הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיפור אישי

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב אולי לא מתאים לפורום אבל בכל זאת אולי יעזור למנוע מכמה ילדונים כמוני לעשות שטויות. קצת רקע אני בחור בן ,20 לקראת סיום הנדסאי מכונות בוגר בית ספר צבאי ללא היסטוריה של מחלות.נפשיןת כלשהם.
לפני קצת יותר מחצי שנה התחלתי את הסייקל הראשון שלי מייד אחרי ההתאוששות משבר בקרסול(מיד אחרי הורדת גבס) זו כבר טעות ראשונה אבל מינורית.
הרצתי 500 אנטט בשבוע למשך 12 שבועות בסייקל הזה הכוח היה בשמיים המצב רוח בסוג של היי ושלא נדבר על הסקס..
כאשר סיימתי את הסייקל. יצאתי לתקופת פיסיטי סטאנדרטית ואז חטפתי את הקראש של החיים דכאונות חוסר רצון לקום מהמיטה חוסר חשק מיני ועשיתי הכל הכל לפי הספר פרגניל במהלך הסייקל כלומיד ןטמוקסי בפרוטוקול פיסיטי
שבועים אחרי הפיסיטי החלטתי שזהו לא יכול יותר חייב להתחיל שני אז כמו מכור לסמים אפילו שאין עלי גרוש הצלחתי להשיג סייקל של 750 סוסטנון ו150 אצטט בשבוע גם בסייקל הזה הכוח בשמיים המחמאות לא מפסיקות לבוא אבל המצב הנפשי שלי פה מישתנה ,הפכתי לאדם עצבני שלא שולט בעצמו וזה הביא למריבות עם ההורים ואפילו עד למצב שהזמינו לי משטרה ,את הלימודים חודשיים לפני הסוף אני לא במצב נפשי לסיים ואת זה אני אומר אפילו שעכשיו אני עדיין בתוך הסייקל.התכנית היא לחתוך לחיטוב ולסיים את הסייקל הזה בצקווה שאני לא יגע שוב פעם בחומרים(כן כן פיתחתי תלות)אני בסייקל הראשון אמרתי לי זה לא יקרה סייקל אחד ומפסיק.....
אולי פתחתי פה עניים לכמה ילדונים שעדיין מתלבטים ואני חד משמעית אומר זה לא שווה את זה כל עוד אתם לא מתחרים אוו שזה המקצוע שלכם.

לא נוח לי לשתף אבל אמרתי לעצמי אם זה ימנע מילדונים להישתמש זה שווה הכל
כל כך

מעבר לפגיעה הפיזית, אצל ילדים הפגיעה המנטלית חמורה יותר
והראית את זה מצויין

אתה בטח יודע כמה אנשים הסטתי לשימוש בחומרים, ואני ממש מתחרט על זה ):

• פותח/ת השרשור
היה לאייל אשכול דומה לשלי אמנם הייתי יותר עדין ממנו אבל אני זוכר שקראתי את האשכול אמרתי לעצמי אייל מטומטם(אייל מקווה שתסלח לי) ושלי זה לא יקרה . אייל כבר מזמן הביא פה את הנקודה האדומה וחבל שהתעלמתי ממנה

צודק במיליון אחוז, גם אני ברוב טיפשותי עשיתי סייקל ראשון - עכשיו בפיסיטי.

החלטתי בחיים לא לגעת בזה יותר.

מחכה בקוצר רוח לסיים את הפי סי טי ולעשות בדיקות דם ולהיות רגוע שהכל בסדר

תודה על השיתוף.
אני מקווה שאתה מרגיש הרבה יותר טוב כעת, ושאת הלקחים והמסקנות שלך למדת ותיישם.
העיקר הבריאות (קלישאה, כן), שמור על עצמך.

אם לא אכפת לך, מאוד מעניין אותי לדעת מדוע בסייקלים שעשית, בדיוק לפי הספר, ב-PCT הרגשת כל כך סמרטוט.
דווקא ממה שאני קורא בפורום, PCT מדוייק אמור למזער את התופעות שתיארת.
האם יש עוד פרמטרים שהשפיעו על כך?
זה די גורם לי לחשוש שאם אי פעם ארצה לבצע סייקל, אין מנוס מדאון רציני ב-PCT ואף לאחריו....

@Tom
@Eyal
@Aviad Barak

אולי תוכלו להאיר מעט יותר בנושא?

כי כל אחד מגיב אחרת, זה לא מדעי
אני מכיר הרבה הרבה מתאמנים שלאחר סייקל לא עושים PCT ולדבריהם הם לא מרגישים שום דאון, ושום חוסר חשק מיני

מעריך את השיתוף אבל נראה לי לקחת את זה קשה. כל אחד מגיב שונה לסייקל ואי אפשר לדעת ולצפות מה יהיה.
באופן אישי - סייקל לא סייקל אני אותו דבר.... אבל אני מזמן לא בגיל ההתבגרות ששם הכל קיצוני. חיים קשים עם סייקל ובלי 😁

סימון - אני בן 24 וכרגע בסייקל 750מג אננטט ו600 בולדנון.
אני יכול להגיד לך שאני הרבה יותר עצבני וטעון, כל דבר משגע אותי והשינויים ממצב רוח מאושר למצב רוח עצבני באים והולכים בשניה.
כמובן שאני מצליח לשלוט בזה ויודע שכשאני בסייקל אני מוריד הילוך מבחינת יחסים עם אנשים ומשתדל לפתור הכל בדרכים נעימות.

בכל מקרה כל מי שנכנס לעולם הסייקלים יכול להעיד שזה תמיד מתחיל ב"אני אריץ רק סייקל אחד ואולי קלן בחיטוב שאחריו" ונגמר בכמות סייקלים בלתי מבוטלת.

מי שלא מסוגל להבין את התופעות לוואי ולהתמודד איתם גם אם הן קשות שלא יכנס לסייקל מלכתחילה - כי זה כמעט אף פעם לא נגמר בסייקל אחד.

סימון - אני בן 24 וכרגע בסייקל 750מג אננטט ו600 בולדנון.
אני יכול להגיד לך שאני הרבה יותר עצבני וטעון, כל דבר משגע אותי והשינויים ממצב רוח מאושר למצב רוח עצבני באים והולכים בשניה.
כמובן שאני מצליח לשלוט בזה ויודע שכשאני בסייקל אני מוריד הילוך מבחינת יחסים עם אנשים ומשתדל לפתור הכל בדרכים נעימות.

בכל מקרה כל מי שנכנס לעולם הסייקלים יכול להעיד שזה תמיד מתחיל ב"אני אריץ רק סייקל אחד ואולי קלן בחיטוב שאחריו" ונגמר בכמות סייקלים בלתי מבוטלת.

מי שלא מסוגל להבין את התופעות לוואי ולהתמודד איתם גם אם הן קשות שלא יכנס לסייקל מלכתחילה - כי זה כמעט אף פעם לא נגמר בסייקל אחד.

אני חושב שההתמכרות האמתית היא לאימון טוב. אבל זה קורה רק למי שנכנס לזה מתוך אהבה אמיתית לספורט. ברגע שהחומרים נכנסים ואתה מתחיל להתאמן כמו שתמיד חלמת להתאמן, קשה מאוד לעצור את זה.
מישהו פעם אמר לי משהו שנשמע לי די נכון : "כשאתה על חומרים הכל חרא חוץ מכשאתה מתאמן" .

תראה כמו שרשמתי מקודם, זה לא בהכרח צריך להיות קיצוני כמו מה שאתה חווה, אבל אתה ממש לא חריג.
מעניין מה עובר עליך כשאתה על טרן.

צריך לדעת למנף את האנרגיות שיש לך בסייקל לדברים שיעזרו לך בחיים (לא רק אימונים).
ובנתיים הטרן זה מבחינתי על קו האסור - מעדיף להגיע למינונים גבוהים מחומרים אחרעם בנתיים.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון היה מדהים בסייקל השני הפכתי לסוג של חיה מבחינה התנהגותית ,אני תמיד הייתי בן אדם רגוע ואם ניתן לומר על עצמי גם אדם איכותי ולא סוג של עבריין.
בסייקל השני מי שהיה זורק לי מילה לא במקום פשןט אימללתי אותו במילים עדינות

כי כל אחד מגיב אחרת, זה לא מדעי
אני מכיר הרבה הרבה מתאמנים שלאחר סייקל לא עושים PCT ולדבריהם הם לא מרגישים שום דאון, ושום חוסר חשק מיני
זה לא מדעי? אז מה זה? פסאודומדע?
החשש העיקרי אינו דווקא מדיכאון אלא ממגוון בעיות רפואיות שעלולות להופיע מפגיעה במערכות השונות. לרוב אדם שיסבול מרייג' במהלך שימוש בחומרים הוא אחד שהאגרסיביות היא חלק בלתי נפרד מאופיו. אני יכול להעיד לגביי למשל (לא שיש לדוגמא הפרטית משמעות יתרה) שמעול לא סבלתי מרייג' או אפילו חוסר סבלנות שמעבר לנורמה גם בסייקל מאוד אנדרוגני ולא סבלתי מדיכאון בתקופת ה-pct או לאחריה.
אני מסכים וטוען תמיד שמרבית המשתמשים פותחים בשימוש ללא הבנה מספקת ומסתפקים רק בפרטים טכניים שבסייקל וזאת טעות וחוסר אחריות.

מעניין מה עובר עליך כשאתה על טרן
טרן הוא בין החומרים הבודדים שעדיין לא יצא לי להשתמש בהם. לא בגלל חוסר רצון, אלא פשוט מפני שבתקופה שהייתי צורך הרבה, הוא לא היה נפוץ בארץ כמו עכשיו (קראתי בזמנו באינטרנט על Finaplex, אבל בארץ לא היתה אליו גישה).
יש לי תחושה שתופעות הלוואי שמייחסים לטרן הן overrated.

לרוב אדם שיסבול מרייג' במהלך שימוש בחומרים הוא אחד שהאגרסיביות היא חלק בלתי נפרד מאופיו
מסכים פלוס. בעבר התפרנסתי מעבודה שמצפה ואף דורשת ממך להיות אלים. אני יכול לומר כמעט בוודאות שברוב המקרים בהם נקטתי באלימות זה היה בסיטואציות שחייבו תגובה מעין זו. לא זכור לי מקרה שמישהו נפגע סתם כי הייתי בסייקל. הדבר היחידי שהרגשתי כשהייתי בסייקל (רוב ימות השנה) היה "עזבו אותי באמא 'שכם תנו לישון".

אגב היה סיפור מפורסם על מתאבק שחטף רייג' ורצח את אישתו והבן שלו.
(ובסוף התאבד)

כריס בנואה
Chris-Benoit-5-1.jpg

טרן הוא בין החומרים הבודדים שעדיין לא יצא לי להשתמש בהם. לא בגלל חוסר רצון, אלא פשוט מפני שבתקופה שהייתי צורך הרבה, הוא לא היה נפוץ בארץ כמו עכשיו (קראתי בזמנו באינטרנט על Finaplex, אבל בארץ לא היתה אליו גישה).
יש לי תחושה שתופעות הלוואי שמייחסים לטרן הן overrated.

עשיתי סייקל אחד של טרן. ישבתי וציפיתי להפוך לבנאדם משוגע ועצבני. כלום. חוסר שינה והזעה. העלתי מינונים. כמעט גרם וחצי טרן... חוץ מזה שהתנשפתי כמו משוגע הכל היה רגיל.

הדבר היחידי שהרגשתי כשהייתי בסייקל (רוב ימות השנה) היה "עזבו אותי באמא 'שכם תנו לישון".
זה באיזה סייקל, של כדורי שינה? טסט מגביר רייג', מי שלא מרגיש את זה כנראה מזריק לעצמו שמן תינוקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית