הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני תכלס משיג שרירים מהר?

• פותח/ת השרשור Man
  • פורסם בתאריך

Man

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום חברים,

לוקח בחשבון שזה שאלה שיכולה לעצבן אנשים שמתאמנים שנים להגיע לתוצאות אבל מעדיף לשאול.

יש דרך להתנפח מהר? אני רוצה להשיג שרירים ככה במידה מספקת, תכלס בשביל להשיג בחורות, בלי שטויות מסביב. זה המטרה היחידה.

אישית שונא להתאמן אבל כנראה שאין ברירה ואני אעשה מה שצריך. רציתי רק להתייעץ איתכם איך אני עושה את זה במינימום זמן וסבל.

יש לי אפשרות לקנות מה שצריך, אז אם יש דברים מנפחים שיכולים לעזור דברו אליי. ובכללי כל שיטה להתנפח , כל שיטה לגדול,

אפילו שלא יהיה באמת, רק שיראה ככה, כמו שאמרתי, בשביל בחורות נטו.

בן 18 אם זה חשוב.

אשמח לשמוע כל עצה ממכם , תודה.

אתה באמת חושב שיגידו לך עכשיו
כן שמע, אנחנו מתעסקים בזה כל יום כל היום, לומדים את הנושא, מתאמנים נכון, אוכלים נכון, נחים נכון..
אבל בתכלס יש כדור מיוחד שאם תיקח אותו תיהיה תוך שבוע שרירי וחטוב.
אתה בן פאקינג 18 לא ציפית שיצחקו עלייך כשתשאל את זה???????

אתה באמת חושב שיגידו לך עכשיו
כן שמע, אנחנו מתעסקים בזה כל יום כל היום, לומדים את הנושא, מתאמנים נכון, אוכלים נכון, נחים נכון..
אבל בתכלס יש כדור מיוחד שאם תיקח אותו תיהיה תוך שבוע שרירי וחטוב.
אתה בן פאקינג 18 לא ציפית שיצחקו עלייך כשתשאל את זה???????
מי צחק עליו אני באמת מוכר אפקת ניפוח עם אסטרואידים משביל החלב ....

אני יכול להעיד על עצמי בהתחלה לא אהבתי להתאמן ונרשמתי למכון רק משום שהייתי די שמן ורציתי להרזות אבל אחרי שרזיתי הייתי כבר באטרף אמרתי אין מצב פה אני מפסיק עכשיו ואז נכנסתי באמת לתקופת מסה...
תתחיל ואולי לא באמת תתאהב בזה אבל אני כמעט בטוח שלא תיהיה לך כזאת לאימונים ותזונה.

אגב משהו חשוב לחדד בנות שיתאהבו בך רק בגלל הגוף שלך תברח ומהר...

קטן אמונה שכמוך.
עזוב אותו,שתיתי היום שייק חלבון וחטיף חלבון אחרי האימון,אתה צריך לראות את gains שלי!
אגב אל תשתה חלבון אחרי חטיף חלבון בחיים,יש לזה טעם של מאפרה

אגב אל תשתה חלבון אחרי חטיף חלבון בחיים,יש לזה טעם של מאפרה
אני תמיד עושה שילובים כאלה, כמו ייגר עם beer backing ואין לזה טעם של מאפרה.
טוב, אולי יש, והסיגריות ממסכות אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית