הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה עם כלוב

מתאמן מתמיד

משתמש מתחיל
75
0
נק' מוניטין:
0
75
0
אני מתאמן בחדר כושר בבסיס (חייל) ואין לנו מוט חופשי רק כלוב לצערי.
בהתחלה התאמנתי בכלוב עד שקראתי קצת וגם חבר'ה בבסיס אמרו שזה מסוכן להעלות שם משקלים ואפשר להיפצע.
השאלה מה עדיף ועד כמה זה באמת נכון? כי אני עושה בנץ' עם דמבלים וזה מתחיל להיות כבד (העניין של להרים את המשקולת ליד) וגם לא ממש עושה סקוואט (אם אני לוקח משקולת של 15 נגיד זה מרגיש קל מדי לרגליים ואני מבזבז המון אנרגיה על שמירה על שיווי משקל), לרגליים אני עושה נגיד לאנצ'ים דחיקה במכונה (הרגיל בישיבה) + לתאומים (גם במכונה).

ואם כבר פתחתי נושא אשמח לקבל רעיונות למאכלים למסה נקייה (הרבה חלבון וכמה שפחות שומן) ללא צורך בהכנה רבה והשקעה 😃

ואם כבר אוכל, אני רוצה לעשות מסה נקייה, אני בערך 1.74 שוקל 66 אחוז שומן סביבות 14-15 להערכתי (דיי רזה) מבנה יחסית אתלטי, כמה גרם חלבון אני צריך לאכול?

** הכוונה בכלוב היא לסמית' משין טעות שלי, לא מצליח לערוך את הכותרת

נערך לאחרונה:
או קיי ומה לגביי אימון 3 ימים ברצף? בדרך כלל אני משתדל להתאמן ראשון שני רביעי וחמישי אבל אם יוצא לי להתאמן שלישי רביעי חמישי רצוף זה בסדר? לא נורא מבחינת מנוחה והכל?
3 ימים ברצף?
למה לעשות את זה לגוף שלך?

• פותח/ת השרשור
כי אני לא מצליח להתאמן 4 פעמים השבוע, בסופש אין חדכ והיום לא יכולתי ללכת אז ראשון שלישי רביעי חמישי, השאלה אם 3 ימים ברצף פעם ב... זה רע? עדיף להתאמן רק 3 פעמים השבוע?

• פותח/ת השרשור
לא, אתה חייב לנוח. תלוי מה זה פעם ב.. בישבילך
בו נגיד שלא יצא לי להתאמן 3 ימים רצוף עדיין אבל פעם ב... כשיש יוצא מן הכלל ואני לא מצליח להתאמן מסודר פעם בחודש חודשיים

זה בסדר, יותר טוב יהיה אם אתה יודע מראש שאתה הולך לבצע שלוש אימונים רצוף תוריד נפח מהאימונים או לפחות מהאימון השלישי או שתעבוד משקלים קלים באימון השלישי. חכה לעוד תגובות.

הייתה תקופה ארוכה (חודש-חודשיים) שהייתי מתאמן abab ולא כזה הפריע להתקדמות.
זה תלוי בך.
תראה איך תגיב אם אתה לא מצליח להתאושש אז תעשה שבוע 1 axbxaxx שבוע הבא תתחיל מb .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית