הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סיפור אישי

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
טוב אולי לא מתאים לפורום אבל בכל זאת אולי יעזור למנוע מכמה ילדונים כמוני לעשות שטויות. קצת רקע אני בחור בן ,20 לקראת סיום הנדסאי מכונות בוגר בית ספר צבאי ללא היסטוריה של מחלות.נפשיןת כלשהם.
לפני קצת יותר מחצי שנה התחלתי את הסייקל הראשון שלי מייד אחרי ההתאוששות משבר בקרסול(מיד אחרי הורדת גבס) זו כבר טעות ראשונה אבל מינורית.
הרצתי 500 אנטט בשבוע למשך 12 שבועות בסייקל הזה הכוח היה בשמיים המצב רוח בסוג של היי ושלא נדבר על הסקס..
כאשר סיימתי את הסייקל. יצאתי לתקופת פיסיטי סטאנדרטית ואז חטפתי את הקראש של החיים דכאונות חוסר רצון לקום מהמיטה חוסר חשק מיני ועשיתי הכל הכל לפי הספר פרגניל במהלך הסייקל כלומיד ןטמוקסי בפרוטוקול פיסיטי
שבועים אחרי הפיסיטי החלטתי שזהו לא יכול יותר חייב להתחיל שני אז כמו מכור לסמים אפילו שאין עלי גרוש הצלחתי להשיג סייקל של 750 סוסטנון ו150 אצטט בשבוע גם בסייקל הזה הכוח בשמיים המחמאות לא מפסיקות לבוא אבל המצב הנפשי שלי פה מישתנה ,הפכתי לאדם עצבני שלא שולט בעצמו וזה הביא למריבות עם ההורים ואפילו עד למצב שהזמינו לי משטרה ,את הלימודים חודשיים לפני הסוף אני לא במצב נפשי לסיים ואת זה אני אומר אפילו שעכשיו אני עדיין בתוך הסייקל.התכנית היא לחתוך לחיטוב ולסיים את הסייקל הזה בצקווה שאני לא יגע שוב פעם בחומרים(כן כן פיתחתי תלות)אני בסייקל הראשון אמרתי לי זה לא יקרה סייקל אחד ומפסיק.....
אולי פתחתי פה עניים לכמה ילדונים שעדיין מתלבטים ואני חד משמעית אומר זה לא שווה את זה כל עוד אתם לא מתחרים אוו שזה המקצוע שלכם.

החשש העיקרי אינו דווקא מדיכאון אלא ממגוון בעיות רפואיות שעלולות להופיע מפגיעה במערכות השונות.
לדאבוני הרב, מנסיון אישי, מסכים גם פה. הבעיה פה היא שבד"כ לא מדובר בנזק מיידי, ואתה מבחין בנזקים כאשר הנזק כבר הצטבר וקשה יותר לתיקון. מערכות בגוף קשורות ותומכות אחת בשניה, וכשאחת סובלת מכשל מסויים זה עלול להשליך על האחרות.
זה באיזה סייקל, של כדורי שינה? טסט מגביר רייג', מי שלא מרגיש את זה כנראה מזריק לעצמו שמן תינוקות.
אני לא יודע מי אתה, ואני לא יודע איזה ניסיון יש לך עם חומרים. אני לא אשחק איתך למי יש זין יותר גדול.
החומרים שלקחתי באותה תקופה היו כולם רפואיים.

נערך לאחרונה:
לא ברור לחלוטין מה השתבש אצלך.
עברת בדיקות דם לאורך התהליך? לפני? במהלך הסייקל? לאחריו?

לא ברור לי למה עלית ל750 מ"ג אם גם הרגשת תלות בחומר וגם היה לך כבד על הכיס?

נחמד לעלות למגדל השן וללמד לקחים, וגם אין ספק שאפשר ללמוד משהו מנסיון של כל אחד - אבל חשוב גם לשים את האצבע על נקודות התורפה קודם לכן.

עם מסר אחד בפוסט שלך אין ספק שאני מסכים, זה לא משחק ילדים.

בנוגע לטר
טרן הוא בין החומרים הבודדים שעדיין לא יצא לי להשתמש בהם. לא בגלל חוסר רצון, אלא פשוט מפני שבתקופה שהייתי צורך הרבה, הוא לא היה נפוץ בארץ כמו עכשיו (קראתי בזמנו באינטרנט על Finaplex, אבל בארץ לא היתה אליו גישה).
יש לי תחושה שתופעות הלוואי שמייחסים לטרן הן overrated.
אני לא יודע מה התכוונת באוברייטד, תופעות הלוואי של טרן אינן אלה שמרבית המשתמשים נוטים לפחד מהן (לרוב במשגה). טרן אנדרוגני מאוד ולכן אינו פוגע בחשק המיני, הוא אינו מעלה פרולקטין כמו ננדרולון למרות היותו פרוגסטרין, כמעט ואינו מעלה רמות אסטרוגן ואפילו התופעות האנדרוגניות, מאחר ואינן קשורות בהמרה ל-DHT שוב אינן אלה שהמשתמש הממוצע משקשק מהן.
מצד שני טרן עושה שמות בלחץ הדם, הפרעות השינה וההזעות מאוד מעיקות ולבסוף ההיקשרות שלו לרצפטור כה איכותית שהוא מביא להשבתה מהירה מאוד באופן יחסי.
ואחרי כל זה מבחינתי הוא במדרגה נפרדת מכל סטרואיד אחר...

התכוונתי בעיקר לחלומות הבעתה, ללילות לבנים שטופי זיעה, לרייג' מטורף, ולכל הדברים שפיט רוביש מספר עליהם במניפסט שלו על טרן.
פיט רוביש אומר כל כך הרבה שטויות בסירטונים שלו שבאמת נוצרת קצת הרגשה של הגזמת ברו-סאיינס.

מניסיון- עדיף לסדר את כל העניינים הנפשים לפני שניגשים לחומרים. סייקל עורר בי עצבנות שלא חשבתי שיש לי(במידה כזאת שאנשים פשוט חתכו לצדדים ולא התסכלו בעיניים). לא ישנתי איזה 3 4 לילות והייתה תקופה שחשבתי שהתחרפנתי. שילבתי עוד מספר סמים- אז אולי התופעות היו מהם.. חשק מיני שגובל בהפרעה נפשית. באופן כללי אחלה חוויה אבל לא לכולם.

לא שהאשכול הזה ימנע שימוש- אבל נחמד לשמוע שזה כמו כל תרופה - אינדיבידואלי.

לדאבוני הרב, מנסיון אישי, מסכים גם פה. הבעיה פה היא שבד"כ לא מדובר בנזק מיידי, ואתה מבחין בנזקים כאשר הנזק כבר הצטבר וקשה יותר לתיקון. מערכות בגוף קשורות ותומכות אחת בשניה, וכשאחת סובלת מכשל מסויים זה עלול להשליך על האחרות.

אני לא יודע מי אתה, ואני לא יודע איזה ניסיון יש לך עם חומרים. אני לא אשחק איתך למי יש זין יותר גדול.
מסכים איתך לגבי ההשלכות בגוף , שמע גם אני במצב חרבנה כמעט שנה מושבת ואני עובר כעת בדיקות והכל , בקרוב אני יעלה פוסט על כל מה שעברתי מתחילת הסייקלים שלי עד עכשיו . אני מנסה להעלות שוב את ה lh fsh ללא התערבות רפואית למרות שאני רוצה אבל הרופאים פשוט שמים זין סליחה על המילה , אז עכשיו אני מנסה שוב פרגניל ו hmg וכלומיד נראה מה יהיו תוצאות בדיקות הדם בעוד כחודשיים

@stitch

שמע אני לא מסכים לגבי זה אחי "טסט מגביר עצבנות וכו"
אני על 500 טסט אנטט והעצבים שלי לא גבוהים
אותו דבר בעצם מהבחינה הזאת
ויש לי חברה איכותית של טסט אזלא נראה לי זאת בעיה

@stitch

אחת מתופעות הלוואי הקשורות בעלייה חדה ברמת האנדרוגניות היא אגרסיביות. לא כל תופעת לוואי אנדרוגנית מופיע בצורה בולטת אצל כל אחד. יש כאלה שמתכסים באקנה, אחרים בעור שמן ואצל חלק רמת האגרסיביות נראית חריגה.

מסכים איתך לגבי ההשלכות בגוף , שמע גם אני במצב חרבנה כמעט שנה מושבת ואני עובר כעת בדיקות והכל , בקרוב אני יעלה פוסט על כל מה שעברתי מתחילת הסייקלים שלי עד עכשיו . אני מנסה להעלות שוב את ה lh fsh ללא התערבות רפואית למרות שאני רוצה אבל הרופאים פשוט שמים זין סליחה על המילה , אז עכשיו אני מנסה שוב פרגניל ו hmg וכלומיד נראה מה יהיו תוצאות בדיקות הדם בעוד כחודשיים
ליאור תגיד , השבתה של שנה זה לא גובל כבר בהתערבות של trt לצמיתות? האם יש סיכוי אחרי שנה שהמערכת תחזור להומוסטזיס?

אופק... לא ברור לי למה נשברת שבועיים אחרי הPCT ולא נתת לגוף שלך עוד שלושה ארבעה שבועות לשקם את עצמו....
זרקת את כל ה PCT שעשית לפח ופגעת באופן עוד יותר חמור במערכת ההורמונלית שלך!!!
אתה לא איזה סייקליסט בן 50/60 שמתכוון להזריק לעצמו 1-2 מ"ג טסט על בסיס קבוע ללא הפסקה...
אני מציע לך בחום לשקול לאחר הסייקל הנוכחי לקחת את ה PCT יותר ברצינות ולהבין שהליך השיקום של המערכת ההורמונלית לא מסתיים עם הכדור האחרון של הטמוקסיפן
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

ליאור... אתה שנה ללא חומרים ועדיין מרגיש בעיה או חוסר חשק מיני ?? אשמח אם תשתף

אופק... לא ברור לי למה נשברת שבועיים אחרי הPCT ולא נתת לגוף שלך עוד שלושה ארבעה שבועות לשקם את עצמו....
זרקת את כל ה PCT שעשית לפח ופגעת באופן עוד יותר חמור במערכת ההורמונלית שלך!!!
אתה לא איזה סייקליסט בן 50/60 שמתכוון להזריק לעצמו 1-2 מ"ג טסט על בסיס קבוע ללא הפסקה...
אני מציע לך בחום לשקול לאחר הסייקל הנוכחי לקחת את ה PCT יותר ברצינות ולהבין שהליך השיקום של המערכת ההורמונלית לא מסתיים עם הכדור האחרון של הטמוקסיפן
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

ליאור... אתה שנה ללא חומרים ועדיין מרגיש בעיה או חוסר חשק מיני ?? אשמח אם תשתף
מרגיש חוסר חשר מיני , אבל יכול להיות זה בא לידי ביטוי בגלל פרולקטין גבוהה , לוקח עכשיו דוסטי ואני מרגיש בן זונה חשק מיני עלה , לפני שבוע עשיתי בדיקות דם והפרולקטין על 280
ליאור תגיד , השבתה של שנה זה לא גובל כבר בהתערבות של trt לצמיתות? האם יש סיכוי אחרי שנה שהמערכת תחזור להומוסטזיס?
אני בודק את האפשרות , אבל קודם מנסה שוב pct לפני שאני מתחיל trt מחכה לייעוץ מרופא . בנתיים אני מקבל ייעוץ מבן אדם שאני הכי סומך עליו @Tom

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 35.4 · צפיות: 187
מרגיש חוסר חשר מיני , אבל יכול להיות זה בא לידי ביטוי בגלל פרולקטין גבוהה , לוקח עכשיו דוסטי ואני מרגיש בן זונה חשק מיני עלה , לפני שבוע עשיתי בדיקות דם והפרולקטין על 280

אני בודק את האפשרות , אבל קודם מנסה שוב pct לפני שאני מתחיל trt מחכה לייעוץ מרופא . בנתיים אני מקבל ייעוץ מבן אדם שאני הכי סומך עליו @Tom
עניין הייעוץ הדדי... 😃

כמו שאתם שמים לב ל lh fsh השבתה מוחלטת , בקרוב תהיה עלייה ואני ישמח לשתף את כולם וגם לעזור . להיות במצב כזה זה לא פשוט צריך לדעת גם לצאת מיזה

לסטי'צ יש יותר גדול.

@stitch

זה לא מה שאני מכיר מכל מי שסביבי לקח טסט, אבל סבבה. מקבל.

כמו שאתם שמים לב ל lh fsh השבתה מוחלטת , בקרוב תהיה עלייה ואני ישמח לשתף את כולם וגם לעזור . להיות במצב כזה זה לא פשוט צריך לדעת גם לצאת מיזה
וואו... לא נעים ! מאחל לך בהצלחה אחי
הסייקל האחרון שלך היה ארוך? (מעל 3-4 חודשים) ?
באיזה חומרים השתמש ?
עשית PCT מייד כשסיימת אותו ?

וואו... לא נעים ! מאחל לך בהצלחה אחי
הסייקל האחרון שלך היה ארוך? (מעל 3-4 חודשים) ?
באיזה חומרים השתמש ?
עשית PCT מייד כשסיימת אותו ?
אני זה סיפור אחר , השתמשתי גם עם ארוכים וגם עם קצרים טרנים דקה , בסייקלים האחרונים עשיתי פיסיטי , אבל זה לא עזר . בא נגיד במצטבר עשיתי איזה 6 שנים של סייקלים מתוכם 2 סייקלים בשנה ופיסיטי מדי פעם וגם לא מלא . עשיתי הרבה שטויות עם הרבה חומרים דיבול ואנדרול . מבחינת כבד הוא נקי ואשכים בריאים , היום עברתי אולטרסאונד ואין וריקולציה , נראה מה הלאה

בנוגע לטר

אני לא יודע מה התכוונת באוברייטד, תופעות הלוואי של טרן אינן אלה שמרבית המשתמשים נוטים לפחד מהן (לרוב במשגה). טרן אנדרוגני מאוד ולכן אינו פוגע בחשק המיני, הוא אינו מעלה פרולקטין כמו ננדרולון למרות היותו פרוגסטרין, כמעט ואינו מעלה רמות אסטרוגן ואפילו התופעות האנדרוגניות, מאחר ואינן קשורות בהמרה ל-DHT שוב אינן אלה שהמשתמש הממוצע משקשק מהן.
מצד שני טרן עושה שמות בלחץ הדם, הפרעות השינה וההזעות מאוד מעיקות ולבסוף ההיקשרות שלו לרצפטור כה איכותית שהוא מביא להשבתה מהירה מאוד באופן יחסי.
יש סטרואידים ויש עוד חומר מעניין שנקרא טרן.... זה דברים שונים לחלוטין. סייקלים שלי בדרך כלל מגיעים ל6 שבועות ושם נעצרים.

לגבי הדיכאון כנראה זה משתנה מאדם לאדם החומרה, אסור לשכוח את הגיל שלך שבפני עצמו הוא בעייתי ביחד עם הלחץ של הלימודים, לי דווקא עבר בסבבה.

עכשיו אני מריץ סייקלון מצחיק שאין לו שום מטרה מעניינת רק רוצה לבדוק מה קורה שעושים שבוע דיבול 30MG בהפרש מדויק של 8 שעות.
שבוע וויני, ו4 טרן, עם HCG בלי טסט, אני סקרן כי לאף אחד אצלנו לא יורד הליבידו במשפחה בסולואים וזה מוזר ולהפך אפילו עולה (שאף אחד לא ינסה זה לא בריא, אני פשוט לא 100% בראש).
בעיקרון המטרה שלי זה לבדוק
1.אם אפשר להרגיש את הטרן מהר יותר עם הקדמה של דיבול וויני שיהיה קצת יבש, ואז טרן.
2.לבדוק מה יקרה לחשק המיני.
3.ליראות איך יהיה PCT עם DECAPEPTYL במקום CLOMID(אני מקווה שאגיע לשיתוק מלא כי מסוכן לקחת כשאין שיתוק מלא זה OVERKILL).
FRDERIC DELAVIER אני ממליץ בחום על הספרים.(סתם כי משעמם לי).
DNP לא השגתי לצערי האוקראיני הבן **** לא מבין אנגלית.

בנוגע לטר

תגיד, זה נכון שטרן הוא נגזרת של פינפליקס(תרופה לבהמות)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית