הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות חיי. :'(

יש לך עוד שנים של של להוריד חולצה.....ומסיבות בלי חולצה...
מבטיח לך שיהיו גם יותר טובות מגיל 18...

• פותח/ת השרשור
תראה כמה דברים, כי אני איפה שהוא מאוד מזדהה איתך אנסה לעזור כמה שיותר:

1)לגבי הגיוס,גם תחשוב כמה לדעתך בא לך לוותר על האימונים (זה לא סוד שאני לא עשיתי שירות מלא,אבל תחשוב בדיוק על מה שדיברנו,הללכת אחרי הלב כמה שזה נשמע קיטצ' ותלוש מקטנטנות כל יום בערוץ 6 בשעה 14:30).
2)אתה יכול לתכנן שהמסיבות והאירועים יהיו על ימי העמסה ,תסתכל בלוג שלי (חיטובבמבה 2011 אני חושב, אחד הלוגים שם שהתמדתי בהם) ותוכל לראות שם שלא חסכתי מעצמי לחגוג והירידה הייתה מעולה.
בסוף שנה של יב' לקחתי שבוע הפסקה מהדיאטה ואכלתי מה שרציתי (תופתע שאתה לא תחרוג בקלוריות יותר מידי).
3 שבועות אח"כ? לקחתי עוד הפסקה כי טסתי לבורגס ואת האמת? זה רק עשה לי טוב יותר.
3)אני אישית לא השתמשתי בקלן עד גיל 20,האם החסד הזה ששמרתי את הגוף שלי בו תרם לי והייתי עושה דברים אחרת? לא יודע,בעיקרון אני לא רואה בעיה בשימוש בקלן,אבל מנגד - הייתי מרוצה מהתוצאות.

מה שכן,השתמשתי ביוהמבין בסוף החיטוב

4)מה שחשוב זה להיות ברזל על התפריט בימי החיטוב,ככה תרוויח.

בהצלחה אח!

תודה רבה!
סידרת לי מלא דברים בראש!
באמת באמת תודה. 👑

אני יכול להגיד לך משהו שיעודד אותך
שנה שעברה התחלתי חיטוב בתחילת חודש שני כדי "להיות מוכן לקיץ" ועשיתי תטעות של החיים סיימתי אותו מוקדם מן הצפוי תוך חודשיים ומצאתי את עצמי על א.ש נמוך מפחד להתחיל מסה כי אפילו עוד לא התחיל הקיץ ובסוף הייתי בחיטוב מעפן כל הקיץ הייתי מחטב עולה קצת חזרה ומחטב שוב וחא הצלחתי לשחזר את התוצאה של סוף החיטוב הראשון, אפילו עם קלן..

מה שאני בא להגיד זה שתמשיך לאכול תעלה במשקלים ואחרי התחרות תחטב ממרץ ובמאי כבר תחפש תירוץ להוריד חולצה וזה רק תחילת הקיץ..

מה רע בלהתחיל חיטוב מאפריל עד יוני ?
למה אתם מתחילים כל כך מוקדם ?

מה רע בלהתחיל חיטוב מאפריל עד יוני ?
למה אתם מתחילים כל כך מוקדם ?
זה מה שאמרתי ששנה שעברה עשיתי תטעות הזאת והתחלתי מוקדם מדי כי פחדתי שאני לא אספיק זה היה החיטוב הראשון שלי

זה מה שאמרתי ששנה שעברה עשיתי תטעות הזאת והתחלתי מוקדם מדי כי פחדתי שאני לא אספיק זה היה החיטוב הראשון שלי

לדעתך בשלושה חודשים עם שילוב דל פחמימה אפשר לרדת מ18-19 ל10 ?
לדעתי שי מהפורום עשה את זה אם אני לא טועה.
@shum_klum

לדעתך בשלושה חודשים עם שילוב דל פחמימה אפשר לרדת מ18-19 ל10 ?
לדעתי שי מהפורום עשה את זה אם אני לא טועה.
@shum_klum
כן אפשרי בהחלט אבל בדרך כלל באיזור ה12 אחוז כאילו מרימים לך את האמברקס לאמצע הירידה בשומן מאטה משמעותית אבל זה גם תלוי בגנטיקה

אם תעשה הכל מחושב וכמו שצריך עם אירובי כמובן, אתה תגיע ל10 א.ש אבל תהיה מוכן לזה שברגע שיורדים מהסט פוינט הירידה במסת שריר עולה,אתה מקבל התקפי רעב קשים בעיקר לסוכר ולי אישית הרגשתי גם ירידה בחשק מיני במיוחד עם החיטוב נארך יותר מדי זמן
איזה קסם יקרה אם תחטב? פתאום אתה תהיה מגנט בנות מטורף?
עצם זה שהוא ירגיש טוב עם עצמו הרבה יותר ויעלה לו הביטחון כבר יעשה את העבודה ואם מישהי תדלק לו על הק!ביות וההפרדות זה כבר בונוס

כן אפשרי בהחלט אבל בדרך כלל באיזור ה12 אחוז כאילו מרימים לך את האמברקס לאמצע הירידה בשומן מאטה משמעותית אבל זה גם תלוי בגנטיקה

אם תעשה הכל מחושב וכמו שצריך עם אירובי כמובן, אתה תגיע ל10 א.ש אבל תהיה מוכן לזה שברגע שיורדים מהסט פוינט הירידה במסת שריר עולה,אתה מקבל התקפי רעב קשים בעיקר לסוכר ולי אישית הרגשתי גם ירידה בחשק מיני במיוחד עם החיטוב נארך יותר מדי זמן

עצם זה שהוא ירגיש טוב עם עצמו הרבה יותר ויעלה לו הביטחון כבר יעשה את העבודה ואם מישהי תדלק לו על הק!ביות וההפרדות זה כבר בונוס
אני חושב שהמיינדסט של לא להרגיש טוב עם עצמך כי אתה לא חתוך, גזור וחטוב זה קצת אבסורד.

אני חושב שהמיינדסט של לא להרגיש טוב עם עצמך כי אתה לא חתוך, גזור וחטוב זה קצת אבסורד.
לא רוצה להפוך את זה לוויכוח בילדינג ליפטינג שכל אחד יעשה מה שנוח לו

אבל בחורה תעדיף מישהו גזור על פני מישהו שמן וזה פחות או יותר תופס כמעט לכולן וזאת עובדה וזה טבעי לגמרי שתרגיש עם עצמך טוב יותר

אמנם אתה ליפטר אבל לשנות את העולם לא תצליח לצערי גם אם תחשוב שאתה שובר את הנורמה בחשיבה שלך במיוחד בדור שטחי כמו של היום שלייקים באינסטגרם מעידים עליך כבן אדם ועל הערך שלך

מקווה שהבנת את הכוונה שלי..

כלומר יתכן ולמישהו הסט פוינט יהיה 10 ? והוא לא יאבד הרבה מסת שריר עד 10 ?

אבל בחורה תעדיף מישהו גזור על פני מישהו שמן וזה פחות או יותר תופס כמעט לכולן וזאת עובדה וזה טבעי לגמרי שתרגיש עם עצמך טוב יותר

אמנם אתה ליפטר אבל לשנות את העולם לא תצליח לצערי גם אם תחשוב שאתה שובר את הנורמה בחשיבה שלך במיוחד בדור שטחי כמו של היום שלייקים באינסטגרם מעידים עליך כבן אדם ועל הערך שלך

בחורה שתעדיף את אותו אדם כי הוא 10 א"ש ולא 18 א"ש היא בחורה מפגרת לדעתי

ולנושא:
לדעתי בתור אחד שחיף אבל זה לא קשור לנושא
הקטע של אם אני אהיה חטוב עם ק!בי!ת אז אני אהיה יכול לצאת למסיבות לשתות כמו גבר וכאלה
זה מחשבה די דבילית, אין סיבה שבחורות לא ידלקו עליך בגלל שאתה עם 18 א"ש ולא עם 5 א"ש
תחשוב מה אתה מעדיף, נכון נשמע כמו משהו חרוש, אבל אתה מעדיף באמת להיות חטוב או להרים כבד
אני אגלה לך סוד, בחורות אמיתיות לא אכפת להם לא אם אתה חזק או אתה חטוב והיא תאהב אותך בגלל מי שאתה עצמך
אז תחליט מה באלך לעשות

אתה טועה, ולא יכול להכליל על כל בנות העולם שהן מעדיפות חטובים, מצטער לבשר לך, זה פשוט לא המצב.
לא חסר לך נערים שמנים, מכוערים, מניאקים שיוצאים עם בחורות שוות, אז להגיד "בחורה תעדיף מישהו גזור" זה מאוד אידיוטי מצדך.
עכשיו, מה הקשר וויכוח בילדינג-ליפטינג ומה לעזאזל קשור זה שאני "ליפטר"?

מעניין...
וכשאתה אומר שנתקעת ב12... אתה מתכוון שהפסקת לרדת במשקל ?
מה בתכלס קרה שם ואיך הרגשת את זה?
אתה פשוט נעצר הירידה כבר לא מהירה כמו קודם אתה בקושי זז במשקל ויזואלית השינוי קטן יותר משבוע לשבוע ומבחינת שמירת תפריט זה נעשה יותר ויותר קשה, אני מאמין שבשיא הגעתי ל10 אבל בערך ב12 כבר "נלחמתי בשיניים" על כל 100 גרם..
אתה טועה, ולא יכול להכליל על כל בנות העולם שהן מעדיפות חטובים, מצטער לבשר לך, זה פשוט לא המצב.
לא חסר לך נערים שמנים, מכוערים, מניאקים שיוצאים עם בחורות שוות, אז להגיד "בחורה תעדיף מישהו גזור" זה מאוד אידיוטי מצדך.
עכשיו, מה הקשר וויכוח בילדינג-ליפטינג ומה לעזאזל קשור זה שאני "ליפטר"?
לא חסר שמנים שמביאים כוסיות ולא השוותי בין רגיל לחטוב עם גוף משורטט, השוותי בין שני מצבי הקיצון

הרבה פעמים בקיץ שמעתי את המשפט "זה מגעיל אני לא אוהבת" והרבה פעמים קרה לי שזה כבש זה משתנה בין הטעם של הבנות..

מה שכן הביטחון שלי היה גבוה מאוד וזה מה שחשוב (וגם עכשיו שעליתי כמה א.ש הוא עדיין נשאר..)

ואם אתה לא רואה את הקשר לבילדינג וליפטינג אין טעם להסביר כי זאת לא הכוונה שלי לא מעוניין להכנס לזה פשוט שכח מזה

אם אתה על 20% שומן מבסוט מעצמך ויש לך ביטחון אז כל הכבוד לך אבל לא כולם יכולים להיות ככה ואפילו הרוב לא יכולים..

אהלן.... 😃

המצב שלי הוא כזה:
אני בא.ש גבוה.(18)
אני רוצה להתחרות במרץ ולתת בראש.
אני רוצה לצאת לחיטוב.

מצד אחד אני רוצה להתחרות ולתת בראש ואני נהנה מזה ויש את המחשבה של זין על העולם אני ירים כבד ואפחד לא מעניין אותי.
מצד שני אני בן 18, כיתה י"ב, כל היום מסיבות, שתייה ובנות.
אנחנו נכנסים לתקופה שבדיוק נגמר החורף ומתחילים להוריד חולצה.

אני באמת נקרע אני יושב כל היום ומתלבט מה יותר חשוב לי כרגע.
אני לא מרגיש נוח עם הגוף שלי וזה באמת חרא הרגשה במיוחד בגיל הזה ובתקופה הזו.

אני יכול לצאת עכשיו לחיטוב ועד מרץ-אפריל להתחיל להראות כמו בנאדם וזה בדיוק העונה שאנחנו מתחילים ללכת לים וכו'.
אני יכול להמשיך מסה ולהתחרות במרץ אבל אז אני מוצא את עצמי פעם ראשונה בים בשיא המסה. 🙁
נוסיף לזה שיש מלא מסיבות שכבה,פורים,פאבים (כולם חוגגים 18 מתלהבים) וכו'.
מקומות שמראה זה דבר חשוב בהם.

יש מישהו שהיה לו משהו כזה? מה הוא בחר? הצטער על זה? שמח בבחירה?

אני משתגעעעע מזה באמת.
מצד אחד נהנה נורא להתחרות ולהתחזק ולגדול ויש לי שאיפות תחרות שרק מהמחשבה נוזל לי ריר.🤤
ומצד שני אני בן 18 פעם בחיים אני יהיה בי"ב פעם בחיים וזה תקופה שאני אתגעגעג אליה כל כך אחר כך.
אז עדיף להנות מהתקופה ומהגיל? (גם עכשיו שאני שמנמן אני נהנה אבל אני מרגיש בדיוק בגבול מבחינת א.ש)
או להתחרות ולעשות מה שאני אוהב?

אני גם מסיים י"ב משם שנת שירות/מכינה ואז 3 שנים צבא.
אולי זה ההזדמנות היחידה שלי להתחרות בזמן הקרוב?
או להתאמן רציני/לעשות מסה כמו שצריך?

אני באמת לא מצליח להחליט מה אני רוצה.
כל בנאדם שני שמדבר איתי מצליח לשכנע אותי כי אני רוצה את שני הדברים.
אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בראש.🙌👑
התחרות באפריל .... DNP!!!! חחחחחחחח מסדר אותך בשבועיים
בצבא בחייל האוויר יש אחלה חדר כושר אם תשיג תפקיד סבבה יהיה לך טוב שם.
תתיעץ עם מי שהיה שם ,או שתהיה טבח(המון חלבון ובחור שהתאמן איתי עשה בודיבילדינג בזמן הזה והיה טבח).

הקטע הזה עם 12 או 18 אחוז שומן הוא באמת מטופש, זה דבר ראשון.

אתה אדם שמתאמן, וצריך לזכור שרוב הנשים יוצאות עם גברים שלא מתאמנים,
והגוף שלהם נראה הרבה יותר גרוע מגוף של מתאמן על 18 אחוז שומן.

הקטע עם ריבועים הוא אולי פלוס, אבל זה לא משהו שבאמת אמור להכריע, בהנחה והבחורה לא שרוטה על פיטנס.

לגבי הבחירה בין רמת החיטוב האהובה *עליך* שסותרת מטרות בספורט מסיבות כאלה ואחרות, זה דבר שאתה צריך לברר עם עצמך - מה הופך אותך לשלם יותר עם עצמך.

אני יכול לומר לך על עצמי, שלא נוח לי כל כך באחוז השומן שלי, אבל הליפטינג יותר חשוב לי מלהיות מקסימום אטרקטיבי.
בנות זה דבר שבא והולך, הליפטינג תמיד נשאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית