הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות חיי. :'(

הקטע הזה עם 12 או 18 אחוז שומן הוא באמת מטופש, זה דבר ראשון.

אתה אדם שמתאמן, וצריך לזכור שרוב הנשים יוצאות עם גברים שלא מתאמנים,
והגוף שלהם נראה הרבה יותר גרוע מגוף של מתאמן על 18 אחוז שומן.

הקטע עם ריבועים הוא אולי פלוס, אבל זה לא משהו שבאמת אמור להכריע, בהנחה והבחורה לא שרוטה על פיטנס.

לגבי הבחירה בין רמת החיטוב האהובה *עליך* שסותרת מטרות בספורט מסיבות כאלה ואחרות, זה דבר שאתה צריך לברר עם עצמך - מה הופך אותך לשלם יותר עם עצמך.

אני יכול לומר לך על עצמי, שלא נוח לי כל כך באחוז השומן שלי, אבל הליפטינג יותר חשוב לי מלהיות מקסימום אטרקטיבי.
בנות זה דבר שבא והולך, הליפטינג תמיד נשאר.

מוטיבציה!!🏋️😅

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהמיינדסט של לא להרגיש טוב עם עצמך כי אתה לא חתוך, גזור וחטוב זה קצת אבסורד.

מי אתה שתקבע מה זה אבסורד?
למה לרצות להיות חטוב זה אבסורד?
מה רע בלראות ולהרגיש טוב?
הייתי שמן כל החיים.
לא אוהב להיות שם, מעדיף את עצמי חטוב.
מה שכן.... אני מוכן להקריב קצת בשביל משהו שאני אוהב. 😃
אבל זה ממש לא אבסורד.

לדעתי בתור אחד שחיף אבל זה לא קשור לנושא
הקטע של אם אני אהיה חטוב עם ק!בי!ת אז אני אהיה יכול לצאת למסיבות לשתות כמו גבר וכאלה
זה מחשבה די דבילית, אין סיבה שבחורות לא ידלקו עליך בגלל שאתה עם 18 א"ש ולא עם 5 א"ש
תחשוב מה אתה מעדיף, נכון נשמע כמו משהו חרוש, אבל אתה מעדיף באמת להיות חטוב או להרים כבד
אני אגלה לך סוד, בחורות אמיתיות לא אכפת להם לא אם אתה חזק או אתה חטוב והיא תאהב אותך בגלל מי שאתה עצמך
אז תחליט מה באלך לעשות

אתה מבין את זה שיותר הגיוני שבחורה תדלק עליך באחוז שומן נמוך נכון?
יותר חטוב יותר מושך יותר מושך יותר סיכוי לאינטרקציה עם בנות.
ברור לי לגמרי שזה לא מה שמשנה. גם כשאני בא.ש גבוה הולך לא רע עם בנות.
זה לא באמת השיקול המרכזי.
אבל באסה לצאת למסיבה ולהרגיש מכוער.
לעמוד מול המראה שעות להחליף בגדים עד שתמצא משהו שמעלים את המותן ומרחיב את הכתפיים.
זה משהו שאני מתחיל להתקל בו הרבה לאחרונה ואני יודע משנה שעברה שאני לא אוהב את זה.

הקטע הזה עם 12 או 18 אחוז שומן הוא באמת מטופש, זה דבר ראשון.

אתה אדם שמתאמן, וצריך לזכור שרוב הנשים יוצאות עם גברים שלא מתאמנים,
והגוף שלהם נראה הרבה יותר גרוע מגוף של מתאמן על 18 אחוז שומן.

הקטע עם ריבועים הוא אולי פלוס, אבל זה לא משהו שבאמת אמור להכריע, בהנחה והבחורה לא שרוטה על פיטנס.

לגבי הבחירה בין רמת החיטוב האהובה *עליך* שסותרת מטרות בספורט מסיבות כאלה ואחרות, זה דבר שאתה צריך לברר עם עצמך - מה הופך אותך לשלם יותר עם עצמך.

אני יכול לומר לך על עצמי, שלא נוח לי כל כך באחוז השומן שלי, אבל הליפטינג יותר חשוב לי מלהיות מקסימום אטרקטיבי.
בנות זה דבר שבא והולך, הליפטינג תמיד נשאר.

מתאמן על 18 א.ש נראה מפלצתי, לא כל הבנות יכולות לאהוב את זה.
אתה נראה הרבה יותר גדול וגוש כזה ממה שאתה באמת.
גופיה עוד מצילה את זה איכשהו אבל עם חולצה בכלל.
ראיתי את התמונות שלך מאמין שאתה מבין אותי. 😉

בכל מקרה באמת תודה!
הגעתי להחלטה אני אצא לחטב במרץ ועד אז אסבול קצת.
גם להתחרות וגם להגיע חטוב לקיץ.
נעשה את זה נכון ואני אעמוד בכל המטרות. 😛

18? א.ש גבוה?
חאלס,כבר אמרתי לך יום אחרי התחרות תתחיל חיטוב יש לך שבועיים של חיטוב עד תחילת אפריל אתה תרד נוזלים ותראה אחלה אל תדאג להרים כבד יותר כיף.
ממש בחירתה של סופי כולה חודשיים( של חורף!) להיות שמן
למה למטה עכשיו ולחזור למסה במאי יא חכם

• פותח/ת השרשור
18? א.ש גבוה?
חאלס,כבר אמרתי לך יום אחרי התחרות תתחיל חיטוב יש לך שבועיים של חיטוב עד תחילת אפריל אתה תרד נוזלים ותראה אחלה אל תדאג להרים כבד יותר כיף.
ממש בחירתה של סופי כולה חודשיים( של חורף!) להיות שמן
למה למטה עכשיו ולחזור למסה במאי יא חכם

אתה מת סיסו. 😩

כבר הגעתי להחלטה מה זה משנה... 😛

זה מחשבה די דבילית, אין סיבה שבחורות לא ידלקו עליך בגלל שאתה עם 18 א"ש ולא עם 5 א"ש
אני לא ניצמד לאחוזים, אבל במידה והמצב היה הפוך, עדיין לא היית רואה סיבה מדוע בחורים לא ידלקו על בחורה בגלל שהיא שמנה? כי זה אותו הדבר.
כל גבר שמנמן שייעשה סימולציה בראש: במידה והיית עכשיו שרירי וחטוב, היית חושב להתחיל עם בחורה שמנה עם 200 קילו סקווט (מלאה, בריאה- איזה פוליטקלי קורקט שאתם רוצים)? שכל אחד יהיה כן עם עצמו. אם באמת, על אף שאתה שרירי וחטוב היית מתחיל עם בחורה שמנה, שאפו. אתה באמת יכול להשאר שמנמן ולצפות מבחורות שניראות טוב (אינדיבידואלי כמובן, אבל הכוונה ברורה) להתחיל איתך. אם התשובה שלילית, ואתה לא היית מסתכל על אחת כזו, למה שאחת שנראת טוב תסתכל על אחד שמן כמוך, גם עם סקווט של 400?

אני לא ניצמד לאחוזים, אבל במידה והמצב היה הפוך, עדיין לא היית רואה סיבה מדוע בחורים לא ידלקו על בחורה בגלל שהיא שמנה? כי זה אותו הדבר.
כל גבר שמנמן שייעשה סימולציה בראש: במידה והיית עכשיו שרירי וחטוב, היית חושב להתחיל עם בחורה שמנה עם 200 קילו סקווט (מלאה, בריאה- איזה פוליטקלי קורקט שאתם רוצים)? שכל אחד יהיה כן עם עצמו. אם באמת, על אף שאתה שרירי וחטוב היית מתחיל עם בחורה שמנה, שאפו. אתה באמת יכול להשאר שמנמן ולצפות מבחורות שניראות טוב (אינדיבידואלי כמובן, אבל הכוונה ברורה) להתחיל איתך. אם התשובה שלילית, ואתה לא היית מסתכל על אחת כזו, למה שאחת שנראת טוב תסתכל על אחד שמן כמוך, גם עם סקווט של 400?
זה לא ניסוי בצלחת פטרי... יש עוד כמה גורמים משפיעים. כמה צימודים מעניינים: חטוב-טיפש, 18% א"ש-עשיר, חטוב-מכוער...
אי אפשר לגרום לבחורה להתמקד רק בפרמטר בודד.

זה לא ניסוי בצלחת פטרי... יש עוד כמה גורמים משפיעים. כמה צימודים מעניינים: חטוב-טיפש, 18% א"ש-עשיר, חטוב-מכוער...

מסכים...
אתם חייבים להבין שלבנות לא כזה משנה שרירים... אם זו אחת הסיבות שאתם עושים את זה אז חבל בשבילכם !
בנוגע לנושא... אני לא מאמין בלאבד צורה ולהיות באחוז שומן מטורף... אבל 18 זה ממש לא נורא...
תעשה את מה שנראה לך לנכון 😃 מלא אנשים מפחדים לעלות שומן, מבלי להבין ששומן זה דבר שמורידים מהר. מסה וכוח מאוד קשים לפתח לעומת הורדה של שומן.

מסכים...
אתם חייבים להבין שלבנות לא כזה משנה שרירים... אם זו אחת הסיבות שאתם עושים את זה אז חבל בשבילכם !
בנוגע לנושא... אני לא מאמין בלאבד צורה ולהיות באחוז שומן מטורף... אבל 18 זה ממש לא נורא...
תעשה את מה שנראה לך לנכון 😃 מלא אנשים מפחדים לעלות שומן, מבלי להבין ששומן זה דבר שמורידים מהר. מסה וכוח מאוד קשים לפתח לעומת הורדה של שומן.
לא, לא... לא הבנת... דווקא בנות מאוד אוהבות שרירים... לפעמים חלקן חושבות ששלדים עם קוביות הם קצת שריריים (בטעות ואפשר להבין, גם השלדים חושבים כך), אבל בסה"כ גוף שרירי וחטוב אהוד במידה רבה מאוד. הבעיה שזה לא מפצה על נפח ריק בין האזניים ולא על חוסר יכולת כלכלית בולטת.
אין דבר כזה "מסה" אלא אם אתה מתכוון לשריר. שומן מיותר בכל מה שקשור בפאוורליפטינג ומשמש רק לצורך חימום (דובים) בחורף. מעט מאוד אנשים (יחסית, סטטיסטית) נמשכים לשומן ללא קינק.
אגב, אני בכלל לא בטוח שיותר קשה לפתח כח מגוף חטוב בעל מסת שריר גבוהה או מסריגה.

• פותח/ת השרשור

מדובר פה על גיל 18.
אני לא מחפש אישה לחתונה... 😉 (לא שאני אתנגד... לא מזמן יצאתי מקשר ארוך.)
כשאין חברה מה לעשות יש יותר סטוצ'ים, ובמקרה הזה המראה לוקח חלק גדול.

מסכים, אך בתוך עמי אני חי.

מדובר פה על גיל 18.
אני לא מחפש אישה לחתונה... 😉 (לא שאני אתנגד... לא מזמן יצאתי מקשר ארוך.)
כשאין חברה מה לעשות יש יותר סטוצ'ים, ובמקרה הזה המראה לוקח חלק גדול.
כן. תכלס אתה צודק. אם היא ממש מושכת אפשר בקלות להניח בצד את האינטלקט ללילה...

לא, לא... לא הבנת... דווקא בנות מאוד אוהבות שרירים... לפעמים חלקן חושבות ששלדים עם קוביות הם קצת שריריים (בטעות ואפשר להבין, גם השלדים חושבים כך), אבל בסה"כ גוף שרירי וחטוב אהוד במידה רבה מאוד. הבעיה שזה לא מפצה על נפח ריק בין האזניים ולא על חוסר יכולת כלכלית בולטת.
אין דבר כזה "מסה" אלא אם אתה מתכוון לשריר. שומן מיותר בכל מה שקשור בפאוורליפטינג ומשמש רק לצורך חימום (דובים) בחורף. מעט מאוד אנשים (יחסית, סטטיסטית) נמשכים לשומן ללא קינק.
אגב, אני בכלל לא בטוח שיותר קשה לפתח כח מגוף חטוב בעל מסת שריר גבוהה או מסריגה.

אז אנחנו באים ממקומות שונים...
הבנות בסביבה שלי ממש ממש לא קריטי להן השרירים...
כמובן שעדיף חטוב והכל... אבל זה ממש לא הקטע.

מסת שריר גבוהה כמו שלך חטוב ? כנראה שזה באמת קשה לפתח.
אבל לפתח מסת שריר נחמדה ולהיות חטוב זה דיי אפשרי.

אז אנחנו באים ממקומות שונים...
הבנות בסביבה שלי ממש ממש לא קריטי להן השרירים...
כמובן שעדיף חטוב והכל... אבל זה ממש לא הקטע.

מסת שריר גבוהה כמו שלך חטוב ? כנראה שזה באמת קשה לפתח.
אבל לפתח מסת שריר נחמדה ולהיות חטוב זה דיי אפשרי.
זה לא המקום שמפריד ביננו, זה הזמן... 😉

הדבר הכי כיף שיש זה להיות חזק+חטוב (יחסית , לא מידיי) .

גם ככה אין בפווארליפטינג איזה משהו מקצועי שמקבלים עליו כסף והוא מקדם אותך בחיים למטרה מסויימת.
אתה יכול לחטב להשאר על אחוז שומן שנראה לך מתאים ולנסות להתחזק משם ולהתחרות לא ייקרה כלום אם לא תקח מקום ראשון
אין הבדל בין מקום שלישי למקום ראשון או 20 בפווארליפטינג בארץ.

אני מקום שלישי בארץ בהרמת משקולות עד 85 קילו, נו? מה זה עוזר לי בחיים? אלא אם כן אתה עושה ספורט מקצועי נטו בשביל קריירה אני לא חושב שצריך להקריב לא מראה לא לימודים לא עבודה ולא חיי חברה בשביל זה במיוחד לא במצב הנוכחי שאתה אוכל את עצמך בשביל זה

בסופו של דבר , שתגדל אתה תבין שהשנים האלו לא יחזרו וכן אתה צודק חיי החברה של לפניי גיוס זאת התקופה הכי כיפית שתהיה לך בחיים.
אין מחוייבויות יותר מידיי, אתה מחכה לגיוס ורק משתולל ונהנה ומזיין ושותה וזין על העולם.

הפווארליפטינג יחכה ואם אתה מספיק אוהב את זה יהיה איתך כל החיים. תהנה מהגיל שלך ותעשה מה שעושה לך טוב ואל "תקריב" זאת השטות הכי גדולה בעולם "להקריב" בשביל משהו שלא ייתרום לך בעתיד בשום צורה או דרך.
זה באמת משנה אם תתן 240 או 260 סקוואט מתישהו בחיים ? סבבה הישג אישיי הוא יחכה לך גם עוד כמה שנים אחרי שתזיין תשתה תהנה ויהיו לך אלפיי חוויות לספר לחברים במכון בזמן שאתה נח 10 דקות בין הסטים.

קיצר , תהנה מהחיים גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית