הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנוגע ללחם

18152.jpg

וכל זה מלחם? 🙄

אני לא נוגע כמעט בחלב, יש לי סוג של ג'ינו בחזה.

גם לי יש ג'ינו קל בחזה.
ואני שותה/שתיתי המון חלב והג'ינו רק משתפר ככל שאני גדל..
אל תפחד מחלב סתם. 😛

לדעתי לא טוב לאכול 12 פרוסות לחם ביום.
תאכל אורז.
מה הבעיה להעמיס כמויות של אורז? הדבר הכי קל בעולם!
וגם ממש קל להכין מכינים במיקרו ולא לוקח כלים לא כלום.
אתה יכול גם פרכיות. (ואז זה אחלה לפרק קופסאת קוטג' וגבנ"צ.)
בהצלחה 😁

מי זה? 😳
אז אתה טוען ש 16 פרוסות לחם ביום תרמו לך לעלייה של 3 ק"ג בחודש נטו שריר - ללא שינוי באחוזי השומן.

אני צודק?

@incin
חוב לראק? 🤣

לא רק זה אני אוכל ביום 16 פרוסות לחם + 500 גרם אורז
וכן אני עולה כמעט נקי . ממש בקטנה באחוזי שומן נגיד עליתי כבר 10 קילו ואולי אחוז וחצי של שומן

לא רק זה אני אוכל ביום 16 פרוסות לחם + 500 גרם אורז
וכן אני עולה כמעט נקי . ממש בקטנה באחוזי שומן נגיד עיתי כבר 10 קילו ואולי אחוז וחצי של שומן
זה לא הופך את זה לבריא.

למה מה יש שם כבר ?

נזכרתי במשהו שחבר אמר לי לפני כמה שבועות, הוא עבד תקופה במאפייה פעם, והוא אמר לי שבאמת זורקים לתוך הבלילה של הלחם (או איך שזה נקרא לפני שאופים את זה) כמויות של סוכר. הוא אמר לי גם שהוא זוכר שבלחם שחור (לחם מלא או משהו כנראה) היו גם שמים סוכר אבל פחות...
סתם לידיעה...

הסוכר הוא אחד הסמים של העולם המודרני
"סוכר הוא לא פחות מזיק מסיגריות. הסוכר הלבן המעובד, הסוכר החום והקמח הלבן הם ממתקים מלאכותיים, ולעניות דעתי משלושת החומרים האלו אסור לנו לאכול בכלל", אומר אורי מאיר צ'יזיק, יועץ תזונתי ומומחה להיסטוריה של התזונה. לטענתו, הגוף שלנו צורך סוכר מכל שאר אבות המזון כמו לחם, פירות וירקות - ולכן הוא לא זקוק לסוכר מעובד בכלל. "ישראל נחשבת לצרכנית סוכר גדולה ביותר. אנחנו נמצאים בעיצומה של מגפת הסוכרת, כאשר 10% מהאוכלוסייה נמצאת בסיכון לחלות בסוכרת", הוא אומר.

תופעות לוואי נוספות של אכילת סוכר מרובה יכולות להיות, על פי צ'יזיק, גם הפרעות קשב וריכוז, השמנה וקשיים בנשימה. "הסוכר הוא אחד הסמים של העולם המודרני", הוא מוסיף, "ואנחנו צריכים למצוא לכך פיתרון. בישראל ובעולם אין חקיקה או תקנות בנושא, ולכן יש לפעול בדרכים אחרות: אם סוכר יעלה יותר, אנשים יצרכו אותו פחות ולכן יש לשקול להטיל מס גבוה יותר על מוצרים בעלי כמות סוכר גבוהה".

"משרד הבריאות חייב לפעול בנושא מאכלים עתירי סוכר", מסכימה גם אלדר שיש צורך בפיקוח על כמויות הסוכר במזונות. "תעשיית המזון מקדימה אותנו בתחכום שלה ולכן יש צורך ברגולציה. אבל לפני שמטילים מיסים על מזונות עשירים בסוכר, חייבים להוזיל את סל המזון הבריא".

אויש נו לא צריך להיות כאלה אובססיביים היום בכל דבר יש כמויות גדולות של סוכר

• פותח/ת השרשור
סוכר מזיק כמו סיגריות? למה אתה חושב שאני אאמין לשטות הזו?

לא . לחם זה פחמימה פשוטה סוכר לבן סתם יעלה אותך במסת שומן . וגם נוזלים של נתרן .
אתה יכול לעשות איזה טוסט פעם בכמה ימים בשביל הנשמה . אבל ממש לא 12 פרוסות כל יום .
תוכאל פרכיות אורז / כוסמת להשלים ערכים . בארוחות הגדולות תוכאל פסטה חיטה מלאה / אורז מלא / כוסמת

הכתבה הייתה בתוכנית של מיקי חימוביץ על גאנק פוד וממה הוא עשוי...ביניהם גם הלחם שישבו כמויות לא מבוטלות של סוכר ועוד חומרים נוספים..

לא . לחם זה פחמימה פשוטה סוכר לבן סתם יעלה אותך במסת שומן . וגם נוזלים של נתרן .
אתה יכול לעשות איזה טוסט פעם בכמה ימים בשביל הנשמה . אבל ממש לא 12 פרוסות כל יום .
תוכאל פרכיות אורז / כוסמת להשלים ערכים . בארוחות הגדולות תוכאל פסטה חיטה מלאה / אורז מלא / כוסמת

צריך פחמימה מורכבת אחי, נכון? כזו שהולכת רק לשריר.

צריך פחמימה מורכבת אחי, נכון? כזו שהולכת רק לשריר.
תוכאל חודש פחמימה רק מלחם וחודש רק פחמימה מורכבת ותראה מתי יהיה תוצאות טובות יותר .
אההה סליחה אני פוואליפטינגגגג לא אכפת לי

איזה ניסוי מרתק. מה אני אראה?

Back
למעלה תחתית