוף הזה אומר שלא הבנת מה אני אומר?