הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני תכלס משיג שרירים מהר?

• פותח/ת השרשור Man
  • פורסם בתאריך

Man

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום חברים,

לוקח בחשבון שזה שאלה שיכולה לעצבן אנשים שמתאמנים שנים להגיע לתוצאות אבל מעדיף לשאול.

יש דרך להתנפח מהר? אני רוצה להשיג שרירים ככה במידה מספקת, תכלס בשביל להשיג בחורות, בלי שטויות מסביב. זה המטרה היחידה.

אישית שונא להתאמן אבל כנראה שאין ברירה ואני אעשה מה שצריך. רציתי רק להתייעץ איתכם איך אני עושה את זה במינימום זמן וסבל.

יש לי אפשרות לקנות מה שצריך, אז אם יש דברים מנפחים שיכולים לעזור דברו אליי. ובכללי כל שיטה להתנפח , כל שיטה לגדול,

אפילו שלא יהיה באמת, רק שיראה ככה, כמו שאמרתי, בשביל בחורות נטו.

בן 18 אם זה חשוב.

אשמח לשמוע כל עצה ממכם , תודה.

חיי באשליה גדולה אין צאנס שתשיג תוצאות בזמן מועט אולי רק בעזרת סטרואידים אבל שתבין שזה לא משתלם אם אתה לא אוהב להתאמן אל תתאמן!

• פותח/ת השרשור
חיי באשליה גדולה אין צאנס שתשיג תוצאות בזמן מועט אולי רק בעזרת סטרואידים אבל שתבין שזה לא משתלם אם אתה לא אוהב להתאמן אל תתאמן!

אי אפשר לקבל משהו נחמד כזה? אבקת חלבון וזה?

היה איזה תקופה שהתאמנתי חודשיים היה לי קצת שרירים בידיים אבל הפסקתי זה סבל, אבל אכלתי רק שטויות כל היום (בעיקר ממתקים וכאלה)

קראתי פעמיים את הפוסט שלי שוב, ואני מתקשה להבין מהיכן הסקת את זה ..

שמע אחי ניתוח לקוביות זה כמו סיליקון לבחורה, זה פשוט לא זה

אין כאן קיצורי דרך, למעט שימוש בחומרים אנאבוליים מה שאני לא הייתי ממליץ להשתמש לפני גיל 21.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך .. טוב לא ציפיתי לתשובה אחרת אבל לא היה לי מה להפסיד ששאלתי. תודה!

הבעיה שאני לא אוהב את זה אתה מבין? כל שניה בחדר כושר היה סיוט אז בעייתי מאוד לעשות את זה.

תתחיל, אולי עם הזמן תתאהב בזה.
אני בטוח שיש עוד דברים בחיים שאתה לא אוהב ובכל זאת עושה.

יש דרך להתנפח מהר?
חומרים, וגם עם חומרים תצטרך להשקיע
אני רוצה להשיג שרירים ככה במידה מספקת, תכלס בשביל להשיג בחורות, בלי שטויות מסביב. זה המטרה היחידה.
מי שמתאמן בשביל בחורות יפסיק להתאמן מהר.. בנות אוהבות בנים שמתאמנים כי יש להם ביטחון עצמי, לך תלמד פיקאפ או משהו
אישית שונא להתאמן אבל כנראה שאין ברירה
אז אתה לא יודע להתאמן ונגיד והיית יודע ועדיין לא היית אוהב, לא היית ממשיך להתאמן.

תשנה את הגישה שלך ואם תצטרך עזרה תפנה אלי בפרטי

• פותח/ת השרשור
אתם מוכנים להפסיק לענות לו ? אתם לא רואים שהוא סתם מטריל ומעיק?

מה הקשר, אני רוצה לעשות משהו,

באתי לשאול שאלה מפני שאני לא מבין בנושא כלום, קיבלתי תשובה וסבבה.

מה מטריל מה יש לך

רק אל תאמין לאיזה מדריך במכון שינסה למכור לך אבקת חלבון/גיינר/כל דבר אחר בטענה שזה ינפח אותך מהר כי זה לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית