הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס נפח בבנץ

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
עד היום הייתי עושה נפח בנץ 5*5 כמו בתוכנית המקורית , נכשלתי ב2-3 שבועות בנפח בבנץ , הכשל נבע נטו מהנפח בסקוואט שמביא אותי תשוש לבנץ.

האם כדאי לי לעבור ל 8*3 (8 סטים) כדי לעלות נפח ולסחוט עוד התקדמות לפני שאני מסיים את הסבב הזה של טקסס וכנראה פורש לחיטוב?

תפצל את הנפח העליון מהתחתון ורד ל4X5 בנפח גם בבנצ' וגם בסקוואט

סתם ככה מה המשקלים ?

• פותח/ת השרשור
תפצל את הנפח העליון מהתחתון ורד ל4X5 בנפח גם בבנצ' וגם בסקוואט

סתם ככה מה המשקלים ?
שיאים נוכחים - סקוואט 160*2 , 140 5*5, בנץ 95*2 , 85 5*5
להיפך הסקוואט מתקדם טוב, והבנץ קצת תקוע ואני בטוח שזה בגלל שהנפח לא מספיק גבוה ואני רוצה לעלות אותו אבל אחריי הנפח בסקוואט אני נכשל לחמישיות בנץ אז אני רוצה להעביר את הנפח בנץ לשלשות כדי לסחוט עוד התקדמות לפני סיום הסבב.

הרבה פעמים נכשלים דווקא כי הנפח יותר מידי גבוה.

למשל הפער אצלך בין העצימות לנפח מוגזמת לגמרי.

נתייחס לעצימות כטריפל
נניח שהעצימות היא 100X3 בכל התרגילים

בסקוואט הנפח יהיה בין 80 ל 85%- שזה אומר משהו בין 80 ל85 ק"ג כמובן
בבנצ' עובדים בין 85 ל90% מהטריפל, אז הנפח יהיה 85-90 ק"ג.

אם תחשב מה שעשית בבנצ' ( נניח שהטריפל הוא 90 ), אז עבדת ב95% מהעצימות ..

הקטע הזה של להוסיף נפח הוא רוב הזמן סתם נמהר והבעיות הן לרוב קודם כל האחוזים, לאחר מכן אוכל ואולי גם שינה ( סה"כ הגורמים ).
אני אישית הצלחתי להתקדם בתכנית עד 155 לנפח בנצ, בלי להוסיף תרגילי עזר ולכן קשה לי להאמין שבכזאת לחיצה אתה צריך להחליף תכנית.

( לא התייחסתי למשקל הגוף כפרמטר, אבל אם אתה שוקל +85 אני חושב שמה שאמרתי לגבי היכולת להתקדם, רלוונטי )

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הרבה פעמים נכשלים דווקא כי הנפח יותר מידי גבוה.

למשל הפער אצלך בין העצימות לנפח מוגזמת לגמרי.

נתייחס לעצימות כטריפל
נניח שהעצימות היא 100X3 בכל התרגילים

בסקוואט הנפח יהיה בין 80 ל 85%- שזה אומר משהו בין 80 ל85 ק"ג כמובן
בבנצ' עובדים בין 85 ל90% מהטריפל, אז הנפח יהיה 85-90 ק"ג.

אם תחשב מה שעשית בבנצ' ( נניח שהטריפל הוא 90 ), אז עבדת ב95% מהנפח ..

הקטע הזה של להוסיף נפח הוא רוב הזמן סתם נמהר והבעיות הן לרוב קודם כל האחוזים, לאחר מכן אוכל ואולי גם שינה ( סה"כ הגורמים ).
אני אישית הצלחתי להתקדם בתכנית עד 155 לנפח בנצ, בלי להוסיף תרגילי עזר ולכן קשה לי להאמין שבכזאת לחיצה אתה צריך להחליף תכנית.

( לא התייחסתי למשקל הגוף כפרמטר, אבל אם אתה שוקל +85 אני חושב שמה שאמרתי לגבי היכולת להתקדם, רלוונטי )
דבר ראשון סחטיין על התשובה
אז מה שאתה אומר זה להשאיר את הנפח כמו שהוא או להוריד אותו אם אני לא אתקדם , הבנתי נכון? דווקא נשמע טוב, לא שקלתי את האפשרות הזאת, הייתי בטוח שהוא תקוע בגלל שהנפח קטן מדי.
ולהבא אם אני ניתקע בבנץ ובהנחה שהנפח הוא90% אז פשוט לחזור על אותו נפח שוב?
שכחתי לציין אני שוקל 90.

להשאיר את הנפח כמו שהוא או להוריד אותו אם אני לא אתקדם
דבר ראשון תתחיל את התכנית "מחדש".

תציב משקלי עצימות לשלשות ושיהיו קלים לשבוע ראשון ( נגיד תשבור שיאים החל משבוע 2)
משם תחשב את משקלי הנפח לפי 85% לסקוואט ו88% נניח לבנצ'

אני מציע לך גם לבודד את הנפח העליון שזה אומר נגיד שבת נפח עליון ( בנצ' ומתח ) ויום ראשון נפח סקוואט

דבר ראשון תתחיל את התכנית "מחדש".

תציב משקלי עצימות לשלשות ושיהיו קלים לשבוע ראשון ( נגיד תשבור שיאים החל משבוע 2)
משם תחשב את משקלי הנפח לפי 85% לסקוואט ו88% נניח לבנצ'

אני מציע לך גם לבודד את הנפח העליון שזה אומר נגיד שבת נפח עליון ( בנצ' ומתח ) ויום ראשון נפח סקוואט

סליחה שאני נדחף,
אבל אם בעצימות אני עושה חמישיה אז בנפח אני אמור להיות על 90% ממנו, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית