התלבטות חיי. :'(

בכללי ניראה לי אתה סגור על זה כבר אבל עדיין לחזק את עניין של תתחרה במרץ ואחריו ישר חיטוב, יהיה לך מספיק זמן להנות מהכל.

לגבי כל עניין הבנות.
אין מה לעשות רוב הנשים לפחות להכרות הראשונית יעדיפו מישהו שהוא יפה בשבילן, ברוב המקרים זה מישהו שרירי וחטוב. דרך אגב בחורה סתם ככה אף פעם לא תגיד לך את זה, היא תגיד שמראה זה לא חשוב ובלה בלה בלה, ותספר איך יותר חשוב לה האופי וכו', אבל תאכלס האופי באמת חשוב כאשר הוא נמצא בתוך מישהו שנראה בשבילה יפה.

עכשיו במקרה של הבחור בגיל 18 אז ממה שאני זוכר בגיל הזה כל מה שהיה חשוב זה להראות טוב וזהוא, ממה שאני מבין הוא רוצה להנות כלומר לזיין כמה שיותר ולכן כדאי באמת בשבילו לעשות חיטוב, אולי אחת מתוך 10 בנות ירצו אותו כאשר הוא על אחוז שומן גבוהה, אבל הוא מפספס את ה 9 האחרות שלרוב גם יהיו יותר יפות מאחת ההיא.

כל בחורה שיצאתי איתה אמרה תמיד שהיא אהבה איך אני נראה, וזה תמיד משהו שהייתי קצת חוקר יותר, וכן זה תמיד היה שהיא ראתה אותי ואהבה איך שאני נראה אם זה הגב הגדול או כתפיים (אני עוד קטן אבל מעל בחור ממוצע לגילו ולכן נאמרו המילים האלו). ואם הייתי לרוב שמן או משהו כזה הם כנראה לא היו מנסות להכיר אותי. ואני לא יוצא עם בנות שטחיות (לפחות אני חושב ככה)
כמובן שהמשך ההכרות הוא כבר על פי האופי שלי, כי בגיל 25+ רק יופי לא יחזיק בחורה (אבל כן עוזר במסיבות לסטוצים)

לסיכום לא רואה טעם להיות באחוז שומן גבוהה אם אתה מחפש לצאת עם בנות.

תגידו מה שתגידו בגיל הזה(אני בגיל שלו) לבנות אכפת הרבה מאיך שאתה נראה, גם לגוף וגם פנים, טיפוח כללי ועוד
גב וכתפיים הם באמת השרירים שבנות אוהבות, אבל הם אוהבות כל שריר קטן (אפילו תחת, האמת די הרבה)
אפשר להגיד שהגוף שלי באמת עזר לי לזיין הרבה - שזה מה שרוצים בעיקר בגיל הזה
ולא רק לזיין גם באופן כללי, אין דבר כזה שאני לא מדבר עם מישהו והיא לא נוגעת לי בידיים או בחזה, יש כאלה שעושות את זה בלי בושה וישר שולחות יד, הרוב לפחות.

קיצור, בנות זה עם שטחי, אם אתה רוצה לזיין הרבה עכשיו, תחטב.
אני די בטוח שתראי יותר טוב מכל הגברים בשכבת גיל שלך אם תחטב, אמור להיות לך מסת שריר די גבוהה.

ותאמין לי שברגע שתתרגל לכל המחמאות והזיונים אתה לא תרצה לעבור את ה14% בחיים, לקח לי הרבה זמן לקבל להתמודד עם העבודה שבשביל להתקדם הלאה במסת שריר אני חייב לעבור את האחוז הזה ולהמשיך עם המסה

תגידו מה שתגידו בגיל הזה(אני בגיל שלו) לבנות אכפת הרבה מאיך שאתה נראה, גם לגוף וגם פנים, טיפוח כללי ועוד
גב וכתפיים הם באמת השרירים שבנות אוהבות, אבל הם אוהבות כל שריר קטן (אפילו תחת, האמת די הרבה)
אפשר להגיד שהגוף שלי באמת עזר לי לזיין הרבה - שזה מה שרוצים בעיקר בגיל הזה
ולא רק לזיין גם באופן כללי, אין דבר כזה שאני לא מדבר עם מישהו והיא לא נוגעת לי בידיים או בחזה, יש כאלה שעושות את זה בלי בושה וישר שולחות יד, הרוב לפחות.

קיצור, בנות זה עם שטחי, אם אתה רוצה לזיין הרבה עכשיו, תחטב.
אני די בטוח שתראי יותר טוב מכל הגברים בשכבת גיל שלך אם תחטב, אמור להיות לך מסת שריר די גבוהה.

ותאמין לי שברגע שתתרגל לכל המחמאות והזיונים אתה לא תרצה לעבור את ה14% בחיים, לקח לי הרבה זמן לקבל להתמודד עם העבודה שבשביל להתקדם הלאה במסת שריר אני חייב לעבור את האחוז הזה ולהמשיך עם המסה

מכיר את זה כל כך ששולחות ידיים. 😛
גם עשיתי חיטובים בחיים שלי, אני יודע מה זה להיות שמן ואז חתיך וחטוב ואז שוב שמן.
זה ממש לא מה שמפריע לי.
בכל מקרה הבעיה נפתרה! והמצב אפילו לא כזה נוראי.
אני לא שמן כמו שחשבתי מסתבר. ☝️
בטח במרץ אני אהיה כמו תפוח אדמה מהלך. 🤪
תודה בכל מקרה!

בג'וניורס הוא עשוי מחומר של רמה עולמית, אבל אני חושב שברמה שהוא הגיע אליה אין הרבה מה לגרד בלי מזרק, ולאיזור המשקל שלו אני משוכנע שהטוטאלים באופן, גבוהים בדי הרבה. הנה מצאתי :

הבחור שיאן עולם, והטוטאל הטוב שלו זה רמה של טופ אבסולוטי ( איך שאני רואה את זה האיזור של 1000+ זה כבר חזירי החזירים )

אאל"ט זו אופנה חדשה לראות אנשים שחזקים ככה בגיל כזה, וקשה להאמין שאין לזה מחיר כבד

נכון,בג'וניורס.
מה שמצדיק את הנק' שלי שלא מחייב מזרק מכיתה יב' כדי להיות בטופ.

ואני לא כל כך עוקב אחרי פאוורליטרים מחול אני חייב לציין.
אבל הספיק לי חיפוש של 3 שניות באינטרנט לראות שלילברידג' שבר את ה275 של אפרדינג ב100פאונדס והוא צעיר ממנו ב20 שנה
השאלה היא אם אתה מתכוון להגיע למינונים גדולים של 3+ גרם טסט-אי בשבוע בנוסף לעוד ממתקים(בדרך כלל עוד 2-3 אוראלים ועוד 1-2 חומרים להזרקה) בגיל שהוא נראה לי לפחות כגיל שבו בא השיא בפאוורליפטינג רואו (24-27) לא כדאי להתחיל בגיל 17-18 עם הדברים ה״רכים״ יותר? (300מ״ג רפואי/500מ״ג אנדרגרונד טסט-אי)

כי אני לא מבין איך בנאדם יגיע ממצב טבעי בגיל 21 למצב שיש לו טוטאל של 1000+ קילו בגיל 24 לא משנה כמה מוכשר הוא היה כטבעי.

כל בן אדם עם השאיפות שלו וההחלטות שלו, זה בהחלט סיכון גדול מאוד ויכול להיגמר בדרך טרגית (אם בחיים האישיים ואם בתשלום כבד בבריאות שלך.)

פשוט זרקת פה חומרים ומינונים ואיבדתי אותך

נכון,בג'וניורס.
מה שמצדיק את הנק' שלי שלא מחייב מזרק מכיתה יב' כדי להיות בטופ.

ואני לא כל כך עוקב אחרי פאוורליטרים מחול אני חייב לציין.
אבל הספיק לי חיפוש של 3 שניות באינטרנט לראות שלילברידג' שבר את ה275 של אפרדינג ב100פאונדס והוא צעיר ממנו ב20 שנה

פשוט זרקת פה חומרים ומינונים ואיבדתי אותך
בקצרה
אם אתה טבעי עד גיל 21
איך תתברג בטופ (נגיד 1000 קילו טוטאל) בגיל 25-6 ?

אם רוצים להיות בטופ חייב להיות מוזרקים מגיל 17?

אתה תוכל,פשוט לא בטירונות ואתה תצטרך לחתור למקום שבו תוכל להתאמן

לא חושב שצריך לדחוף כל וחומר אפשרי כדי להיות בטופ וגם ממש לא חושב שצריך לעשות את זה מגיל 16 אגב
צר לי להגיד לך חבר, אבל אם אתה רוצה להיות בטופ אתה חייב להזריק מגיל מוקדם.
זה נכון לגביי ספורטאים בתיכון שרוצים לקבל מלגה וזה נכון לספורטאים עם שאיפות אולימפיות כלשהן.
אין מה לעשות, זו המציאות. זה נכון בעיקר בספורט כח.
האם זה שווה את זה?
לדעתי בPL זה לא שווה את זה..לפחות אם אתה כבר דופק את המערכת ההורמונלית שלך, תעשה מזה כסף.
בקצרה
אם אתה טבעי עד גיל 21
ההר,‏ התחיל להתאמן בגיל 21 ואחריי 6 שנים הוא בטופ סטרונגמן בעולם..

זה נכון לגביי ספורטאים בתיכון שרוצים לקבל מלגה וזה נכון לספורטאים עם שאיפות אולימפיות כלשהן.
האם זה שווה את זה?
לדעתי בPL זה לא שווה את זה..לפחות אם אתה כבר דופק את המערכת ההורמונלית שלך, תעשה מזה כסף.

הוא התחיל להתאמן , לא התחיל להזריק (שיחק כדורסל לפני ובטח גם אז עשה אימוני כוח..)
בנוסף סטרונגמן =/= פאוורליפטינג

אין דבר כזה שאני לא מדבר עם מישהו והיא לא נוגעת לי בידיים או בחזה, יש כאלה שעושות את זה בלי בושה וישר שולחות יד, הרוב לפחות.

מכיר את זה כל כך ששולחות ידיים. 😛
אם הן שולחות ידיים ישר בלי בושה, תשלחו גם ידיים, מה זה האפלייה הזאת

בקצרה
אם אתה טבעי עד גיל 21
אם אתה מחזיק 730 קילו טוטאל בגיל 18.אתה תתברק בטופ בגיל 25-26

האם זה שווה את זה?

אז חבר,זה תלוי בטופ של איזה תחום,מההיכרות שלי עם PL ומדברים שאני ראיתי,לא צריך להתחיל להזריק מגיל 16 כמו שמציירים את זה

אני גם לא מבין תקשקשת הזאת.
אין בעיה להגיע לפיק של חייך כמוזרק גם בגיל 30 ויותר.
10 שנות הזרקה זה מספיק זמן להוציא 95% +

אצל אדם טבעי יותר אפקטיבי להתאמן בגיל 25 מבגיל 30, על חומרים זה פשוט לא משנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית