הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות חיי. :'(

אם רוצים להיות בטופ חייב להיות מוזרקים מגיל 17?

אתה תוכל,פשוט לא בטירונות ואתה תצטרך לחתור למקום שבו תוכל להתאמן

לא חושב שצריך לדחוף כל וחומר אפשרי כדי להיות בטופ וגם ממש לא חושב שצריך לעשות את זה מגיל 16 אגב

מסכים איתך, למרות שאני חושב שכשאתה מתמודד עם אנשים שמשתמשים בכל חומר אפשרי, ואתה לא. אז אתה נמצא בעמדת נחיתות.

בכל מקרה, לא קשור לטופ עולמי או לא 😃
להציב לעצמך מטרה להיות חזק כמה שאפשר באופן טבעי זאת מטרה נפלאה.
ואפשר לראות לא מעט בפורום שהגיעו להישגים לא נורמלים 😃

לא חושב שצריך לדחוף כל וחומר אפשרי כדי להיות בטופ וגם ממש לא חושב שצריך לעשות את זה מגיל 16 אגב
אין שום סיבה להזריק מגיל כזה, זה ברור.
את המיצוי של ההתקדמות אפשר לחוות באותה המידה גם כשמתחילים בשנות ה20 המוקדמות, אם לא מאוחר מכך אני מאמין.

ברמת העילית אמנם ליפטרים מזריקים פחות מבילדרים, אבל עדיין המינונים והחומרים הם גם ברמה פסיכית.

גם לשמור על מסת שריר וכוח ברמה של דן גרין זה פסיכי לחלוטין, ואני מאמין שיש שם גם GH מעבר לרשימה לא מבוטלת

מסכים איתך, למרות שאני חושב שכשאתה מתמודד עם אנשים שמשתמשים בכל חומר אפשרי, ואתה לא. אז אתה נמצא בעמדת נחיתות.

בכל מקרה, לא קשור לטופ עולמי או לא 😃
להציב לעצמך מטרה להיות חזק כמה שאפשר באופן טבעי זאת מטרה נפלאה.
ואפשר לראות לא מעט בפורום שהגיעו להישגים לא נורמלים 😃
זה לא נכון,
כי לא בהכרח כל חומר יעזור לך להגיע למטרה שלך..צריך לדעת לשחק עם חומרים בחכמה.

אם הבן אדם רוצה להיות הכי חזק ככל האפשר והוא מוכן לתת הכל אז בהצלחה,הוא יוכל להגיע לגבהים אם יאמין וזה לא מכריח הזרקות מגיל מוקדם

את המיצוי של ההתקדמות אפשר לחוות באותה המידה גם כשמתחילים בשנות ה20 המוקדמות, אם לא מאוחר מכך אני מאמין.

ברמת העילית אמנם ליפטרים מזריקים פחות מבילדרים, אבל עדיין המינונים והחומרים הם גם ברמה פסיכית.

גם לשמור על מסת שריר וכוח ברמה של דן גרין זה פסיכי לחלוטין, ואני מאמין שיש שם גם GH מעבר לרשימה לא מבוטלת
לא חושב,כי GH לא מקדם את המטרה שלו לפי דעתי ואחרי קריאה באירנטנט על GH אצל ליפטרים.
מסכים שעם ליפטרים זה שונה מבילדרים.

לא חושב,כי GH לא מקדם את המטרה שלו לפי דעתי
אני מכיר בילדר שמתחרה בעד 75 ולוקח GH - גם ליפטרים רוצים מקסימום מסת שריר יחסית לקטגוריה שהם מעוניינים להיות בה.
לכן זה ממש לא מדוייק שזה נוגד את המטרה - צריך לזכור שהוא בגובה ממוצע ושוקל בסביבות 115~ על פחות מ10%
אנשים ימכרו כיליה בשביל זה, לא רק יזריקו GH.

אני מאמין שרוב הטופ ליפטרים ששוקלים 100+ נמצאים על רשימה ארוכה של חומרים, שלא לדבר על הקטגוריות של עד 125 ומעלה.

בכל אופן זו ההשערה שלי

לא נורמלים זו הגדרה טובה.
אבל זה עדיין רחוק שנות אור ממה שאנשים משיגים עם חומרים.
דווקא ראיתי כמה אנשים טבעיים שהגיעו לתוצאות מעולות ואלוהים יודע מה היה קורה אם היו חושבים להזריק (וכן,הם התברגו בטופ העולמי )
אני מכיר בילדר שמתחרה בעד 75 ולוקח GH - גם ליפטרים רוצים מקסימום מסת שריר יחסית לקטגוריה שהם מעוניינים להיות בה.
לכן זה ממש לא מדוייק שזה נוגד את המטרה - צריך לזכור שהוא בגובה ממוצע ושוקל בסביבות 115~ על פחות מ10%
אנשים ימכרו כיליה בשביל זה, לא רק יזריקו GH.

