רואים שזה LB סקוואט דווקא לא רעה בהצלחהנראה טוב יותר מפעם קודמת.
זה נראה ממש כמו HB אתה בטוח שאתה עושה LB סקוואט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רואים שזה LB סקוואט דווקא לא רעה בהצלחהנראה טוב יותר מפעם קודמת.
זה נראה ממש כמו HB אתה בטוח שאתה עושה LB סקוואט?
בסה"כ הסקוואט באמת סבבה, אבל שים לב לכמה דברים:
* אתה עושה High Bar. המוט צריך להיות יותר נמוך.
* תנסה "להתפוצץ" בעלייה. אתה יורד בקצב נכון, אבל בעלייה לפעמים אתה נתקע קצת. תנסה להעיף את עצמך חזרה למעלה (זה יותר טיפ מאשר דגש).
🤡🤡
חחחחחח הרגת אותי אחי 😆 בכל מקרה באמת שאני נותן מאה אחוז בעליה, פשוט איפה שהוא בחצי/שני שליש מהדרך יש לי נקודה חלשה שאני תמיד נתקע בה, האמת שבגלל זה חשבתי להישאר עם אותו משקל, אבל אם הטכניקה בסדר אז אני לא רואה שום סיבה לא להתקדם 😃 ואני אשתדל להתפוצץ יותר, אני רק מקווה שאני לא באמת אתפוצץ 😃בסה"כ הסקוואט באמת סבבה, אבל שים לב לכמה דברים:
* אתה עושה High Bar. המוט צריך להיות יותר נמוך.
* תנסה "להתפוצץ" בעלייה. אתה יורד בקצב נכון, אבל בעלייה לפעמים אתה נתקע קצת. תנסה להעיף את עצמך חזרה למעלה (זה יותר טיפ מאשר דגש).
לגבי הפרס, עשית שלישייה בסט הראשון או האחרון? אתה יודע למה נכשלת (חוסר ריכוז וכו')?
ודבר אחרון- בסרטון השני שלך יש ברקע איזה טמבל ששם כרית על המוט של הסמית ויורד לרבע סקוואט. תפוס אותו פעם הבאה שאתה מתאמן ותגיד לו שזאת הטכניקה הטובה ביותר שראית אי פעם ושאני רוצה חתימה אם אפשר...🤡🤡
אגב, זה נורמאלי שאני מרגיש עומס על זוקפי הגב בזמן העלייה בסקוואט?
פשוט הרגשתי את הזוקפים עובדים בסקוואט יותר ממה שהרגשתי אותם בדדליפט בגלל זה אני פוחד שאני עושה חצי גוד מורנינג. בדדליפט בכלל יש לי תחושה מוזרה, ניסיתי לעשות את הדדליפט בדיוק כמו שריפטו מלמד, המוט מעל אמצע הרגל וכו', אבל בסרטון אפשר לראות שהגב התחתון מתעגל בעיקר באיזור האגן... אני ממש מחכה לתגובות על הטכניקה בשני התרגילים, אני רק מקווה שלא נמאס לאנשים להגיב :120ag:הזוקפים עובדים חזק מאוד בסקוואט (כמו גם בדדליפט) כדי לקבע את הגב בזווית הנכונה.
פעם אחת עשיתי אימון קשה מדי, הרגתי את הזוקפים והיה לי קשה ללכת חמישה ימים...
פשוט הרגשתי את הזוקפים עובדים בסקוואט יותר ממה שהרגשתי אותם בדדליפט בגלל זה אני פוחד שאני עושה חצי גוד מורנינג. בדדליפט בכלל יש לי תחושה מוזרה, ניסיתי לעשות את הדדליפט בדיוק כמו שריפטו מלמד, המוט מעל אמצע הרגל וכו', אבל בסרטון אפשר לראות שהגב התחתון מתעגל בעיקר באיזור האגן... אני ממש מחכה לתגובות על הטכניקה בשני התרגילים, אני רק מקווה שלא נמאס לאנשים להגיב :120ag:
אה תודה אחי, באמת יכול להיות שהברכיים בורחות פנימה, זה קרה לי בחזרה האחרונה של הדדליפט, בגלל זה לא עשיתי 5, אז יכול להיות שזה קורה בסקוואט (אוליי לא באותה מידה אבל עדיין) פשוט קשה לי לשים לב לזה בזמן שיא המאמץ, בגלל זה אני חושב להישאר עם המשקל הזה בינתיים. לגבי הסרטונים אתה צודק, פשוט התרגלתי לזה שרוב החבר'ה מעלים שם סרטונים של הישיגים, אני פשוט לא רוצה להיראות אידיוט 🤫 אבל אני אפתח אשכול בבקשה לביקורת על הטכניקה.אם אתה רוצה יותר תגובות וסדר
אז את הסרטונים תעלה בפאוורליפטינג
ובלוג שלך תשים קישור לפוסט של הסרטונים
אף אחד לא מנחש שהוספת בלוג סרטון
לגבי הברך כנראה זה נובע מכך שאתה מכניס אותה פנימה (בעיקר שאתה עולה זה עלול להיות)
תקפיד לדחוף ברכיים הצידה כל הזמן בעיקר מהנק' למטה ותוך כדי העליה
לגבי הגב, הוא נראה בסדר בסרטונים, אל תדאג הוא יתחזק עם הזמן
אגב היום ממש הרגשתי כאבים עזים במרפקים ובאמות אחרי כמה סטים (בד"כ אני מרגיש סוג של פאמפ ביידים ובאמות) ממה זה יכול להיות? חוסר חימום? אם כן אז איך אפשר לחמם את היידים למתח?
האורטופד לא עשה שום בדיקה מיוחדת חוץ מלשאול אותי כמה שאלות על מתי ואיפה כואב, והוא גם מישש קצת את האיזור. הוא אמר שיש לי "דלקת בסחוס". חיפשתי את המושג בגוגל ולפי מה שהבנתי בסחוס לא יכולה להיות דלקת כי אין שם כלי דם 😳 הנה מה שמצאתי שנותן הסבר אפשרי:מה האורטופד מצא? יש לך תוצאות של בדיקות כלשהן?
גם לי זה קרה בפעם הראשונה שעשיתי מתח שלילי (קפיצה מלמטה וירידה איטית חזרה), אחרי זה לא יכולתי לעשות שום דבר. אבל זה לא קרה לי יותר.
תודה, אני אתקן את מחר.בדדליפט הירידה שלך לא נכונה, תנסה לכופף את הברכיים ולרדת טיפה עם הישבן כשאתה מוריד את המוט.
העניין הוא שלפעמים אני מרגיש כאבים גם בלי משקל בכלל, כל היום אני מתיישב ומנסה להבין מה לא בסדר. ולפעמים גם עם 70 קילו שזה השיא שלי אני לא מרגיש שום כאב, בדדליפט נראה היום.אולי האורטופד התכוון שיש הצטברות של נוזל דלקתי באזור הסחוס. יכול להיות.
אם כן, באמת כדאי להוריד מהאינטנסיביות. לא יודע אם הייתי מפסיק להתאמן בגלל זה, אבל זה אני.אולי תנסה לעשות דילואד קטן (למשקל שלא יכאיב לך בחמישיות) ולעלות משם 5 ק"ג כל אימון. אם לא ילך, תצטרך לבקש הסברים יותר מפורטים מהאורטופד או שתצטרך להקשיב לו. P:
בדדליפט אתה לא מרגיש כאבים בכלל?