אני מאמין שרוב הטופ ליפטרים ששוקלים 100+ נמצאים על רשימה ארוכה של חומרים, שלא לדבר על הקטגוריות של עד 125 ומעלה.

בכל אופן זו ההשערה שלי
מסכים אבל הרבה פעמים GH יעלה אותם במאסת שריר (מה שהם לא כ"כ מעוניינים בו בסופו של דבר,כי זו לא המטרה שלהם)
זה אוגר נוזלים ומעלה אותך במשקל מה שגם יפגע בך בקט'

זה לא נכון,
כי לא בהכרח כל חומר יעזור לך להגיע למטרה שלך..צריך לדעת לשחק עם חומרים בחכמה.

אם הבן אדם רוצה להיות הכי חזק ככל האפשר והוא מוכן לתת הכל אז בהצלחה,הוא יוכל להגיע לגבהים אם יאמין וזה לא מכריח הזרקות מגיל מוקדם

אני לא מבין גדול בחומרים, דיברתי על חומרים שהמשתמש יודע לבצע את העבודה איתם כמו שצריך.

לא נורמלים זו הגדרה טובה.
אבל זה עדיין רחוק שנות אור ממה שאנשים משיגים עם חומרים.

בהחלט רחוק, אין מה לעשות.
זה דיי דומה אם לא זהה לחלוטין, להשוואת בילדר מוזרק ללא.
אבל בהחלט אפשר להגיע רחוק גם בלי.

דווקא ראיתי כמה אנשים טבעיים שהגיעו לתוצאות מעולות ואלוהים יודע מה היה קורה אם היו חושבים להזריק (וכן,הם התברגו בטופ העולמי )
לא ממש סביר. מה שקורה כבר בקטגוריה של עד 82 זה מעל 750 טוטאל
עד 90 אני פחות מכיר, אבל עד 100 יש טוטאלים של למעלה מ900

מה שגם יפגע בך בקט'

יפגע בקטגוריה אולי למי שמתחרה עד 100.
משום מה אנחנו נוטים לחשוב ש110 ק"ג על 0 אחוז שומן זה לא כזה מטורף, אבל זה כן.
אם נלך הלאה, ותסתכל על אנשים כמו אריק ליליברידג', סטן אפרדינג, KK והסגנון .( עד 125 ), אני חושב ששם התשובה ברורה

זה דיי דומה אם לא זהה לחלוטין, להשוואת בילדר מוזרק ללא.
אין שום השוואה לדעתי.
אם תחשוב על אחוזים מההישג בפאוורליפטינג לקטגוריית משקל נתונה שהשיג טבעי ביחס למוזרק, ולעומת זאת על אנשים טבעיים שמפתחים את הגוף לעומת פרו בילדרים..

אם נלך הלאה, ותסתכל על אנשים כמו אריק ליליברידג', סטן אפרדינג, KK והסגנון .( עד 125 ), אני חושב ששם התשובה ברורה

אין שום השוואה לדעתי.
אם תחשוב על אחוזים מההישג בפאוורליפטינג לקטגוריית משקל נתונה שהשיג טבעי ביחס למוזרק, ולעומת זאת על אנשים טבעיים שמפתחים את הגוף לעומת פרו בילדרים..

להיות 82.5 קילו על טוטאל של מעל 750... מוזרק ככל שיהיה זה כישרון נדיר בהחלט.

ולגבי ההבדל בין ליפטינג לבילדינג...
אני לא יורד למיקרו. אבל ניתן לראות בקלות בנאדם שמוזרק לבנאדם שלא, בהנחה ששניהם באמת נותנים מעצמם ומשקיעים.

להיות 82.5 קילו על טוטאל של מעל 750... מוזרק ככל שיהיה זה כישרון נדיר
אף אחד לא אמר שלא צריך כשרון. מן הסתם הטופ זה מקסימום גנטיקה ומקסימום תנאים ועזרים

• פותח/ת השרשור
קיצר חבל לחיות בסרט

אם לא צוחקים על השאיפות שלך אתה לא שואף מספיק גבוה... 🖕
אני בן 18, שאיפות גבוהות, תן לי לחיות בסרט.
בהצלחה גם לך! נחמד מצדך. 🙄

אין שום השוואה לדעתי.
אתה צודק הלכתי על אלו שמגבילים את עצמם לקטגוריה..כמובן שSHW לא אמור להיות בעיה.

אבל נתת פה את סטן אפרדינג- שם ברור שהיה שימוש בGH והמאסת שריר שלו גבוהה יותר,לכן אני חושב שהוא חלש יותר מאנשים במשקלו.

לגבי החומרים מגיל 0-אני רק רוצה לומר משהו אחד.
אני מכיר בחור שבכיתה יא'-
אחרי חצי שנה של אימוני כוח שפף 160X5
דדליפט 205 עם מיניקוס קרוע ובנצ' של 110 ל1
כל זה שהוא שוקל מתחת ל70 ביום נתון.
ז"א - טוטאל של כמעט 500 על קט' של 67.5.
אם זו לא הדרך לשבור שיאי עולם ב67.5 אז אני לא יודע מה הדרך.

זה בחור שאני הכנסתי אותו לאימונים והוא היה בא איתי למכון וממש השאיר לי אבק,

בנוסף חן זוננרייך-שהבן אדם מפלצת שלא נראתה כמוהה שבכיף יכל להתברג בטופ העולמי ועד כמה שידוע לי לא נגע במזרק בחייו.

אלו הסיבות : שאני לא חושב שצריך לבוא בקו מחשבה שאם רוצים להיות מס' אחד,צריך להזריק מגיל 15 (או כל גיל צעיר שהתכוונו אליו)
זו דעתי,יהיה קשה להזיז אותי ממנה

אבל נתת פה את סטן אפרדינג- שם ברור שהיה שימוש בGH והמאסת שריר שלו גבוהה יותר,לכן אני חושב שהוא חלש יותר מאנשים במשקלו.

בנוסף חן זוננרייך-שהבן אדם מפלצת שלא נראתה כמוהה שבכיף יכל להתברג בטופ העולמי ועד כמה שידוע לי לא נגע במזרק בחייו.

אלו הסיבות : שאני לא חושב שצריך לבוא בקו מחשבה שאם רוצים להיות מס' אחד,צריך להזריק מגיל 15 (או כל גיל צעיר שהתכוונו אליו)

חתיכת כישרון הבחור שלך 😃
אם אני ב5 חודש על משקל 72 נתתי 100 ל5 , אולי גם לא יהיה סיכוי ?
חחחח
לבחור היה עבר באימונים? או שהוא בא ובפעם הראשונה עזרת לו ?

השאלה אם אפשר באמת לשפוט לפי התקדמות ראשונית...
ראה ערך אלברו מהפורום... אין לי מושג מה הוא הצליח להשיג באימונים הראשונים שלו... אבל התוצאות שלו היום מדהימות.
@alalalal

השאלה היא אם אתה מתכוון להגיע למינונים גדולים של 3+ גרם טסט-אי בשבוע בנוסף לעוד ממתקים(בדרך כלל עוד 2-3 אוראלים ועוד 1-2 חומרים להזרקה) בגיל שהוא נראה לי לפחות כגיל שבו בא השיא בפאוורליפטינג רואו (24-27) לא כדאי להתחיל בגיל 17-18 עם הדברים ה״רכים״ יותר? (300מ״ג רפואי/500מ״ג אנדרגרונד טסט-אי)

כי אני לא מבין איך בנאדם יגיע ממצב טבעי בגיל 21 למצב שיש לו טוטאל של 1000+ קילו בגיל 24 לא משנה כמה מוכשר הוא היה כטבעי.

כל בן אדם עם השאיפות שלו וההחלטות שלו, זה בהחלט סיכון גדול מאוד ויכול להיגמר בדרך טרגית (אם בחיים האישיים ואם בתשלום כבד בבריאות שלך.)

בג'וניורס הוא עשוי מחומר של רמה עולמית, אבל אני חושב שברמה שהוא הגיע אליה אין הרבה מה לגרד בלי מזרק, ולאיזור המשקל שלו אני משוכנע שהטוטאלים באופן, גבוהים בדי הרבה. הנה מצאתי :

הבחור שיאן עולם, והטוטאל הטוב שלו זה רמה של טופ אבסולוטי ( איך שאני רואה את זה האיזור של 1000+ זה כבר חזירי החזירים )
כי אני לא מבין איך בנאדם יגיע ממצב טבעי בגיל 21 למצב שיש לו טוטאל של 1000+ קילו בגיל 24 לא משנה כמה מוכשר הוא היה כטבעי.
אאל"ט זו אופנה חדשה לראות אנשים שחזקים ככה בגיל כזה, וקשה להאמין שאין לזה מחיר כבד

פשוט לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית